mam pomysł aby w czasie letnim znależć gdzie blizej naszej granicy robią w Niemczech zloty BMW to byśmy sie wybrali pokazali ilu nas jest . wydaje m isie ze fajnie było było gdybysmy taki zrobili łancuch na dojezdzie z ok 1km gdyby nas było troszke !! Co myślicie o tym ??
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Pomysł niezły tylko trzeba sie dowiedziec wczesniej o terminy i lokalizacje bo jak
wiadomo nie zawsze idzie dopasowac urlopy tak zeby kazdemu pasowało .
Ale jesli to wypali to mi 2 razy nie trzeba powtarzac , zreszta jeszcze po drodze
bedzie 2x toruń , hradec , tarnów , może borsk itp
aaa i jeszcze zapomniałem przeciez RumunM5 nas zapraszał nad morze w lecie
Pomysł niezły tylko trzeba sie dowiedziec wczesniej o terminy i lokalizacje bo jak
wiadomo nie zawsze idzie dopasowac urlopy tak zeby kazdemu pasowało .
Ale jesli to wypali to mi 2 razy nie trzeba powtarzac , zreszta jeszcze po drodze
bedzie 2x toruń , hradec , tarnów , może borsk itp
aaa i jeszcze zapomniałem przeciez RumunM5 nas zapraszał nad morze w lecie
30.kwiecen.2006 majówka w Toruniu
08.2006 Ogólnopolski zlot BMW Toruń
Borsk i Tarnów na jesień
4 imprezy na 100% (jeżeli wydole z kasą)
z tego co pamietam daty zagranicznych zlotów są w 1 numerze BMW Trends,
dzisiaj sprawdze to dam znać
No mysle ze na Torun w sierpniu to sie wybierzemy klubowo + oczywiscie forumowicze
fajnie by bylo wczesniej pomyslec nad rezerwacja miejscówki tak zebysmy stali w
jednym miejscu
no ja osobiście bym sie pisał na Toruń lecz nie majówkowy bo mam rajd lecz na ten późniejszy Toruń oczywiscie pisze sie no chyba ze wczesniej sprzedam beemmke
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Ja sie oczywiście piszę na Toruń , na majówkę trzeba będzie się dogadać z M powerowcami co do miejsca wcześniej bo tam straszny młyn jest zawsze
mam kontakt z mirką, ona ustawia zawsze miejscówke dla b-k mysle ze przygranie nas,
bowatpie zeby udalo nam sie jakies fajne miejsce wyrwac, a tak zawsze trawka z boku,
namiociki mozna rozbic itp, chociaz ostatnio sp[alem w bumie ale nie pamietam kto mnie tam wsadzil
Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 27 Styczeń 06, 19:08
No tam to sie browar leje , przez te kilka lat jak tam jezdze zdążyłem sie przekonać , na parkingu trawiastym za płytą można się w namiotach przespać chociaz trochę strach o auto bo co niektórym przez noc się poziom adrenaliny i alkoholu we krwi podnosi aż za bardzo , nie chciałbym zeby mi ktos krecąc bąka po pijaku auto rozwalił
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
Najlepiej by bylo zarezerwowac ta czesc gdzie zawsze jest scena
(znaczy sie naczepa od tira) fajne miejsce i duzo miejsca zeby sobie na trawie rozłozyc
grila itp mysle ze kto był ten wie o czym mowie , ale jak znajde to wkleje o co mi
chodzi
w tamtym roku razem z b-k bylismy w 1 na trawce z grilami itp, a na noc
z namiotami przeniselismy sie na 2, blisko toalety grill zadaszony, gniazdka z pradem itp
No dokładnie o to mi chodziło , wiec mozna by sie z beemkami juz jakos zaczac dogadywac
zeby tam stanac wspolnie bo wiem ze o tą miejscówke to zawsze wojna była pozniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum