Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 19 Październik 05, 13:21
Czyli wynikiem głosowania spotykamy się w niedzielę o 20 po milenijnym Wyslijcie mi smsa z ostatecznym info bo od jutra czasowo nie mam dostępu do netu , Piotr zna nr.
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
Czyli wynikiem głosowania spotykamy się w niedzielę o 20 po milenijnym Wyslijcie mi smsa z ostatecznym info bo od jutra czasowo nie mam dostępu do netu , Piotr zna nr.
co tylko 7 osób będzie i nie wszyscy zmotoryzowani
ale do piątku jeszcze trochę czasu zostało
a sms-a do Pershinga wyślę i zadzwonię nawet, hhehe
Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 19 Październik 05, 18:23
Cytat:
co tylko 7 osób będzie i nie wszyscy zmotoryzowani
ale do piątku jeszcze trochę czasu zostało
a sms-a do Pershinga wyślę i zadzwonię nawet, hhehe
No na poczatek będzie nas na pewno mało , tylko najaktywniejsi tutaj , ale jak juz Mordulec zapowiadał ma być to tylko spot dla obgadania spraw co z klubem itp. Prawdziwy spot BMW na wiekszą skalę w przyszłości
Dzieki Piotr za smsa , czy telefon z info bo jutro z rana wyjezdzam i nie ma mnie do niedzieli
pozdro
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 20 Październik 05, 11:02
ja rezygnuje dla mnie to drugi koniec wrocka . jak przy okazji bedzie cos w blizszych okolicach to spoko mozna na mnie liczyc
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
Dla mnie to tez drugi koniec miasta ale wydaje mi sie ze raz mozna zrobic wyjatek
i na inauguracje przyjechac , ale moze faktycznie skoro to jest za daleko to spotkajmy
sie na andersowie w niedziele o 20-tej , chodzi o to zeby wszyscy zainteresowani
przyjechali , wlasciwie miejsce ma tu najmniejsze znaczenie .
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 20 Październik 05, 22:34
tak jakby wypchnac z garazu ale nie w moim wypadku gdzie padlo mi ladowanie a na samym akumulatorze na dodatek ze swiatlami to moge dojechac ... a autobusem to naprawde drugi koniec .
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
PROSZE O UWAGE, OGŁASZAM IŻ W NIEDZIELE O GODIZNIE 20.00 NA PARKINGU POD MOSTEM MILENIJNYM ODBĘDZIE SIĘ SPOT BMW MAXBIMMER
Tak nie wiem, dlaczego decyzje podejmuja tu najmlodsi
Czyli ustalamy jednak miejsce spotkania, jako most milenijny ? Mam rozumiec ze chodzi o parking przy hali orbita? A sprawdzil ktos czy przypadkiem w niedziele o 20 nie ma tam jakiejs imprezy sportowej?
Ja tam czesto bywam w niedziele i o 20-tej nawet jak jest jakas imprezka na orbicie
to spokojnie idzie zaparkowac wiec spokojnie napewno sie pomiescimy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum