A podałam ziomom w pokoju komputerowym razem z Mr. 5oul adres stronki, jak się zarejestrować, zdjęcia wkleić i uczetniczyc na forum.
Powiedzieli że wiedzą już
No ludziska wielki szacun dla Was !!!! Szkoda, że ostatnio byłem zabiegany i nie miałem czasu na komputer i neta bo pewnie bym się dorzucił i dołączył do was. Ale cóż pewnie to nie ostatni raz więc nie wszystko stracone:) Pozdrawiam
Mój samochód:: BMW e-46 330d 213 KM/467 Nm MPakiet 2000 r.
Wiek: 35 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 934 Skąd: Polkowice / Oława
Wysłany: 7 Październik 09, 14:30
Nie wiem jakim cudem ale wychowawczynie ani dzieciaki nie wiedzieli,że te 88 par butów które załatwił Brzoza były od maxbimmera.Chyba zawiodła komunikacja pomiędzy dyrekcją i wychowankami.Pani Małgosia juz wie,więc dzieciaki też się dowiedzą
[ Dodano: 7 Październik 09, 15:36 ]
misiekjawor napisał/a:
No ludziska wielki szacun dla Was !!!! Szkoda, że ostatnio byłem zabiegany i nie miałem czasu na komputer i neta bo pewnie bym się dorzucił i dołączył do was. Ale cóż pewnie to nie ostatni raz więc nie wszystko stracone:) Pozdrawiam
Napewno nie ostatni raz bo szykujemy kolejną akcję pod koniec października.Wkrótce pojawi się nowy temat. Tym razem planujemy grilla z dzieciakami + kilka atrakcji.Proszę obserwowac forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum