Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wiek: 29 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 283 Skąd: jelcz-laskowice
Wysłany: 9 Sierpień 09, 12:29
orzszak bardzo udany bylo ekstra jeszcze raz najlepsze zyczenia dla mlodej pary no i pozdrowionka dla tej nielicznej ekipki ktora byla .ps dzieki za pomoc w nakladaniu paska he he he
Taki jak mogliśmy taki zrobiliśmy, mam nadzieję, że podobało się Młodej Parze
Jeszcze raz dużo szczęścia, miłości, wzajemnego zrozumienia i tego, abyście mogli na sobie polegać w tych dobrych, jak i złych momentach życia
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 9 Sierpień 09, 20:46
Z całego serca dziękujemy za ten wspaniały orszak,było cudownie.Bardzo,bardzo,bardzo dziękujemy tym którzy z nami byli a tym którzy z różnych względów nie mogli dołączyc dziękujemy za życzenia wysłane drogą e-mail'ową lub sms'ową Dziękujemy za ten piękny maxbimmerowski prezent (już ma ustalone honorowe miejsce w domku),nie spodziewaliśmy się tak cudownej pamiątki.Gdy tylko wytrzeźwieję (jesteśmy po poprawinach ) wrzucimy kilka fotek z orszaku a wszystkie foty wyślemy Mordulcowi na email.Było lepiej niż mogliśmy sobie wymarzyc więc jeszcze raz dzięki,dzięki,dzięki .
Wszystkiego Najlepszego dużo Szczęścia życzę i wielkie sorki że mnie nie było bardzo chciałem być ale dopiero wczoraj wracałem z urlopu ze świnoujścia i takich korków to dawno nie widziałem 9 godzin wracałem jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 11 Sierpień 09, 16:23
Zdjęcia od fotografa będę miał dopiero w czwartek.Mordulcu mam prośbę,zbierz fotki które zrobiliście i wyślij mi na email.Jak na razie nie mam zdjęc z orszaku więc wyślę Ci w czwartek gdy odbiorę je od fotografa.
Bardzo żałuję, że nie było mnie na ślubie, orszak na pewno super wypadł. Niestety kłopoty zdrowotne Życzę wam wszystkiego najlepszego, samych radosnych dni i dużo miłości
Co ja mogę napisać, nie było czym jechać, przecież OOOO nie pasuje do tak zacnych autek.
Gratuluję Forestowi młodej, pięknej żony, która już bierze się za pieczenie, więc z głodu nie padniesz , a Sandrze nieco starszego przystojnego męża ( nie znam się na tym, pewna kobieta powiedziała, że przystojny ) który w razie potrzeby podziękuje gościom za miło spędzony czas i pokaże drogę
Sto lat na nowej drodze życia, obyście się zawsze rozumieli i wzajemnie uzupełniali, mieli wspólne zainteresowania(wiem,wiem BMW ), bo im więcej wspólnych tematów tym lepiej. Pozdrowionka od nas!
My z Zona rowniez zyczymy wszystkiego dobrego. Aby Wam bylo przynajmniej tak dobrze jak Nam, a uwierzcie mi, ze chyba lepiej byc nie moze Niestety nie moglismy byc. Po raz kolejny siedzialem w pracy przy turnieju i bylo mi po prostu juz glupio zeby po raz ente pisac, ze nie rusze sie bo praca wzywa Raz jeszcze wszystkiego dobrego, troszeczke wytrwalosci , tony zdrowia i dwie tony milosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum