Wysłany: 28 Grudzień 09, 19:27 E34 wymiana kierownicy z poduszka na kier.bez poduszki
Witam.
W mojej E34 mam kierownice z poduszka i chce wymienic na trojramienna od M5 bez poduchy.
Czy jest jakis inny sposob (poza wyciagnieciem zarowki),zeby kontrolka od poduszki nie swiecila sie?
Chyba,ze wyciagniecie zarowki w zupelnosci wystarczy
i nie bedzie zadnych "skutkow ubocznych"......
Z gory dziekuje.
W zegarach poza standardową żarówką jest jeszcze jedna która jest wlutowana w płytkę więc żebyś nie był zaskoczony jak wyjmiesz żarówkę a kontrolka będzie dalej świecić
Jesli masz tam ze tak powiem zrobione to po staremu czyli zaroweczka podswietla kontrolke to raczej bez efektow ubocznych ale jak to jest juz na jakims scalaku to moze byc problem.... Co do wyciagania poduszki to ja bym zostawil kierownice z poducha poniewaz ona moze Ci uratowac zycie......
[ Dodano: 28 Grudzień 09, 20:20 ]
ja bylem pierwszy ze swoja wiadomoscia.... no to masz to i to taka hybryda....
Jezeli wyjmiesz zarowke nie bedzie skutkow ubocnych, ale nadal bedzie sie swiecic tak jak napisal Lucius, Nie wiem jak w BMW bo tego nie robilem, ale w innych samochodach mozna podlaczyc kontrolke od poduszek pod kontrolke od ABS i bedzie gasla razem z ABS-em.
[ Dodano: 28 Grudzień 09, 21:55 ]
Mozesz tez sprobowac zamalowac czarna farba od srodka.
Mozesz tez sprobowac zamalowac czarna farba od srodka.
Mialem to powiedziec bo na wlasne oczy widzialem jak gosc sprzedawal auto i tak zrobil aby pozbyc sie kontolki przed kupujacym.Uzyl czarnego markera na desce rozdzielczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum