Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
prosze o porade
Autor Wiadomość
maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 6 Lipiec 06, 20:04   prosze o porade

Witam wszystkie maxbimmerki, jako że chyba bardziej wiecie czego kobieta oczekuje potrzebuję waszxej porady :mrgreen: Otóż jaki prezencik mółbym kupić koleżance, bliskiej mi koleżance, z którą pragnąłbym być w przyszłości :mrgreen: podpowiedzcie mi, bo nie mam żadnego pomysłu, a chciałbym sprawić jej przyjemność. Liczę na to że mi pomożecie :?: :mrgreen: Z góry dziekuje Wam za pomoc <bmw_2>

Katarzyłka 
Maxbimmerka

Mój samochód:: E34 525iAT 1992
Wysłany: 6 Lipiec 06, 20:52   

Myślę, że liczy się gest i pamięć, a prezent to tylko miły dodatek ;)

A co możesz kupić?? Myślę, że kwiatek, ramka na zdjęcia, jakaś szkatułka na pierdoły - dziewczyny mają ich dużo ),wieczne pióro itd...
No,a jak chcesz wydać duuużo pieniędzy to perfumy, biżuteria...

Życze udanych zakupów.

maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Wysłany: 6 Lipiec 06, 21:00   

Katarzyłka napisał/a:
Myślę, że liczy się gest i pamięć, a prezent to tylko miły dodatek ;)

A co możesz kupić?? Myślę, że kwiatek, ramka na zdjęcia, jakaś szkatułka na pierdoły - dziewczyny mają ich dużo ),wieczne pióro itd...
No,a jak chcesz wydać duuużo pieniędzy to perfumy, biżuteria...

Życze udanych zakupów.

No dzięki, narazie zarabiam hehe :mrgreen: po wakacjach przyjdzie czas na konrety, ale jakieś pomysły mić musze hihi :mrgreen: poogladam, popatrze i sie zdecyduje :mrgreen: Dziekuje Ci bardzo Katarzyno za pomoc :wink: <bmw_2>

Pola 
Maxbimmerka

Mój samochód:: :)
Wysłany: 6 Lipiec 06, 21:03   

Witaj Maltarn <bmw_2>

To ja Paulina Mordulca.
Jeżeli jest to Twoja bliska koleżanka, to pewnie wiesz czym się interesuje :)MOże więc jakiś drobny upominek związany z jej zainteresowaniem?
Na mnie zawsze, nie zależnie od sytuacji, czy jest okazja, czy nie ma ( jak nie ma to tym lepiej ;) ), wrażenie robią kwiaty. Choćby zwykła róża, ale sprawia wielką przyjemność (jeżeli nie jest przesądną, zawsze może zachować na pamiątkę). Jeżeli nie róża, to zawsze może być to inny bukiecik, teraz tyle jest pięknych kwiatków, np frezje? Ślicznie pachną i same w sobie są piękne.
Jeżeli jest to Twoja bliska koleżanka, to np. na pamiątkę możersz podarowac jej Wasze wspólne zdjęcie w jakiejś fajnej ramce.
Moim zdaniem na pewno powinno być to coś, co postawi sobie na komodzie, szafce, regale, i patrząc na to będzie myślała o TObie.
Mam nadzieję, że choć troszkę CI pomogłam, pozdrawiam happy_bmw happy_bmw :lol:

maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Wysłany: 6 Lipiec 06, 21:07   

Pola napisał/a:
Witaj Maltarn <bmw_2>

To ja Paulina Mordulca.
Jeżeli jest to Twoja bliska koleżanka, to pewnie wiesz czym się interesuje :)MOże więc jakiś drobny upominek związany z jej zainteresowaniem?
Na mnie zawsze, nie zależnie od sytuacji, czy jest okazja, czy nie ma ( jak nie ma to tym lepiej ;) ), wrażenie robią kwiaty. Choćby zwykła róża, ale sprawia wielką przyjemność (jeżeli nie jest przesądną, zawsze może zachować na pamiątkę). Jeżeli nie róża, to zawsze może być to inny bukiecik, teraz tyle jest pięknych kwiatków, np frezje? Ślicznie pachną i same w sobie są piękne.
Jeżeli jest to Twoja bliska koleżanka, to np. na pamiątkę możersz podarowac jej Wasze wspólne zdjęcie w jakiejś fajnej ramce.
Moim zdaniem na pewno powinno być to coś, co postawi sobie na komodzie, szafce, regale, i patrząc na to będzie myślała o TObie.
Mam nadzieję, że choć troszkę CI pomogłam, pozdrawiam happy_bmw happy_bmw :lol:

Kolejne dobre pomysły :mrgreen: Dziekuje bardzo hihi, już chyba mam dobry pomysł :mrgreen: dziekuje bardzo paniom maxbimmerkom :wink: <bmw_3>

Katarzyłka 
Maxbimmerka

Mój samochód:: E34 525iAT 1992
Wysłany: 6 Lipiec 06, 21:14   

Pola napisał/a:

Tak jest ;) Zgadzam się z Tobą Paulinko.. Kwiatki to jest to, co Kobietki lubią najbardziej ;)
A frezje są the best :mrgreen:

fakto 

Mój samochód:: e-30
Wysłany: 6 Lipiec 06, 22:31   

tak, tak a tak naprawde kup jej nowa bunie serii 3, bo tak szczerze mowiac kobiety Kochaja takie drobne podarunki :-) , jezeli chodzi o roze to nie jedna z 50 to na pewno zadziala :) , zapros ja na obiad... ale nie do KFc czy MC, tylko do jakiejs dobrej knajpy, jak ja zaciagniesz do Wroclawia, to porzycze Ci kare do Gryfow :) ,

Monika 
Monika

Mój samochód:: E23 732iA-E34 525TDS - 318e21
Wysłany: 6 Lipiec 06, 22:47   

Czesc Maltarn, to Monika Konrada, ja tez uwielbiam kwiatki, kwiatki sa bardzo kobiece i nie znam żadnej, która nie bylaby zadowolona z otrzymanych kwiatkow.
Bielizna i inne drozsze "gadzety" sa fajne jak sie ma pieniadze i troche juz bycia razem za sobą... na początku znajomosci moze to być niezręczne dla niej.
Drobne upominki są OK, rzeczywiscie zgodne z zainteresowaniami twojej bliskiej koleżanki.
Pewnie byles u niej w pokoju... poobserwuj, napewno będziesz wiedzial co lubi... moze jakąś płytę z muzyką, jakią lubi, będzie ją kojarzyc z Tobą... (jesli mozesz tyle przeznaczyc...)

Jak cos kupisz, daj znac co wybrales, jesli nie masz nic przeciwko...:)

Pola 
Maxbimmerka

Wysłany: 7 Lipiec 06, 00:50   

Maltarn myślę, że wszystkie te prezenciki nie będą nic znaczyły bez odpowiedniej oprawy :lol: :lol: :lol: To co czujesz do dziewczyny, odzwierciedla Twoja zachowanie, to jak ją traktujesz, jak się odzywasz, uwierz mi, że zwaracamy na to szczególną uwagę happy_bmw

Czasem jedno niedopowiednie zachowanie (np.spędzanie wolnegoczasu przy "chorej" bumie, zamiast z nami :D :D :D ) i już minusik się pojawia, także na przyszłość uważaj :lol:
Powodzenia <bmw_2>

maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Wysłany: 7 Lipiec 06, 14:22   

daziekuje bardzo za wasze podpowiedzi :mrgreen:
Wymyśliłem bukiecik frezji... a w środku buietu czerowna róża :mrgreen: co o tym myślicie :?: :mrgreen:

łazik 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: bmw 318 m40 nigga
Wysłany: 7 Lipiec 06, 15:16   

kup różę i flaszkę :P .jak jej się róża nie spodoba to wypijcie flaszkę i na pewno zmieni zdanie <bmw_1> .hehe a na poważnie to weż sie dowiedz czym się interesuje i kup jej coś odpowiedniego co jej zostanie ''na zawsze''.no a kwiatka to oprócz tego oczywiście też!!! :mrgreen:

Bob 

Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wysłany: 7 Lipiec 06, 16:24   

łazik napisał/a:
kup jej coś odpowiedniego co jej zostanie ''na zawsze''

łazik napisał/a:
flaszkę

Łazik jesteś genialny, problem prezentu rozwiązany :mrgreen: :wink:

maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Wysłany: 7 Lipiec 06, 16:31   

flaszke to wychyli sie z Łazikiem na jakimś grillu :mrgreen:

Pola 
Maxbimmerka

Wysłany: 7 Lipiec 06, 20:59   

maltarn napisał/a:
Wymyśliłem bukiecik frezji... a w środku buietu czerowna róża co o tym myślicie

Uważam, że to bardzo fajny pomysł happy_bmw powinna być zadowolona :)

łazik 
Przyjaciel Klubu

Wysłany: 7 Lipiec 06, 22:18   

pijas napisał/a:
maxbimmerki............... ja bym was prosił

pseplasam baldzo pana, to ja lazia :P

maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Wysłany: 9 Lipiec 06, 10:26   

Z koleżanką ok :mrgreen: jestem na etapie zbierania gotówki :mrgreen: urodziny ma 29 sierpnia wiec jeszcze troche czasu mam.... :mrgreen:

Pola 
Maxbimmerka

Wysłany: 30 Sierpień 06, 10:05   

maltarn napisał/a:
Z koleżanką ok :mrgreen: jestem na etapie zbierania gotówki :mrgreen: urodziny ma 29 sierpnia wiec jeszcze troche czasu mam.... :mrgreen:

Przepraszam, że pytam :roll: ale jestem ciekawa jak podobał się prezencik, kupiłeś jej ten bukiecik z frezjami i różą czy może jakiś inny? :lol:

Mimo wszystko mam nadzieje, że preznent spłenił swój cel ... happy_bmw

Agnieszka 

Mój samochód:: jeszcze bez ale w planach nowsza E324
Wysłany: 21 Wrzesień 06, 07:46   

no i jak wyszly te urodziny, bo informacji brak?

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 21 Wrzesień 06, 18:23   

wytłumaczę Maltarna, nie ma na razie neta bo się przeprowadził, ale jak wróci na pewno opowie jak było

łazik 
Przyjaciel Klubu

Wysłany: 21 Wrzesień 06, 18:50   

Piotr napisał/a:
wytłumaczę Maltarna, nie ma na razie neta bo się przeprowadził, ale jak wróci na pewno opowie jak było

przeprowadził się do tej koleżanki???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

maltarn 
Przyjaciel Klubu
... młody ...

Wysłany: 27 Wrzesień 06, 14:05   

wszystko ok poszło :mrgreen: Necika juz mam, kwiatki byly ekstra frezje + kilka róż :mrgreen: :mrgreen: pzdr :wink:

Enzo 
335i E30 D-Project

Mój samochód:: 335i
Wysłany: 27 Wrzesień 06, 21:25   

łazik napisał/a:
Piotr napisał/a:

przeprowadził się do tej koleżanki???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:wink: :wink: :wink:

Odpowiedz do tematu