1. Forest&Młoda
2. Kosa&Katarzyłka (wszelkie pytania co do organizacji itp. walić do mnie)
3. 5oul
4. AWV
5. Madziulka&Krzysiek
6. przemo_wrc Obecność obowiązkowa:D
7. Alaszi
8. Sliwa
9. Rafałs (no ba ... pewnie że jade i jeszcze łeee teee teee teeeeee... zrobie )
10.Harry
11. Karolcia&Paweł
12. AKASHA & Palkosz1
13. Ania&Banan
14.Rafcik & Żaba
15. Beata i Piotr ( o ile ten na górze od beemek ześle miskę )
16. Woz (moze z Kamila)
17. korni8808
18. Paula i Patryk (i audi A6)
19. pawelorzechowski (jeśli tylko nie będę w pracy to na pewno przyjadę)
1. Forest&Młoda
3. 5oul
4. AWV
5. Madziulka&Krzysiek
6. przemo_wrc Obecność obowiązkowa:D
7. Alaszi
8. Sliwa
9. Rafałs (no ba ... pewnie że jade i jeszcze łeee teee teee teeeeee... zrobie )
10.Harry
11. Karolcia&Paweł
12.Ciotka & Palkosz1
13. Ania&Banan
14.Rafcik & Żaba
15. Beata i Piotr ( o ile ten na górze od beemek ześle miskę )
16. Woz (moze z Kamila)
17. korni8808
18. Paula i Patryk (i audi A6)
19. pawelorzechowski (jeśli tylko nie będę w pracy to na pewno przyjadę)
_________________ Wiele serc jedno bicie
BMW ponad życie!!
szczerze mówąc domyślam się ,że o AEL'a 4x4 się rozbija. naprawdę dobra furka. Dobre spalanie. wygodna, tania w eksploatacji. Ja na przykład gdybym szukał dieselka do 20tys to też nie zdecydował bym się na TDS'a niestety dopiero Common Rail w BMW to dobry diesel. I olać już awaryjność ale spalanie to bajka
A ,żeby nie robić już offtopu, nie będę w Warszawie więc prawdopodobnie zawitam na Orszaku
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 16 Czerwiec 09, 17:58
Niestety i ja nie dam rady przybyć.
W związku z tym, życzę Młodej Parze tysiąca nocy poślubnych, szczęścia, zdrowia, wiele pociech, zero ale to zero kłótni i wszystkiego co można życzyć NAJLEPSZEGO
1. Forest&Młoda
3. 5oul
4. Madziulka&Krzysiek
5. przemo_wrc Obecność obowiązkowa:D
6. Alaszi
7. Sliwa
8. Rafałs (no ba ... pewnie że jade i jeszcze łeee teee teee teeeeee... zrobie )
9.Harry
10. Karolcia&Paweł
11.Ciotka & Palkosz1
15. Ania&Banan
13.Rafcik & Żaba
14. Beata i Piotr ( o ile ten na górze od beemek ześle miskę )
15. Woz (moze z Kamila)
16. korni8808
17. Paula i Patryk (i audi A6)
18. pawelorzechowski (jeśli tylko nie będę w pracy to na pewno przyjadę)
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
1. Forest&Młoda
3. 5oul
4. Madziulka&Krzysiek
5. przemo_wrc Obecność obowiązkowa:D
6. Alaszi
7. Sliwa
8. Rafałs (no ba ... pewnie że jade i jeszcze łeee teee teee teeeeee... zrobie )
9.Harry
10. Karolcia&Paweł
11.Ciotka & Palkosz1
15. Ania&Banan
13.Rafcik & Żaba
14. Beata i Piotr ( o ile ten na górze od beemek ześle miskę )
15. Woz (moze z Kamila)
17. Paula i Patryk (i audi A6)
18. pawelorzechowski (jeśli tylko nie będę w pracy to na pewno przyjadę)
Niestety wczorajsza kolizja wykluczyła mnie na jakieś 2 tyg;/. A nawet jak blachmistrz spisze się na medal to przecierz taka poobdzieraną nie przyjadę;/. Też mam farta przy takich akcjach. zawsze cos pier***nie;/. Sorki
_________________ 3 litery jedna miłość - BMW
Burn
My
Wheels
- zbiórka 13.30 na parkingu w Siechnicach (stamtąd latamy do skarbiego)
- gdzieś o 13.45 jedziemy po straceńca, zrobimy delikatny hałas pod domem i lecimy po jego wybrankę do Wrocławia
- zabieramy Młodą Paręi lecimy do kościoła w Turowie na 16.45,
- Tam CZEKAMY aż się skończy msza, składamy życzenia robimy bramę i się rozjeżdżamy
Ja ze swojej skromnej strony chciałam dodać, że u panny młodej nie można hałasować , bo na przeciwko jest komisariat i można dostać mandacik a tego chcielibyśmy uniknąć. Najwyżej zaczniemy trąbić troszkę dalej
Ja wczoraj wjechałem w jakąs nierówność na drodze.. a przez wyrąbane zawieszenie auto siadło mi na drodze.. efekt... Olej wyciekł z miski olejowej i uszkodziłem jakis przewód chłodzący... dzisiaj bede to robic ale nie obiecuje że sie wyrobie;/
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 19 Czerwiec 09, 13:28
Kosa napisał/a:
przypominam:
- zbiórka 13.30 na parkingu w Siechnicach (stamtąd latamy do skarbiego)
- gdzieś o 13.45 jedziemy po straceńca, zrobimy delikatny hałas pod domem i lecimy po jego wybrankę do Wrocławia
- zabieramy Młodą Paręi lecimy do kościoła w Turowie na 16.45,
- Tam CZEKAMY aż się skończy msza, składamy życzenia robimy bramę i się rozjeżdżamy
I tak jak Kosa pisał wcześniej żadnych dresów.Ubranka jak na maturze
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 19 Czerwiec 09, 17:18
kurcze nie wiem czy bede na 100% bo jutro też mamy z Anią zapro na wesele bliższej rodziny :/
postaram sie to jakoś pogodzić i jak już bo bedziemy ale chyba dokościoła nie zdąrzymy dojechać
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Ja ze swojej skromnej strony chciałam dodać, że u panny młodej nie można hałasować , bo na przeciwko jest komisariat i można dostać mandacik a tego chcielibyśmy uniknąć. Najwyżej zaczniemy trąbić troszkę dalej
Myślę, że trochę można pohałasować abym wiedziała, że przyjechaliście
Do zobaczenia jutro
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
No i bylem przekonany, ze dam rady no ale niestety Dzisiaj wrocilem z budowy (musimy sie z Zona wprowadzic 1 sierpnia niezalezne od tego czy roboty beda ukonczone czy nie..), Robotnicy zabili mnie informacja, ze na poniedzialek potrzebna jest cala lazienka, czyli wanny, kabiny, umywalki, kible, pompy do wody itd itp. Wiec niestety tylko weekend wchodzi w rachube zebysmy to pokupowali. Sorry Mordulec, checi byly
Przesylam fotke naszej przeslicznie prawie-ze wykonczonej lazienki. Uwierzcie mi, chetniej bym pojezdzil sobie w kolumnie skladajacej sie z 20 beemek niz walczyl z tym..
Niemniej zyczymy Wam Pola i Mordulec wszystkiego dobregi i calej reszcie milej zabawy!
Switnie to wyglada jak kilka tygodni wczesniej kazdy chetny i na 100% pewny a kilka dni przed kazdemu cos wypada ,dzieje sie z autem itp. Spoko,zaraz rozpoczna sie komentarze ze sie czepiam i glupoty gadam ale tak to wyglada
Wysłany: 20 Czerwiec 09, 09:33
Oczywiste jest,że na AWV nikt nie liczył,co do reszty którzy odpadli...no cóż widocznie musieli miec faktycznie ważne powody skoro nie będą z Pauliną i Marcinem w tak ważnym dniu ich życia.
Switnie to wyglada jak kilka tygodni wczesniej kazdy chetny i na 100% pewny a kilka dni przed kazdemu cos wypada ,dzieje sie z autem itp. Spoko,zaraz rozpoczna sie komentarze ze sie czepiam i glupoty gadam ale tak to wyglada
Forest napisał/a:
Oczywiste jest,że na AWV nikt nie liczył,co do reszty którzy odpadli...no cóż widocznie musieli miec faktycznie ważne powody skoro nie będą z Pauliną i Marcinem w tak ważnym dniu ich życia.
Panowie spokojnie , kto moze ten przyjedzie nic na siłe , skoro faktycznie awaria
furaka to sprawa jak najbardziej zrozumiała
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 20 Czerwiec 09, 11:51
Forest napisał/a:
Oczywiste jest,że na AWV nikt nie liczył,co do reszty którzy odpadli...
Super... We wtorek się dowiedziałem że rodzina się zjeżdża do mnie na jakiś obiad i nie mogę się zjawić na orszaku - wiedziałem wcześniej to napisałem. Jak bym mógł to bym przyjechał bo wiem że taki dzień jest tylko raz w życiu.
Następnym razem nawet jak miałbym być to na żadną listę się nie wpisuje bo po co... każdy wie że nie przyjadę i tak. Teoria idealna.
Jeszcze raz Mordulec i Pola życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji ślubu i przepraszam, że nie mogłem się zjawić.
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
miras84
Mój samochód:: BMW compact 1.8tds
Wiek: 27 Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 32 Skąd: Braszowice
Wysłany: 20 Czerwiec 09, 14:49
Nie mialem okzji Was poznac, ale Zycze Wam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!
Wysłany: 20 Czerwiec 09, 17:43
AWV napisał/a:
Forest napisał/a:
Super... We wtorek się dowiedziałem że rodzina się zjeżdża do mnie na jakiś obiad i nie mogę się zjawić na orszaku - wiedziałem wcześniej to napisałem. Jak bym mógł to bym przyjechał bo wiem że taki dzień jest tylko raz w życiu.
Następnym razem nawet jak miałbym być to na żadną listę się nie wpisuje bo po co... każdy wie że nie przyjadę i tak. Teoria idealna.
Ojej,nie chciałem Cię urazic.Jak pojawisz się w Nysie to opijemy Twój PIERWSZY zlot.No chyba,że coś Ci wypadnie i jednak nie przyjedziesz...
[ Dodano: 20 Czerwiec 09, 18:47 ]
Wracając do tematu.Sam orszak myślę,że można uznac za udany.Stała ekipa nie zawiodła.Paulina i Marcin jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i niech zawsze świeci Wam takie słoneczko jak dzisiaj.
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 20 Czerwiec 09, 22:58
Tak tak, orszak sie udał było zdaje sie 10 beemek,
właśnie z Anią pijemy weselną zdobycz z bramy ( która Pola chciała sforsować tyłem ) hehe ogólnie spoko
pozdro dla wszystkich obecnych i raz jeszcze Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Jak Mordulec napisał, że będzie trochę jeżdżenia to nie przyszło mi do głowy że aż tyle. Tak czy inaczej wjeżdżając na stacje komp wskazywał że zostało mi paliwa na 5km mam nadzieję że reszta ekipy również dojechała szczęśliwie i bez przygód do domu.
Wydaje mi się, że Nowożeńcy zadowoleni byli z naszej obecności...
_________________ Panie władzo, ja nie jeżdże szybko, ja nisko latam.
Ojej,nie chciałem Cię urazic.Jak pojawisz się w Nysie to opijemy Twój PIERWSZY zlot.No chyba,że coś Ci wypadnie i jednak nie przyjedziesz...
quote]
Popieram w 100% Foresta :D
Szkoda że nie mogłem byc.... dzisiaj jeszcze rozszczelnił mi sie ten łacznik od wspomagania i płyn mi wycieka.... mam jakiegos pecha w tym tyg;/
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PARY MŁODEJ !! szkoda że nie mogłem byc... ale pech to pech
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum