Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Moderator
20 Wrzesień 06, 23:57
mam malutki kłopot
Autor Wiadomość
Mariusz 1

Wysłany: 15 Lipiec 05, 18:59   mam malutki kłopot

mam E36 316i ze stycznia 93 przy dużej wilgoci dłuższym postoju (po nocy) przy odpalaniu na benzynie przez sekuntke jakby nie palił na jeden gar czy to są kable wysokiego nap.? czy świeca? Jeżdżę od kwietnia tego roku.A na gazie od maja. :? I jakie świece do gazu ?? :oops:
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 1 16 Lipiec 05, 16:18, w całości zmieniany 1 raz  

Paweł
Gość
Wysłany: 16 Lipiec 05, 11:55   

No przyjacielu wymień szybko świece, a jak się to powtórzy po wymianie świec to sprawdź przewody w jakimś zakładzie, bo jeździsz na gazie a niesprawne przewody mogą doprowadzić do wystrzału gazu i rozwalisz sobie przepływomierz

zibi

Wysłany: 8 Styczeń 06, 18:26   

Świece NGK mam 4 autka na LPG różnych Firm w tym 318 e36 tylko ngk co do tych objawów Komputer i odpał na kompie a prosciej ogrzewany garaz i postoj a potem odpał jak bedzie dobdze to lux jak nie komp i poradza sobie a co do swiec to dośc długo jezdzisz na gazie i dopiero teraz pytasz a czy ty nie wymieniłeś swiec po załozeniu instalacji???????

Odpowiedz do tematu