Wysłany: 27 Sierpień 06, 22:59 Dziękujemy za flagę !!!
Podziękowania należa się oczywiście Beatce i Piotrowi, którzy w ciągu niecałego tygodnia zrobili oryginalną flagę z logo maxbimmer.Jest to flaga jedyna w swoim rodzaju, ponieważ od początku do końca jest wykonana własnoręcznie.
Ponadto dzięki ich poświęceniu i chęciom mogliśmy pochwalić się nią podczas zlotu BMW w Toruniu (ps.kto nie był niech żałuje- było rewelacyjnie ).
Tak dawno mówiło sie o zmontowaniu flagi, a tymczasem wystarczyły szczere chęci i poswięcenie swojego wolnego czasu, aby logo maxbimmer, np.podczas przejazdu przez Toruń, powiewało nad klubową beemką. Myslę również, że ta flaga jeszcze nie raz będzie reprezentowala klub maxbimmer jak i przywoływała miłe wspomnienia.
Nie moge wypowiadać się w imieniu innych,ale my z Mordulcem DZIEKUJEMY
witam
no to sie ma rozumiec!super,dokladnie jej nie widac ale napewno jest wyjatkowa.
Powinniscie zrobic miniaturki zeby kazdy mial ja na swoim aucie.Wtedy nie ma problemu z rozpoznaniem sie na miescie.No i ja obserwujac przez satelite tez mialbym latwiej.
Powinniscie zrobic miniaturki zeby kazdy mial ja na swoim aucie.Wtedy nie ma problemu z rozpoznaniem sie na miescie.No i ja obserwujac przez satelite tez mialbym latwiej.
Pomysł jak najbardziej super
Przedstawimy go zarządowi i poczekamy,zobaczymy
Ja jestem za
no flaga jest fajowa tylko trzeba ją dobrze opić bo się podrze i będzie żle
już się niemogę doczekać jakiegoś spocika chodż niewiem czy będzie ono prędko bo dziś mam dostać informację czy wyjeżdżam do roboty do austrii
no flaga jest fajowa tylko trzeba ją dobrze opić bo się podrze i będzie żle
już się niemogę doczekać jakiegoś spocika chodż niewiem czy będzie ono prędko bo dziś mam dostać informację czy wyjeżdżam do roboty do austrii
Widzisz LAZIK jak to sie porobilo w tym naszym kraju piep...i ty byc moze bedziesz musial opuscic lazika juniora na okres wyjazdu.Szlag mnie trafia!Ja juz tu 5 lat kwitne.
pozdrawiam
Mój samochód:: BMW
Wysłany: 31 Sierpień 06, 21:17
buu...ominął mnie zlot.. a ja w tym czasie w Ustce..wykorzystywałem urlop... no cóż.. mam nadzieje, że następny zlot przypilnuje
A flaga!!! brawoooo!! podziwiam za chęci! Bo napewno 15min to nie trwalo!
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 769 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 9 Wrzesień 06, 10:56
kazdy z nas moze taka flage sobie zamowic wystarczy tylko projekt flaga w formacie 50 na 70 2 kolory to koszt ok 50 zl tylko trzeba ją sobie potem obszyc i patyka skombinowac
kazdy z nas moze taka flage sobie zamowic wystarczy tylko projekt flaga w formacie 50 na 70 2 kolory to koszt ok 50 zl tylko trzeba ją sobie potem obszyc i patyka skombinowac
Niestety nie każdy może sobie zamówić "TAKĄ" flagę, ponieważ jest to jedyny egzemplarz- recznie malowany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum