Wysłany: 24 Lipiec 06, 19:51 Malo nas i nic sie nie dzieje...
Gdyby nie parenascie postow chlopakow, to by prawie tu nic nie bylo.
A jestem za tym, żeby jednak pogadac dosyc rzeczowo o wizji kobiety o bmw. O jakis pomyslach moze itp.
Nie wiem, nie wiem... czuje sie toche osamotniona..:( Moglabym pisac sama do siebie... pewnie tak będzie.
Chcialabym mieć wlasne bmw, u mnie na osiedlu jezdzi taka nowiutka M6, nie moge , kolana mi sie uginaja, a glowa sama obraca. Konrad rozpoznaje silnik dwie ulice dalej....
Muszę się poskarżyć heheh...........
Jeżeli mieszka się pod jednym dachem z takim "maniakiem"(w dobrym znaczeniu tego słowa) to niestety trudno dopchać się do komputera i być choć troszkę aktywną Ale to niedługo się zmieni niech tylko Piotr podłączy neta pod drugi komputerek
Mam nadzieję,że zobaczymy się na spocie i nad wodą, jak przystało na pasażerki, wypijemy po małym piwku.
Katarzyłko! Liczymy na Ciebie!
Pola na Ciebie też!
A może inne KOBITKI dołączą do nas
Cześć Monika Właśnie wróciłam z tyrki i czytam sobie dla relaksu i co tu widzę:jakieś smuteczki
Ja mam swoje BMW E30 i co z tego jak mąż wyrzucił mi kata hałasuje jak WRC i wszyscy miejscowi aborygeni się oglądają.Szkoda, że nie za mną
Beatka, a ja sie nie domyslilam ze Beatka to ta Beatka..:) Myslalam, ze to ktos inny...
Dobrze, to wirtualne poznanie mamy juz za sobą
U mnie dzis wyczaiłam to piekne M6 , dwa bloki dalej, dokladnie takie jak na zdjeciu.
3 razy spacerowalam kolo niego jak nawiedzona... , alez ona mi sie podoba.
Cześć
Niestety, ja nie przepadam za tymi nowymi modelami BMW sorki
Mój ideał autka to E30 i może jeszcze jeszcze dwa modele w "tym zakresie wiekowym"
Wszystko, powyżej moim skromnym zdaniem,nie trzyma stylu rozpowszechnionego np.przez E30.Za dożo zmian w kierunku nowoczesności,
Nie zabłysnę znajomością modeli, ale odkąd pamiętam, BMW to E30 właśnie
Moje serducho mocniej bije na widok tego i tylko tego modelu
Czesc Dziewczynki
Właśnie wróciliśmy z Mordulcem z wakacji, było superaśnie po drodze widzieliśmy bardzo fajne beemki, najwięcej było E39, E46, E30 było naprawdę mało,chociaż przed samym wejściem na plaze stała E30 cabrio (bardzo ładnie wygladała) jak wracaliśmy to wciagała nas taka piekna, czarna beemwica, z tego co pamiętam to była to 7 z 5 l silnikiem (nic więcej nie pamiętam, a na modelach się nie znam ), może Mordulec mi przypomni to napisze, ale byla piekna, choć przemkneła koło nas baaardzo szybko, to zwróciła moja uwage....
Szczerze mówiąc, gdy będę już wybierała samochód dla siebie, to jeżeli będę wybierać w beemkach, to chciałabym, aby było to E34. Ten samóchód dla mnie ma klasę i myslę, że jazad nim sprawiłaby mi radość
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Pola 28 Lipiec 06, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Cześć
Niestety, ja nie przepadam za tymi nowymi modelami BMW sorki
Mój ideał autka to E30 i może jeszcze jeszcze dwa modele w "tym zakresie wiekowym"
Wszystko, powyżej moim skromnym zdaniem,nie trzyma stylu rozpowszechnionego np.przez E30.Za dożo zmian w kierunku nowoczesności,
Nie zabłysnę znajomością modeli, ale odkąd pamiętam, BMW to E30 właśnie
Oczywiscie, ja to szanuje:). Mnie tez sie podoba e30, kiedys mielismy takie 325, bardzo przyjemnie sie jezdzilo.
Ale co do nowych - sa takie, ze nogi mi sie uginają . Ale podobnie, jak tobie nie wszystkie modele mi sie podobaja. Akurat najmniej podobają mi sie starsze 5-ki.
A co bys powiedziala na taki model - E-38? Olejus ma zielona, musze go podkusic przy okazji, zeby mnie troche przewiozl... Tylko nie mow, ze nie robi wrazenia....
Czesc Paula,
pewnie zmienilas karnacje.... na afrykanska . Mama cie poznala? hahaha....
Tylko pozazdroscic wam takiego wypadu, my sie ostatnim weekendem relaksowalismy nad Bajkalem w Kamiencu Wroc. Bylo prawie jak nad morzem...
Jedziecie dziewczyny do Chrzastawy w niedziele na X spot
Pani Moniko proszę nie pisać postów jeden po drugim, edytujemy swojego posta i dopisujemy dalej, polecam porady męża - moderator
Czesc Paula,
pewnie zmienilas karnacje.... na afrykanska . Mama cie poznala? hahaha....
Czesc Monia,
pogodę mieliśmy super, więc chcąc nie chcąc trzeba było się opalić w domu przyzwyczajeni są do mojej karnacji, więc moja opalenizna nie zrobiła na nich wrażenia
Monika napisał/a:
Jedziecie dziewczyny do Chrzastawy w niedziele na X spot
Ja nie wiem czy będziemy, czas pokaże
Pozdrawiam
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Dziewczyny,puk,puk...........niech coś sie zacznie dziać
A może jakieś wrażenia z X spotu?Dla mnie było zajefajnie,jak to teraz się mówi
(Chociaż wyglądamy na zdjęciu zbiorowym jak "komisja kwalifikacyjna )
Taaa... ostatnio wracam z pracy 19-20. Nawet malym palcem nie chce mi sie ruszyc. Oczy mi sie zamykaja, a na komputer nie chce juz patrzec (9 godz. w pracy non stop )
A co do komisji...heheh ... to sie zgadza. Niezle co....
Heloł dziewczynki
Na następnym spocie na pewno będę, bo w końcu Maxbimmerki muszą trzymać się razem
Beatka napisał/a:
Monika!
Pojedziemy,zwiąrzemy i przywieziemy
Komplecik musi być
I kolejny argument aby koniecznie pojawić się na spocie, gdyż zdecydowanie wolę pojawić się dobrowolnie aniżeli być przywieziona przywiązaną
Także nie mam innego wyjścia
Beatka napisał/a:
(Chociaż wyglądamy na zdjęciu zbiorowym jak "komisja kwalifikacyjna )
Sczerze powiem, że życzyłabym sobie i innym takiej komisji kwalifikacyjnej
HEHEHEHE nom tak Piotrze byc moze do bardzo szybkiego zobaczenia bo mam zamiar przyjechac na spot 17 razem z moim chlopakiem wkoncu on mnie wciagnal:):):):)
Mój samochód:: BMW
Wysłany: 2 Wrzesień 06, 21:01
nioo Zapraszam na spota napewno bedziesz miala świetne wrażenia!! HEHE.. sam Cie zapraszam a sam nie byłem jeszcze na żadnym bo od nie dawna jestem .. a na spoty nie jeżdze bo brak czasu
powiadasz wrazenia napewno mam jak moj chlopak czasem driftuje w ciasnych uliczkach wtedy mam wrazenia a tu moge miec bardzo mile wspomnienia i poznac super ludzi.hehe moze tym razem CI sie uda wpasc poznamy sie,porozmawiamy.pozdrawiam
nioo Zapraszam na spota napewno bedziesz miala świetne wrażenia!! HEHE.. sam Cie zapraszam a sam nie byłem jeszcze na żadnym bo od nie dawna jestem .. a na spoty nie jeżdze bo brak czasu
toja sie przylazce bo juz od rok umam przyjechac na spota i jakos mi nie wychodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum