1. jest elektrykiem a nie piekarzem czy hydraulikiem.
2. jest elektrykiem który ma fach w reku
3. jest elektrykiem który myśli i naprawia z głową
4. jest elektrykiem który wie co robi i nie ściemnia.
5. jest elektrykiem który nie oskubie Ciebie z ostatniej monety
Dzwońcie do niego: Mirek 505 592 259 ul.Stalowa 94
Polecam z własnej autopsji gdzie dojście co i jak wymagało naprawdę fachu w reku,doświadczenia i trzeźwego myślenia...
aha....
terminy są czasem długie ale warto oddać autko i czekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak z innej bajki: podłączenie pod kompa mojej e32 z diagnozą 60 PLN!!!!!!!!
Polecam nowo otwarty warsztat w Zgorzelcu AUTO-Romutek.
Warsztat znajduje sie na terenie starostwa powiatowego (sam koniec placu w lewym rogu).
Wascicielem i mechanikiem jest moj kolega, naprawde dobry fachowiec z duzym doswiadczeniem.
Zaklad typowo mechaniczny, bez mozliwosci diagnostyki komputerowej.
Regenerecje zawieszen, wymiany uszczelek pod glowica, serwisy okresowe itp. - ma to w malym palcu.
Na haslo MAXBIMMER lub BMW Klub Wroclaw beda znizki.
Jesli chodzi od klime... nie pisałem bo dawnoe mnie nie było:(
Juz podaje Ato Hel Wrocław Opolska 195 tel- 071 311 74 05, 0604 44 55 35, 601 05 55 39.
czynne 9 - 17. ja za nabicie i spawdzenie zaplacilem 130 zl, za wymiane wentylatora z robocizna 380 ale wszystko hula. Facet dał mi gwarancje i jakby co ta mam dzwonić.
Byłem i okazało sie ze nie chodzil wentylator od klimy - szybka diagnoza - i dlatego mialem za dużę cisnienie w układzie coś ok 25 atm, facet powiedzial mi ze powinno maks 16 atm. Mówil, ze dobrze przyjechałem ciśnienie mogłoby rozsadzić spęzarke, a potem koszty sa znacznie wyższe ok 2500zl!!!!. A klima niby chodziła ok. Dlatego lepiej pojechać i sprawdzić tak na wszelki wypadek.
macie kogoś od przyciemniania szyb, potrzebny jest duży wybór bo mam pewien efekt który chce osiągnąć, ale ważna rzecz kolejna ,żeby ktoś nie przegiął z ceną.
Jeśli ktoś ma problemy z automatem, to polecam >>SYLTOM<<. Ludzie konkretni, można się dogadać w każdej kwestii, z robotą się nie ociągają i nie naciągają. Wymiana czujnika obrotów, uszczelki miski i dolanie 1l longlife'a wyszło 500zeta.
Stando jest dobry, ale dość drogi.. Robię u nich drobiazgi.
Diagnostykę robię sobie sam
_________________ był Polonez Caro 2.0 '95
został BMW E34 540iA '93
Ostatnio zmieniony przez piter20 2 Czerwiec 09, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW E30 combi
Wysłany: 16 Czerwiec 09, 09:50
Witam i POLECAM
Serwisuje samochody od 2 lat u tego mechanika i mogę go polecić. Jest dokładny i to bardzo, a powierzony mu samochód traktuje jak swój. Ceny umiarkowane np. wymiana sprzęgła 340 zł. w BMW E30, klocki - 30 zł strona ( wymiana, rozebranie zacisków , przesmarowanie ) itd.
Warszawa ul.Dzielna 74 ( wjazd przez małą bramę ) tel. (22) 6249070
Ceny umiarkowane np. wymiana sprzęgła 340 zł. w BMW E30
Nie zebym sie czepiał , ale to chyba nie jest umiarkowana cena , ja za wymiane
sprzegła w 730i M60B30 czyli V8 zapłaciłem 300zł , wiec jak na E30tke to raczej
troche drogo ,chyba ze to tanio jak na warszawe
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 16 Czerwiec 09, 17:58
340pln to sporo, no chyba że w stolicy takie ceny to standard... Ja płaciłem 200pln i uważam, że to jest w miarę rozsądna cena (mowa o wymianie sprzęgła w e36).
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Mój samochód:: BMW E30 combi
Wysłany: 19 Czerwiec 09, 08:58
AWV - to podaj adres i telefon do tego warsztatu gdzie wymieniałeś przęgło za 200. Sporo "brykam" po Polsce to taki tani warsztat się przyda. Nie tylko mnie pewnie....
Może nie maja specjalizacji BMW , ale znaja się na rzeczy jeśli chodzi o zwykłe naprawy .
Mają dostęp do tanich części . Ceny też sa bardzo przystępne .
a ja mam pytanie w kwestii gazu. musze oddać auto do gazownika na regulacje i likwidacje nieszczelności, mam na oku 2 warsztaty - jeden na braniborskiej koło lidla, 2-gi na fabrycznej za przejazdem kolejowym , jadąc w strone robotniczej. na ten drugi kierują mnie panowie z auto-chipa, nie wiem tylko na ile jest to wynikiem przyjaźni miedzy warsztatami , a na ile ci gazownicy są solidni. jeśli mieliście do czynienia z którymś z tych warsztatów napiszcie swoją opinie na ich temat
foxnexus ja proponuje podjechac na Kasprowicza do "PIRENA" tam przed wieza cisnien jadac od obornickiej po prawej stronie przy przystanku masz zaklad ktory tylko i wylacznie zajmuje sie alarmami i gazem goscie super ekstra rewelka POLECAM
Ja natomiast polecam dobrego blacharza. Koleś zna się na rzeczy, robi szybko i fachowo. Jego syn natomiast zajmuję się wulkanizacją. Troszkę daleko od wrocka ale jak ktoś chce dobrze zrobić auto i na pewno taniej niż we wrocku to niech dzwoni 665-457-175 Zenek Kuna, Snowidza 37, koło Jawora. Polecam:)
Robiłem u nich metalowe obejmy tylnej częsci wydechu - jedna zardzewiała i zaczął mi pierdzieć i klekotać samochód. Wymiana - ciecię, spawanie itp. od ręki za 70 PLN.
A propo B&W z Buforowej to porzuciłem ich, bo jak szef nie stoi nad mechanikami to nie jest za dobrze. Doskonały warsztat specjalizujący się w BMW jest na ul.węgierskiej na brochowie.. Robią wszystko oprócz wydechów. Solidnie i niedrogo.
Już dwa lata tam jezdże i mucha nie siada. Ostatnio robiłem tam stacyjkę, bo przestał mi zupełnie kręcić rozrusznik - było troche roboty w elektryce i główkowania, ale mechanik załatwił sprawę bez problemu. Telefon do niego - 691040099.
Bardzo chciałbym polecic wam serwis Diagnostic-Car na ul. Poprzecznej 2 w Radwanicach - jedzie sie na siechnice Ul. Opolską.
Właściciel Warsztatu jak i mechanicy bardzo kumaci w tym co robią, bardzo tanio wykonują naprawy i wymiany zajmuja sie mechaniką i elektroniką. Po uzgodnieniu z właścicielem Klaudiuszem zgodził sie zrobic ofertę dla Klubu! Jeżeli ktoś powie że jest z forum ma podłączenie do kompa i kasowanie błędów za 40 złotych a wymianę oleju 10 zł.
Bardzo solidni i Tani. Tel. 695 905 995 POLECAM!
Ostatnio zmieniony przez domingez 23 Październik 09, 12:06, w całości zmieniany 1 raz
W Sopocie polecam BM Serwis Al. Niepodleglosci 641. tel 0-58 551 25 78. Specjalizuja sie w BMW, podobno kiedys byli autoryzowanym serwisem BMW, ale zabrano im autoryzacje, bo nie maja placu, aby sprzedawac samochody. Ceny chyba ok, bo za wymiane poduszek tylnej belki wzieli 250 zl (robocizna) i zajelo im to 3 godziny.
Ostatnio zmieniony przez Importer 24 Listopad 09, 22:16, w całości zmieniany 2 razy
Witam mam prosbe o polecenie warsztatu znajacego sie na bmw wLubinie.Pozdrawiam.Dziekuje
...jeżeli zawieszenie to zawsze jeżdżę do Andrzeja...warsztat Kotrycha na rondzie, ale nie ma warsztatu który specjalizuje się w BMW; u jednego to, u innego siamto...generalnie jak coś poważnego to STANDO koło Wrocka polecam.
CHCIALBYM zaproponować mechanika u ktorego robie kazde auto robi za male pieniadze ma dostep do czesci jest to miłosnik markii BMW !! zakład ma na przy ul. Zawalnej zjezdzajac z mostu trzebnickiego od strony miasta/ leklerka pierwsza w prawo i do konca wzdłuz wału odry zjezdzajace potem z asfaltu na ziemie z dziurami rowniez do konca drogi po lewej stronie
kontakt z nim -- Artur- 514379517
_________________ Mistrzów Prostej Pozdrawia Pierwszy Zakręt !
Witam dziekuje za informacje o Lubinie a jesli chodzi o zawieszenie to polecam zaklad P.NOwaka fachowy i uczciwy.Pozdrawiam
wojtas-chajek
Mój samochód:: Bmw e30 coupe 320i.. e36 320i
Wysłany: 26 Grudzień 09, 07:05
Witam. Jeżeli macie jakieś problemy z mechaniką to zapraszam do mnie... Specjalizuje się w e30 e34 i e36 jaki i inne... zapraszam na ul.Wadowicką 22 (równoległa do oplskiej a boczna rybnickiej) oczywiście we Wrocławiu firma nazywa się MWM-auto. Czynne od 9.00 do 18.00 Posiadam również pomoc drogową jak by była potrzeba (pomoc ruszy dopiero po nowym roku) numer do firmy 511 644 445.. numer do mnie 607 354 933 zapraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum