Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wiek: 29 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 283 Skąd: jelcz-laskowice
Wysłany: 21 Czerwiec 09, 12:59
mysle ze nowozency byli zadowoleni bo i pogoda i ekipa nie zawiodła i dopisala mam nadzieje ze dalsza czesc wesela tez udana pozdro dla tych co niezawiedli nasz pare młodych i oczywiscie zyczonka wszystkiego naj na nowej drodze.
Wszystkiego najlepszego dla pary Młodej i sory ze nie byłem na całym orszaku ale ile udało mi sie czasu wygospodarowac na tyle byłem z wami w tym jakże pięknym dniu.
Dzieki Wielkie za przybycie i jak to określili moi goscie weselni takiego "orszaku" to się
nie spodziewali , generalnie wiekszosci koparki pospadały sąsiad nawet stwierdził
ze zamienia Octavie na Beemke bo jak bedzie sie żenił to tez chciałby miec taki peleton
za sobą generalnie odwaliliście kawał dobrej roboty , normalnie łezka w oku
Prezent MAXBIMMEROWY super , rewelacyjna pamiątka serdecznie DZIĘKUJEMY
Postaram sie jutro cos wiecej napisac i moze pare zdjec wrzucic z przejazdu
(oczywiscie jak ktos ma zdjecia to bardzo prosze podeslac na -> mord@go2.pl )
Dzis jestem mega wymeczony i śmigam się przytulic do mojej nowej żony
Pozdrawiam wszystkich którzy poświecili deczko czasu i bajurki zeby nas odprowadzic
w tej ostatniej dordze , po której nic juz nie bedzie takie samo (tak twierdzą żonaci )
UPDEJT :
"Orszakowcy" którzy nie otrzymali wódeczki prosimy o kontakt , w miare możliwosci przy
najbliższej okazji spocie/zlocie przekażemy odpowiednio oznakowane 500ml
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 22 Czerwiec 09, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
Pierwsza wolna chwila więc ja i chcę dodać coś od siebie
Przyłączam sie do posta mojego męża i dziękuje Wam z całego serca za tak wspaniały orszak, za czas, który na to poświęciliście, za cudowny prezent, który zawsze będzie przypominał nam o Was (już zajmuje honorowe miejsce ), ale przede wszystkim chciałabym podzięwać Wam za to, że spędziliście z nami te najważniejsze chwile w życiu
Taki orszak to sprawa bezcenna, nie da się tego opisać słowamiten (kto to przeżył, to wie o jakich odczuciach piszę). Pozostaje nam tylko serdecznie Wam podziękować. Mogę również mieć nadzieję na to, że niektórym z Was będziemy mogli odwdzięczyć się tym samym
Dziękujemy
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
ciekawe czy jest jakiś filmik z przejazdu tropem węża
Niestety tym razem ani ja ani Pola nie moglismy wystawac przez szyberdach w czasie
jazdy wiec materiału z przejazdu jest bardzo mało , niemniej jednak postaram sie
cos z tego poskładac i oczywiscie taka prosba jesli ktos z naszych szanownych
uczestników orszaku ma jakies zdjecia / filmiki z przejazdu kolumny to prosze o
podesłanie do mnie na maila -> mord@go2.pl
jutro bedę przyklejał antenę od radia,która (wiadomość dla nie orientujących się w temacie) została wyrwana przez balon do niej przyczepiony
Orszak niesamowity, cały Wrocław w jedną i drugą stronę kilkanaście bawarek, no piękna sprawa. Pozdrowionka dla nowożeńców
Troche to trwało ale powoli zaczynam nadganiac zaległosci w składaniu filmów
W zwiazku z czym serdecznie zapraszam a własciwie zapraszamy z moją małżonką
do obejrzenia filmu z orszaku weselnego
Niestety film w wersji tylko do pobrania , poniewaz szkoda mi było wycinac i na siłe
dopasowywac do 10 minut zeby zmiesciło sie na youtubie dlatego trwa 15 minut z
kawałeczkiem , zajmuje około 190 mega i dzieki temu jest w dosc dobrej jakosci
Jeszcze raz SERDECZNE PODZIEKOWANIA dla tych ktorzy towarzyszyli nam w tych
wyjątkowych chwilach
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 26 Lipiec 09, 20:13
Klip rewelacyjny,normalnie łezka mi się zakręciła.Moi Drodzy jeszcze raz życzymy Wam z Młodą długich i szczęśliwych lat w miłości,zdrowiu,wspólnym szacunku i zrozumieniu.
Mordulec, No Brachu znów spisałeś się. Z mojej strony również chciałbym jeszcze raz Pauli i Tobie życzyć miłości, radości i zdrowia a reszta sama przyjdzie.
_________________ Panie władzo, ja nie jeżdże szybko, ja nisko latam.
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum