Wysłany: 5 Maj 06, 12:00 III Zlot BMW w Skarbimierzu - 14.05.2006
Witam!
Witam.
Zapraszam na III ZLOT BMW który odbędzie się 14 maja na płytach lotniska w Skarbimierzu podczas wyścigów na 1/4 mili o "Puchar Dealerów".
BMW KLUB OPOLE zorganizował konkursy dla właścicieli bawarskiej marki: mini drifting, palenie gumy, najładniejsze oraz najstarsze auto marki BMW. Beemkowicze chcący wziąść udział w rywalizacji na dystansie 1/4 mili bedą mieli osobne klasy pojemnościowe (inne niz pozostali kierowcy):
PODZIAŁ NA KLASY DLA SAMOCHODÓW MARKI BMW:
KLASA 1 - silniki wolnossące o poj. 1,6 - 1,8 cm.
KLASA 2 - silniki wolnossące o poj. 2,0 cm.
KLASA 3 - silniki wolnossące o poj. 2,3 - 2,5 - 2,8 cm.
KLASA 4 - silniki wolnossące o poj. 3,0 - 3,5 cm.
KLASA 5 - silniki wolnossące o poj. powyżej 3,5 cm.
KLASA 6 - silniki diesel
Wjazd na lotnisko to wydatek 15zł.
Zapowiada się ciekawa impreza więc ZAPRASZAM SERDECZNIE.
Są chetni
Wysłany: 5 Maj 06, 12:12
Yan00sh napisał/a:
ciekawe czy z 1.8 w e36 mialbym szanse z 1.8 w e30
skoro mają te same silniki, a E30 jest lżejsza to mógłbyś dostać.
Ale zalezy od statnu technicznego auta i od kierowcy przedewszystkim.
Spróbuj liczy się FUN
Ja moze będe, jakieś fotki porobie
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
chyba kurde pojade mimo iz mam robote kurde... damn... trza cos pomyslec..
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Ja mam szkołe akurat w ten weekend i mam watpliwosci czy uda mi sie urwac
Imprezka jest super przynajmniej w zeszłym roku było bardzo fajnie z tego co pamietam
to bylo w granicach 80 Beemek trudno okreslic jednoznacznie bo co chwile ktos przyjezdzał
ktos odjezdzał , ruch w interesie był spory
W zwiazku z tym zeby nasz co miesięczny miting Maxbimmer'a nie kolidował ze zlotem w
Skarbimierzu , to przerzucimy naszego spota na 21 maja bo bez sensu stawiac brać
Beemkarska przed wyborem jechac na lotnisko czy moze zostac we wrocławiu
Tak czy inaczej imprezke mozna polecic z czystym sumieniem , mialem gdzies filmik
robiony przez Saintmana wtedy jeszcze smigał E32 740iA jak znajde to postaram sie
wrzucic jakos linka
czym teraz śmiga Saintman o ile dobrze pamiętam to poznałem go na BMWKlub Polska i tam miał 2 BMW. Chyba taką bordową E32.
Miał E32 740iA Calypsorotmetalic znaczy sie taki kolorek jak ma moja buma a drugą
smigała jego żona biała E34 520i ale dawno go nie widzialem dlatego nie wiem
czym teraz smiga
odemnie ma ekipa z klubu jechac ustawka z tego co pamietam kolo 10 na bp przy wyjezdzie z wrocka na bielany( po prawej stronie tam gdzie mc donald... ja niestety nie smigam bo mam robote fuck
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
A ktos z Wrocka moze wyrusza? Bo w sumie jesczze nie blem w Skarbku, nawet nie wiem jak tam jechac na to lotnisko, poza tym zawsze przynajmniej w 2 auta raźniej....
Ja śmigam z Wrocka i w Skarbku już raz byłem
Tylko nie wiem czy dogonię Twojego furacza ;-)
Będę leciał przez Traugutta, Opolską i dalej, także jak Ci pasuje to możemy się jakoś zgadać
Pozdrawiam
A ktos z Wrocka moze wyrusza? Bo w sumie jesczze nie blem w Skarbku, nawet nie wiem jak tam jechac na to lotnisko, poza tym zawsze przynajmniej w 2 auta raźniej....
jedziesz autostrada na katowice i zjezdzasz na brzeg/ nysa a tam to jzu mzoesz do nas dolaczyc
Mała zmiana planów...
Za namową pewnego osobnika jadę przez Kamieniec Wrocławski->Jelcz Laskowice-> Skarbimierz
także jeśli nie sprawia Ci to różnicy to będzie raźniej przynajmniej na dwa auta ;-)
A jeśli poleciałbyś Opolską to calutki czas prosto aż do skrzyżowania w lewo na Brzeg i w prawo na Skarbimierz.
Enzo o której planujecie tam zjechać to może w jednym miejscu byśmy się ustawili.
Pozdrawiam
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 9 Maj 06, 18:07
Broder lecisz na ksiaze małe, cały czas na Oławe, z Oławy na Brzeg Opolski cały czas przed siebie, przed Brzegiem masz taki rozjazd i Skarbimierz masz w prawo dalej masz drogowskazy na Osiedle Skarbimierz. Z osiedla trafisz jak po sznurku
Inna droga to na bielanach wpadasz na A4 i GO! aż na zjazd na brzeg, stamtad tez masz blisko
Jest 25% szans że się zjawie
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Co to za defetyzm siejecie Enzo znasz mnie i generalnie wiesz ze na spoty nie
trzeba mnie nigdy namawiac 2 razy , tyle ze mam szkołe i nic na to nie poradze bo są
zajecia na ktorych musze byc
Inna sprawa , to mam nadzieje ze 21 przyjedziesz do nas wkoncu , bo jak nie to
napisze ze Outlaw Driver vel Enzo vel Naczelny Drifter IV RP wbija w naszego
spota
Aha jesli macie za duzo benzynki to polecam Autobana ile razy bym nie leciał do Skarbiego
przez A4 to zawsze wracałem na oparach , dziwna sprawa straszne opory toczenia na tej
autostradzie
A jesli chcecie lajtowo zajechac to lepiej przez Oławe / Jelcz Laskowice , blizej a przepał na
100km zdecydowanie moze byc jednocyfrowy
Wiec Byq ustal konkretne miejsce naszego spotkania we Wrocku i godzine, tak zebysmy dojechali na czas i sie spotkali z Enzo. Ja mieszkam na sołtysowicach wiec tak czy siak wszedzie daleko, wiec kazde miejsce spotkania mi pasuje. Zdaje sie na ciebie
Hyhyhyhy to rzeczywiście wszędzie daleko ;-)
Więc tak....
Proponowałbym się spotkać przy ZOO, przed samym wejściem albo pod drugą kładką jadąc od Grunwaldu.
Co do godziny to myślę że 9:30 byłoby w sam raz, tak żeby zajechać z 10-15 minut przed chłopakami,
ale co do godziny to niech się jeszcze Piotr wypowie, bo zapewne lepiej sie orientuje ile czasu zejdzie na dojechanie do Skarbka.
Pozdrawiam
myslę ża jak wyjedziecie o 9 bedzie dobrze, na 10 powinniśmy być,
jedziecie przez Wojnów, za wrockiem nie prosto tylko w prawo, Kamieniec Wr. i przed Jeszkowicami mnie zgarniecie,
bedziemy w kontakcie tel,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum