Na sprzedaż silnik 1.8 m43 98 rok, na łańcuszku z BMW3 E36
Silnik z prywatnego europejskiego auta, na bieżąco eksploatowany w e36 touring 98', przebieg 151tys. km, pracuje na oleju półsyntetycznym Castrol Magnatec 10W40 (olej wymieniany ok 5tys. km temu). Bez wycieków oleju - posiada normalne oznaki użytkowania typu spocenie pod pokrywa zaworów. Jest on z końcówki lat produkcji e36 - VII. 1998r tak więc młody jak na e36, silnik posiada fabryczne zabezpieczenie EWS - również do nabycia
Goły silnika - głowica + blok zamknięty miską
950zł
Chętnie sprzedam kompletny zestaw do odpalenia (silnik z pełnym osprzętem, kolektorami, cewkami, przepływomierzem, europejską wiązką silnika, komputerem i całym zestawem do uruchomienia EWS czyli moduł EWS, transponder i kość z kluczyka)
1,5tys
Możliwośc sprzedaży całej jednostki napędowej czyli kompletnego silnika ze sprzęgłem, skrzynią, wałem, dyferencjałem i tylnym zawieszeniem na hamulcach tarczowych
2tys
Z uwagi na gabaryt preferowany i mile widziany odbiór osobisty po wcześniejszych oględzinach, jeździe próbnej itp - wlkp - Jarocin
kontakt: 506236243
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum