1. Forest i Młoda( dojedziemy ze Skarbiego,14.30 na rynku w Oławie)
2. Mordulec
3. 5oul (na 85%).
4. Heno i Magda ( rynek 14:30 )
5. kosa
6. Alaszi
7. woz & Chiccoo
8. Dziki & Magda
9. Pecet (o 14:30 gdzieś na rynku:)
10. Madziulka%Krzysiek ( 99% rynek Oława 14:30 )
11. pawelorzechowski
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 20 Wrzesień 09, 19:21
Mam nadzieję,że wszyscy którzy byli bawili się dobrze i nie uważają niedzieli za zmarnowaną.Dzieciaki na początku były trochę spięte,my zresztą nie mniej ale później pięknie się rozkręcili i wybornie dokopali nam w piłę Myślę,że one również ucieszyły się z naszego przyjazdu i wspólnie spędzonego czasu.Nie mówię już o przejeździe Beemami po Oławie przez który pewnie nie będą mogły spac w nocy Rozwalił mnie tekst jednego chłopca podczas jazdy - ..."kurde gdybym miał taką Beemkę to fajne laski bym wyrywał..." Panie wychowawczynie jak było widac,również były zadowolone i z tego co mówiły chciałyby byśmy nie zakończyli akcji na jednym wyjeździe.Zresztą jak sami słyszeliście dzieciaki w dośc entuzjastyczny sposób prosiły byśmy pojawili sie ponownie.Uważam,że akcja wyszła super i w mairę mozliwości można ją będzie kilkakrotnie powtórzyc.Niekoniecznie z paczkami i prezentami bo jak mówiła jedna z wychowawczyń - samo spędzanie z nimi czasu jest darem...I nic chyba nie trzeba tu dodawac.Raz jeszcze dziękuję obecnym za przybycie i wszystkim którzy przyczynili się do dzisiejszego dnia.
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 20 Wrzesień 09, 19:52
[ Dodano: 20 Wrzesień 09, 20:57 ]
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na kartkę z napisami na drzwiach jednego z pokoi maluchów na III piętrze.Wódka 10%,MARBORO,Wchodzą tylko ziomy,HWDP,JP.A niżej taka słodka naklejka delfinka i kotka
[ Dodano: 20 Wrzesień 09, 21:10 ]
Kilka zdjęc naszych małych przyjaciół...
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na kartkę z napisami na drzwiach jednego z pokoi maluchów na III piętrze.Wódka 10%,MARBORO,Wchodzą tylko ziomy,HWDP,JP.A niżej taka słodka naklejka delfinka i kotka
tak jak widziałam, niezłe to było
My równiez dziekujemy wszystkim ktorzy przybyli i poświecli swoj czas oraz organizatorom i darczyncom
Mysle ze było warto
Bardzo miło czas spędzony, nowi znajomi tzw. ziomy
Przejazd samochodzikami po Oławie to chyba najlepiej sie podobała dzieciakom, a pan "grubszy" i pan "koksik" to juz maja pełny skład jak by był wyjazd do skarbimierza
Na takie wyjazdy to tylko manuale, więcej frajdy dziciom dają !!!
Żałuję,że nie mogłam być z Wami, ale niestety praca
Ważne, że dzieciaczki były zadowolone, bo to przecież o ich uśmiech chodziło nam najbardziej
Ja też mam nadzieję, że akcja nie skończy się na tej jednej i jeszcze nie raz będziemy mogli przywowołac radość na ich twarzyczkach, co najpewniej nie będzie trudne- mam tu na myśli przejazd beemkami
Daliście im wygrać, czy też nie, jedno pozostaje faktem-jutro możecie mieć problem ze wstaniem ( a na pewno taki problem będzie miał mój mąż )
Jak to Kosa pisał wcześniej- fajnie, że są osoby, na które można liczyć, zjawiły sie dzisiaj i za to wielki
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ja też chciałbym podziękować za świetną zabawę tak Maxbimmerowiczom jaki i dzieciakom. Piszę się na kolejny wyjazd w ciemno Jutro pewnie będę potrzebował pomocy lekarskiej żeby dotrzeć do pracy ale uśmiech tych młodych osób był wart wszystkiego.
Pozdro i do następnego
_________________ Panie władzo, ja nie jeżdże szybko, ja nisko latam.
Było naprawdę superowo. Po Oławie wycieczkę zapewnił nam Tajson-Tour za co wielkie dzięki. My także piszemy się na następny wyjazd, zawsze to jest okazja się spotkać a przy okazji sprawić wiele frajdy dzieciakom. Wielkie dzięki za organizację imprezy wszystkim oddanym sprawie.
Ja również dziękuje za tą niedziele było świetnie a co do przejażdżki po Oławie jak wyszliśmy, zebrałem 3 osobowa ekipę i jak już mieli wsiadać, ktoś krzykną że mogą sobie wybrać auto w którym chcą jechać i z całej trójki nie został nikt
Haha-hihi-to niestety ja do dzieciakow krzyklem ze nasze autka stoja az za kosciol i zeby wybraly furki w ktorych chca sie przejechac-przepraszam za to
A ze zostalem oficjalnie ochrzczony "panem grubszym" ,a woz "panem koksem" to chyba oficjalnie trza bedzie ksywy na forum zmienic:D:D:D
Soul- szacun dla ciebie.Najperw zmieniales barwy skory jak kameleon zeby cala impeze skwitowac sabotarzem na pani wychowance Po przejazczce Wyszla przerazona lecz szczesliwa i w dziwny sposob podniecona jazda
Niby kilka wspolnych godzin,niby maly przejazd po okolicy , a widzac ile frajdy sprawilismy dajac tak niewiele stwierdzam iz nawet ludzie tak zwykli i przecietni jak my nie bedac obojetnym jak ogol jestesmy w stanie wplynac na leprze zycie dzieciakow,dac im radosc ,wiare,moze pasje i sile nawet niewiedzac ze nieswiadomie zmieniamy je i pokazujemy leprzy swiat. -kurcze zdanie jak jakis pastor napisalem
Wielkie podziekowania dla organizatorow i najbardziej zaangazowanych w akcje-zrobiiliscie cos niesamowitego ,a raczej daliscie namiastke tego co nasz klub jest w stanie robic-niech to bedzie skromny poczatek dla nas ,a wielki przyklad dla innych
Rowniez podziekowania. Dzien naprawde udany i jak najbardziej jestem za tym, zeby akcje powtorzyc, zwlaszcza, ze widac naprawde duze checi ze strony domu dziecka. Panie wychowawczynie i dzieciaki juz tylko czekaja na powtorke . No ale fakt pozostaje faktem - malo to, ze ja Pan Koks a Ty Kaspri Pan Gruby, to dzieciaki mi uswiadomily, ze kombajna musze sprzedawac, bo "Proszem Pana, czmeu Pana samochod taki wolny??!!! On kol nie potrafi krecic w miejscu!!!" A ja sie tak staralem!!
Dodaje pare fotek od siebie. Mordulec, cala reszte tez Ci moge pocisnac na skrzynke.
Rowniez dziekuje wszystkim za obecnosc i za wspolna zabawę :-)
Min i usmiechów tych dzieci nie da sie zapomniec.
Jak dla mnie był to czas spedzony doskonale... zamiast lenistwa w niedzielne popołudnie, daliśmy tyle radosci i frajdy ziomom przy czym sami bawiliśmy sie dobrze.
Jak dla mnie było warto i czekam na powtórkę
szkoda ,ze nie było mnie z wami ale niestety dopiero pomalutku wychodzę na prostą i niedługo zawitam na jakiś spotach, chętnie wybiorę się też do domu dziecka następnym razem z wami
Ja również żałuje że nie mogłem przyjechać ale zawsze jak coś się dzieje to moje auto wali jakiegoś focha... :/ Nast. razem jak będzie jakiś wyjazd to postaram się wziąć z pracy jakieś giwery i dzieciaki będą mogły sobie do tarcz postrzelać Jak widać po zdjeciach impreza sie udała i oby tak dalej! pozdrawiam!
_________________ "Chcę być tam, gdzie tylko zechcę,
i żyć tak jak Hugh Hefner,
i pić, tak, najlepszego szampana.
Wysmażyć se grama na plaży Copa Cabana."
Mój samochód:: bmw e36 coupe
Wiek: 29 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 283 Skąd: jelcz-laskowice
Wysłany: 21 Wrzesień 09, 15:40
widze ze wypad sie udal to fajnie oby takich wiecej na nastepnym mam nadzieje ze bede mogl sie stawic i pomoc w przygotowaniach.Sorki ze nie bylo mnie. Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy byli i zadbali o wszystkie prezenty dla dzieciakow i ogolna atmosfere
Cóz tu wiele pisac , mysle ze wyszło fajnie , wielkie dzieki dla Forestów za
przeprowadzenie całej akcji oraz dla wszystkich ktorzy zjawili sie wczoraj
Mysle ze "ziomy" są zadowolone z naszej wizyty Alaszi wczoraj podał
jednemu z kolegów namiary na naszą strone/forum , kto wie moze juz nas
odwiedzili
Jesli ktos ma zdjecia z wczorajszej wyprawy to mozna do mnie przesłac na maila
przesortuje i zmontuje galerie na stronke
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 21 Wrzesień 09, 17:29
widze po fotach że było super, szkoda że nie mogłem być ale do ostatniej chwili myślałem że uda mi sie przyjechać. jesteśmy z Anią na etapie zmiany mieszkania i nie bardzo daliśmy rady przyjechać. Mam nadizeje ze przy następnym razie uda i nam sie przyjechać.
_________________ silnik jest bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum