Imprezka jak najbardziej udana. Nawet deszcze grady nam nie straszne, no i oczywiście te nowe znajomości u naszych zachodnich sąsiadów,a właściwie sąsiadek Pozdrowienia dla całej ekipy . To kiedy lecimy na II edyszyn ?
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 20 Lipiec 09, 08:20
Mimo deszczu który trochę zepsuł zabawę było (jak zresztą zawsze) świetnie.Stała ekipa nie zawiodła,ośrodek - a byłem tam pierwszy raz - bardzo mi się spodobał.Mordulec szacun za tą miodówkę - pychota.Przepraszam wszystkich za Shermana Shelmę która trochę hałasowała ale nie mieliśmy gdzie jej zostawić.Pozdrawiam też ekipę BKP bo jak widzę zaczynają tu zaglądać Mam sporo zdjęć,powybieram najlepsze i wyślę Mordulcowi na emairu.Na przyszłość - dziewczyny niech uważają późnym wieczorem na damską ubikację i nie wybierają się tam same (przygoda Anusiaka i Młodej).Myślę,że wszyscy byli zadowoleni i świetnie się bawili,ci którym się nie podobało i już w sobotę wieczorem zapowiedzieli,że "są pierwszy i ostatni raz" - ja płakać nie będę ale pozdrawiam i życzę szerokości.
Przepraszam wszystkich za Shermana Shelmę która trochę hałasowała ale nie mieliśmy gdzie jej zostawić.
Forest daj spokój przeciez nikomu Szelma Szelmowska nie przeszkadzała , Sliwa
robił wiecej hałasu niz ona wiec rilaks Nastepnym razem tez ją zabierzcie ze
sobą
Forest napisał/a:
ci którym się nie podobało i już w sobotę wieczorem zapowiedzieli,że "są pierwszy i ostatni raz"
Buehehe no to trzymamy tych Panstwa za słowo jak cos to najwyzej Forest powtórzysz
tą swoją sentencje ".... costamcostam nie zmuszaj mnie kolego zebym wystawił Ci
krzesełko za namiot ... " czy jakos tak
Impreza dobra tylko te zakwasy
_________________ чёрный бумер e32 V8
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 20 Lipiec 09, 08:30, w całości zmieniany 1 raz
Buehehe no to trzymamy tych Panstwa za słowo jak cos to najwyzej Forest powtórzysz
tą swoją sentencje ".... costamcostam nie zmuszaj mnie kolego zebym wystawił Ci
krzesełko za namiot ... " czy jakos tak
aaahahahaha żałuje, że mnie przy tym nie było... Forest
Teraz troche na poważnie. Lista osób, które się zapisały na wyjazd jak zwykle pękała w szwach, a z 28 aut przybyło (jak Mordulec naliczył) 18. Na przyszłość nie wpisujcie się na tą liste jeśli nie macie zamiaru jechać, albo napiszcie, że wam coś wypadło i nie będziecie. Dzięki temu unikniemy problemów organizacyjnych typu miejsce parkingowe, miejsce na namioty. O takich rzeczach trzeba pomyśleć wcześniej a nie w dniu przyjazdu poza tym nikt na was na darmo nie będzie czekał w umówionych miejscach.
Obecnym na Nysa Summer Patrol First Edyszyn dzięki wielkie za świetną zabawe i kapitalnie spędzony czas Nie mogę się doczekać kolejnego razu .
_________________ Panie władzo, ja nie jeżdże szybko, ja nisko latam.
Wysłany: 20 Lipiec 09, 11:08 :)
[ Dodano: 20 Lipiec 09, 12:11 ]
foty
[ Dodano: 20 Lipiec 09, 12:12 ]
jpg
[ Dodano: 20 Lipiec 09, 12:13 ]
foty
[ Dodano: 20 Lipiec 09, 12:18 ]
Wszystkie dobre fotki które zrobiłem wyślę Mordulcowi.Mam ich sporo,właściwie jest na nich każdy kto był więc jeśli ktoś chce je dostac w oryginalnej rozdzielczości niech da znać na mój email
Było świetnie, deszcz nam nie straszny, chociaż byłoby fajnie, gdyby nie padał, szczególnie przy rozkładaniu dużego namiotu
Ekipa sprawdzona, więc było rewelacyjnie, liczę na powtórkę w takim samym składzie
Już nie mogę doczekać się kolejnego wyjazdu
Ps. Wczoraj jak położyłam się ok 19 to wstałam dzisiaj o 9 ciekawe dlaczego
Do zobaczenia
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Oby na następnym wyjeździe była ładna pogoda i żeby duży namiot nie był potrzebny bo mi się już nie chce Alasziego dźwigać bo to kawał ciężkiej świni jest... A do meczu też sie troche dołączyłem bo Banan w moich butach popierdzielał A jakby była ładna pogoda i by nie zabrakło 2 osób z patentem to i żaglówkami by można było bokami polatać
Aha i Chiccoo dzięki za pomoc w rozbiciu namiotu bo sami to byśmy rady nie dali
HAHA Śliwa dzięki za agrafke!
Ostatnio zmieniony przez Dread 20 Lipiec 09, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkie dobre fotki które zrobiłem wyślę Mordulcowi.Mam ich sporo,właściwie jest na nich każdy kto był więc jeśli ktoś chce je dostac w oryginalnej rozdzielczości niech da znać na mój email
Forest jak cos to podeslij do mnie na maila to co masz -> mord@go2.pl
Jak narazie dostałem foty od Kosy i od Chiccoo jak ktos ma jeszcze zdjecia to
przysyłajcie szybciej poskładamy galerie i wrzucimy całosc na strone
Postaram się po południu wysłać fotki,bo teraz śmigam robić bmkę. Sprzedałem kumplowi,teraz mam serwis dożywotni, jak coś klęknie to robię. Dzisiaj wymieniam tuleje tylne wachaczy przednich. [Śliwa] ODDAJCIE MOJE BUTY! ZŁODZIEJE!
Wysłany: 21 Lipiec 09, 07:37
E34-Patryk napisał/a:
Postaram się po południu wysłać fotki,bo teraz śmigam robić bmkę. Sprzedałem kumplowi,teraz mam serwis dożywotni, jak coś klęknie to robię. Dzisiaj wymieniam tuleje tylne wachaczy przednich. [Śliwa] ODDAJCIE MOJE BUTY! ZŁODZIEJE!
No właśnie,biedny Sliwa.Pojechać w klapkach do Zakopanego...
[ Dodano: 21 Lipiec 09, 08:42 ]
Mordulec,dopiero teraz zauważyłem...co Ty masz w avatarze? Widzę,że wziąłeś sobie do serca słowa Anusiaka
my zawitaliśmy na chwilę trochę popiliśmy pogadaliśmy a potem musieliśmy lecieć niestety. Dzięki za wspólnie spędzony czas i następnym razem zabiorę Martę (znaczy się też patent żeglarski ) to sobie wspólnie popływamy.
dzięki za imprezkę
aha i dziękuje za pyszną bułkę kiedy grill wysiadł bo na to nie byliśmy przygotowani
Impreza za wypasie:)Pogoda nie przeszkodziła-ja chyba 2cm urosłem od deszczu:)Dzięki Śliwie i Marcie nie musieliśmy rozkladać namiotu a przejelismy ich M4:)W niedziele wstałem o 8:16 a pod wezyrem juz porządek i błysk:)Dzieki wszystkim za wspolnie spędzony czas.
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
imprezka tradycyjnie ok dyskotekę zaliczyliśmy skakanie z pomostu też
a deszcz i grad tylko troszkę zmniejszyły intensywność zabawy
pozdro dla wszystkich którzy byli
Ostatnio zmieniony przez mariusz13 22 Lipiec 09, 08:31, w całości zmieniany 2 razy
To było moje pierwsze spotkanie z Maxbimmerami i jak najbardziej pozytywne!!!
Mam nadzieję, że nasze kluby będą częściej "wpadać" na siebie!!!!
Dzięki wszystkim za suuuper imprezkę i do następnego razu (mam nadzieję, że niedługo )
5oul napisał/a:
Alaszi napisał/a:
dobra nauka nie idzie w las
od dziś będę Ci mówił Mistrzu
a może to mi powinniście mówić "Mistrzu"???
_________________ Pozdrawiam Monika
Ostatnio zmieniony przez wena 22 Lipiec 09, 17:34, w całości zmieniany 2 razy
Śliwa nie skumał że pływa się na dętce a nie na oponie...
_________________ "Chcę być tam, gdzie tylko zechcę,
i żyć tak jak Hugh Hefner,
i pić, tak, najlepszego szampana.
Wysmażyć se grama na plaży Copa Cabana."
Wojtasbkp
Mój samochód:: E38 740 00" ; E36 328 coupe M Technic
Wysłany: 27 Lipiec 09, 07:56
Jako że dopiero teraz zarejestrowałem się u Was na forum pragne podziękować za kolejne partnerskie spotkanie naszych klubów. Wiadomo że takie wypady nie mogą byc inne jak udane.Jeszcze raz podziękowania dla wszystkich.
Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wiek: 29 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 283 Skąd: jelcz-laskowice
Wysłany: 28 Lipiec 09, 09:16
siemako juz jestem no to tak wielkie dzieki za udana impreze naszemu klubowi jak i klubowi z poludnia dzikiemu za zwiniecie namiotu,za udany meczyk na bosaka no i za moje butki a moze ktos przypadkiem je znalazl.Zdjecia smiechawa,nie prezes papierzakow nie bylo,a dred polecam sie na przyszlosc bo agrafka zawsze przydatna ha ha.Pozdro dla wszystkich. ps czy ja tam chałasowalem
[ Dodano: 28 Lipiec 09, 10:19 ]
a jeszcze jedno wielkie dzieki dla pawła za hmmmmmmmmmm winko pychotka nastepnym razem to ja sie postaram cos podrzucic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum