Wysłany: 14 Sierpień 07, 07:45 18 sierpnia kolumna weselna dla Tomskiego
Z uwagi iż jeden z naszych forumowiczow 18 sierpnia traci wolność i składa przysiegę małżeńska Tomski wyszedl z inicjatywą zrobienia kolumny BMW na swoim ślubie. O to co jest ustalone i zapraszam do poświecenia 2 godzinek na przejazd żeby zrobić koledze uroczyste pożegnanie wolności i tak:
1. Konwojenci spotykaja sie na andersowie 18 sierpnia o godzinie 14.00, gdzie nastapi delikatne oznakowanie aut.
2. Następnie udajemy się z placu Andresa do kosciola sw ducha na ul bardzkiej przy salonie forda (nie mylic z innym kosciolem)
3. Potem ok godziny 15.45- 16.00 konczy sie msza (a znia wolność Tomskiego) i konwoj wyrusza na sale na ulice minska "swojskie jadlo"
4. Jedziemy ulica armii krajowej > hallera > krzemieniecka i wedlug objazdu wjezdzamy na minska, od malego ronda jest to kilkadziesiat metrow po lewej stronie miedzy budynkami mieszkalnymi i wjezdzamy pod sama restauracje
LISTA KONWOJOWCÓW:
1. Oskar
2. Maximus
3. mirek
4. nibiru
5. beero
6. Bazylfox
7. BOKSA tylko nie wiem ktorym
Zapraszam wszystkich którzy dadza rade na gora 2 godzinny przejazd razem z kolegą, kto wie może w krótce któryś z nas będzie chciał coś takiego na swoim ślubie wiedz niezostawiajmy tego od tak sobie i pojedźmy w konwoju. DO DZIEŁA KONWOJARZE
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Drogi Maximusie
Dziekuje za piekna oprawe mojego postu oraz jego relokacje (dopiero po czasie jarnalem sie ze to nie ten dzial ).Tak jak mowisz kto ma ochote i czas niech wpada.
Beero - twoj pomysl jest dobry gdy cala kolumna utrzyma sie w "kupie",mam takie tablice i beda zalozone w aucie weselnym.A z butami to musze pomyslec--nie wiem czy bede klekal
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 14 Sierpień 07, 11:07
a wiec jest nas juz 8
oby tak dalej chetni niech sie wpisuja na liste
im wiecej eskortujacych tym lepiej
na andersa czekamy do 14.30
do tej godziny nastapi dekoracja naszych
i wyjazd pod kosciół sw. ducha...
pozdrawiam i czekam na wiecej chetnych
brame tez trzeba zrobic wypasiona
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Hej hej, w tym dniu akurat rozwoze zaproszenia weselne, i nie dam rady... swoja droga moje wesele odbedzie sie 29 wrzesnia o 15... wiec juz dzisiaj zapraszam:)
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 14 Sierpień 07, 12:06
tomski ja moge cos pomyslec i u wydrukowac na 1 i ostatnie auto a u ojca mi to zalaminuja wiec koszty 0 a postaramy sie tak zrobic jak myslelismy wczoraj zeby sie utrzymac wiec mozna cos pomyslec
Wysłany: 14 Sierpień 07, 12:52
beero napisał/a:
tomski ja moge cos pomyslec i u wydrukowac na 1 i ostatnie auto a u ojca mi to zalaminuja wiec koszty 0 a postaramy sie tak zrobic jak myslelismy wczoraj zeby sie utrzymac wiec mozna cos pomyslec
mozesz wydrukowac te tablice a juz wtedy postaramy sie zeby pierwsze i ostatnie auto konwoju trzymało sie razem na kazdych swiayłach i nie tylko
pozdr
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Mój samochód:: 320 coupe (E36)
Wysłany: 14 Sierpień 07, 22:38
dam rade juz koles mi robi tablice zebym mogl wydrukowac i zalaminowac bo ja nie jestem na tyle biegly w tych sprawach a nie moglem znalesc zadnych wzorow na wymiar pod tablice
to Panowie... jutro trzeba na pucownie ruszyc z autkami,
coby ludzi przed slubem nie straszyc
Tomski napisał/a:
No panowie zostal mi ostatni dzien...
Tomski ... zawsze mozesz powiedziec "nie"
pzdr i do jutra
Wysłany: 17 Sierpień 07, 11:01
1. Oskar
2. Maximus
3. mirek
4. nibiru
5. beero
6. Bazylfox
7. BOKSA tylko nie wiem ktorym
8. Mordulec (jesli nic nie wyskoczy to tez przyjade)
9.Seba156 (postaram sie zerwac z roboty ale nie obiecojue ze bende)
Wysłany: 17 Sierpień 07, 11:04
mirek napisał/a:
Tomski ... zawsze mozesz powiedziec "nie"
jak by powiedział "nie" to wydaje mi sie ze pozniej z kosciola
to o własnych siłach by nie wyszedł
bedzie dobrze Tomski tylko nie dawaj drapaka
pozdr i do jutera
Jeszcze raz wszystkiego co najlepszena nowej drodze życia
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
ania_T [Usunięty]
Wysłany: 18 Sierpień 07, 20:08
No własnie wszystkiego naj naj i duzej gromadki beemowiczow malych
Mój samochód:: bmw 525td 2001
Wysłany: 19 Sierpień 07, 21:58
...........ale ja zajechałem dziś na andersowo i się dziwiłem czemu nikogo nie ma, aż mnie olśniło, że śluby to zazwyczaj sa w soboty a nie w niedziele... wybacz tomski.... jedyne co mogę zrobić teraz to życzyć Wam dużo miłości i wyrozumialości we wspólnym stąpaniu przez ścieżki życia...
to jest FORUM !!!!! przypominam o słownictwie - MODERATOR
Witam!
Pojechali pojechali ale do Szkocji do pracy (urlopu brak - i tak juz przeciagnelismy)
Wesele sie udalo,poprawiny tez.Wszystko co zaplanowalismy i za co zaplacilismy wygladalo tak jak powinno.Impreza super ,sukienka panny mlodej podarta (dobrze ze miala zapasowa )Polecam ta sale,jedzonko i obsluga extra.
Chcielismy jeszcze raz podziekowac wszystkim ktorzy nas "ciagneli" przez miasto.Byla nas garstka ale mysle ze wszyscy slyszeli .Dziekujemy za piekny bukiet i zyczenia,bylo to dla nas milym zaskoczeniem.Super organizacja od samego poczatku lacznie z przejazdem przez miasto.Wszystkim sie podobalo.Nigdy sie nie widzielismy a tu taka pomoc z waszej strony.
Napewno tego nie zapomnimy.Pozwolilem sobie wrzucic dwa zdjecia.
Aha i mam nadzieje ze sprawiedliwie sie podzieliliscie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum