Witam wiec tak przewaznie maski do sedana sa gladkie natomiast do coupe posiadaja wloty:D sa po prostu najpopularniejsze do tego maska do coupe kosztuje wiecej:D nie wiem czemu maska ma przygotowane otwory pod spryski lecz nie zawsze:D jest wglebienie na znaczek ale nie ma otworow na bolce...tak czy siak posiadam znaczki carbonowe komplet przod i tyl oraz kiere za dobra cene 200 pln u siebie ucialem bolce i przykleilem znaczek na klej do szyb. do tego maska od sedana nie pasuje do coupe zebys sie nie pomylil:D
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Ostatnio zmieniony przez TDSerek 1 Wrzesień 08, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is - było; jest M52B25 ;)
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 369 Skąd: Wałbrzych i Wrocław
Wysłany: 1 Wrzesień 08, 18:06
Tylko jak dziś dzwoniłem to powiedzieli mi ceny 1500 zł lub 1800 zł, więc trochę odbiegają od tych na czescionline.pl - są dużo mniejsze, więc teraz nie wiem co mam robić. To ze maski do COUPE i SEDAN są różne to wiem, tylko ta cena mnie martwi. Poniżej daję linka i po kodzie można dojść która maska jest za ile na intercars. Ta, która by mi odpowiada ma kod TUGSH-0303CV-B, tylko, ze na zdjęciach na czescionline.pl nie widać, żeby to był carbon, mam nadzieje, że to tylko takie lipne zdjęcie, że by zakupie wygląda ta maska tak jak u Was - goły carbon, chyba, ze coś robiliście z maską, ale nie wydaje mi się. No i jeszcze nie tak drogo jak na czescionline.pl. Różnica prawie 600 zł, więc trochę jest, zostanie na znaczki.
hmm... jak by to wytlumaczyc... Jak jedziesz autostrada i masz niedomknieta maske to co sie z nia stanie? otworzy sie! No to teraz pomysl sobie jakie cisnienie czy podcisnienie powietrza jest pod maska przy predkosciach, a wlot jest po to w druga strone zeby to powietrze (cieple) WYCHODZILO przez niego a nie wlatywalo.
Zreszta jak nawet auto stoi zaparkowane pod wiatr, to przez wlot czuc wydmuchiwane powietrze.
I jeszcze jedno - dzis rpawdopodobnie wchodzi nowa felga, nic specjalnego, ale klasycznie dla e36 foto pozniej
kurcze, jestes jakos uchwytny we wrocku? Podjechalbym przy okazji i zerknal na te wyloty. Kusi kusi...
[ Dodano: 1 Wrzesień 08, 19:40 ]
Brodeer napisał/a:
ZAlozone koleczka nowe - Brock B1
Przod 8,5" oponki 205/40 , tyl 10" 215/40
Przod niestety nie wyglada najlepiej brak rantu... Ale za to tyl nadrabia
Tylko jak dziś dzwoniłem to powiedzieli mi ceny 1500 zł lub 1800 zł, więc trochę odbiegają od tych na czescionline.pl - są dużo mniejsze, więc teraz nie wiem co mam robić. To ze maski do COUPE i SEDAN są różne to wiem, tylko ta cena mnie martwi. Poniżej daję linka i po kodzie można dojść która maska jest za ile na intercars. Ta, która by mi odpowiada ma kod TUGSH-0303CV-B, tylko, ze na zdjęciach na czescionline.pl nie widać, żeby to był carbon, mam nadzieje, że to tylko takie lipne zdjęcie, że by zakupie wygląda ta maska tak jak u Was - goły carbon, chyba, ze coś robiliście z maską, ale nie wydaje mi się. No i jeszcze nie tak drogo jak na czescionline.pl. Różnica prawie 600 zł, więc trochę jest, zostanie na znaczki.
Jeśli mam być szczery to tamte felgi z E90 były dużo ładniejsze.
wg katalogu ktory posiadam maska o tym oznaczeniu z koncowka cv-b to maska taka jak ma broder koncowka cv-c to wlot duzy na srodku ktory nie pasuje do bmw ala cos evo
jak zamowisz to sobie zobaczysz jak maska wyglada:D
obie maski posiadaja otwory na spryskiwacze
maska z oznaczeniem cvb- nie posiada wlotow miedzy spryskiwaczami cv-c posiada pozdrawiam
znaczki ktore posiada wygladaja tak:
fele ocenie jak zobacze live ale poki co nie robia dla mnie roboty:/
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Ostatnio zmieniony przez TDSerek 1 Wrzesień 08, 19:10, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 1 Wrzesień 08, 23:51
Znaczki już znalazłem u tego kolesia wcześniej, nawet dodałem go sobie do Ulubionych na Allegro, żebym o nim nie zapomniał. Co do oznaczeń tych masek to na czescionline.pl - widziałem te wloty. Z końcówką C - wlot ala EVO jest ohydna i droższa o 300 zł w InterCars'ie. W masce chodzi mi o wygląd, że na fotkach nie widać tej struktury carbon'u, bo na Waszych fotkach zajefajnie to wygląda. Powiedz mi tylko, że na tych fotkach w sklepie to jest lipne zdjęcie i że na serio to wygląda tak jak u Was, bo nie mam zamiaru robić już nic z ta maską. Chce ją zamówić, zamontować i żeby wyglądała tak jak u Was.
Na ebay'u niemieckim jest trochę gratów do środka carbon look jak twoja nakładka na kokpit, tak piszę, bo nie wiem czy wiesz, bo ten koleś ma tylko deskę, a tam widziałem element gdzie jest sterowanie szyb i kilka innych.
Co do Broder'a to wróciłbym do tamtych felg z E90, dużo ładniej wyglądają.
Mój samochód:: E36 Coupe
Wysłany: 2 Wrzesień 08, 00:16
duze ladniejsze, ale ogolnie to zostanie - jest wiekszy komfort, tam mialem opony runflat, fajne, przydatne, ale komfort tragiczny w porownaniu z tymi 17". Nic nie trze, jest miekko i ladnie wyglada ale na zywo, zdjecia nie oddaja efektu. Jedyne czego mi brakuje to rantu z przodu... ale bede szukal tych samych felg tylko w wersji z rantem z przodu.
Co do maski carbon - kupuj gladka albo z wlotami jak moja, ale wlot EVO sobie odpusc, jest tragiczny i beemka robi sie troche wiejska...
Znaczki już znalazłem u tego kolesia wcześniej, nawet dodałem go sobie do Ulubionych na Allegro, żebym o nim nie zapomniał. .
Ten koles to ja nakladka na kokpit jest obecnie tez na sprzedaz:D zapraszam do mnie na przymiarke 790 850 860:D
Wysłany: 14 Wrzesień 08, 11:34
Zmiany - sciagnieta dokladka Riegera ze zderzaka i maksymalna gleba na gwincie z przodu - prog przy przednik kole ok 8cm nad ziemia, zderzak pok 10-11cm.
Wysłany: 14 Wrzesień 08, 13:23
fajne auto, miałem okazje zobaczyć na żywo i auto robi naprawde wrażenie. brakuje tylko rantu z przodu
Wysłany: 14 Wrzesień 08, 15:10
Bez tej dokładki Rieger'a mi auto bardziej się podoba. W nocy ładnie się prezentuje. Zgadzam się z przedmówcami, że mały parapecik przydałby się w przodu. Zbiorowe "najt szeyn"
Wysłany: 14 Wrzesień 08, 15:41
sulek napisał/a:
Zgadzam się z przedmówcami, że mały parapecik przydałby się w przodu.
Tez tak myslalem, ale jednak widzialem kilka e36 z rantem z prozdu i z tylu i... nie podoba mi sie, wyglada strasznie kwadratowo... taka kupa (juz pomijam ten fatalny przod tej beemki )
Wysłany: 14 Wrzesień 08, 16:26
Ale szersza opona będzie chyba ocierać od nadkola, ale zgadzam się 255 z tyłu by się przydało. Tamta beemka ma duży parapecik, myślałem o takim delikatnym jak ja mam.
Wysłany: 20 Wrzesień 08, 18:31
No wiec nowe foteczki, sciagnieta doklagka GT, gwint z przodu na maxa obnizony. Zalozone czarne halogeny z xenonem 8k. Niestety dopiero na kompie zobaczylem ze nie odpalily sie prawe ringi...
W poniedzialek lub wtorek wchodza na poklad obramowki zegarow carbonowe + carbonowe szerokie nerki + dokladki GT Ecken.
halogeny robia robote:D co do nerek szerokich to mowie ci ziom ze do tego potrzebny jest inny grilll glupku:D
Wysłany: 24 Październik 08, 17:10
Foty na szybko dzis zrobione. Nowe oponki na przodzie TOYO 215/35 , z tylu niestety nadal balony i bez dystansow... Za to we wnetrzu kierownica plastik fantastik wyleciala i wszedl m-tech II i ori galeczka skorzana (skrocony lewarek i galka o jakies 2-3 cm).
Nakleilem tez krzyze (...)
Ostatnio zmieniony przez Brodeer 24 Październik 08, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 25 Październik 08, 00:43
Taka kierownica, nie podoba mi się - ale to moje zdanie, znacznie bardziej podoba mi się ta m-technik z grubym środkiem, a nie z takim małym, od razu wrzuciłbym wielofunkcyjną, ale to musiałbym zmienić na oryginalne radio bawaria - kaseciak + zmieniarka - kiedyś sobie zrobię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum