Wysłany: 5 Październik 09, 12:00 BMW 525TDS Touring 93/94rok sprzedam/zamienie
Witam.
Chcialbym zamienic lub sprzedac to ladne BMW.Autko ma 260tys przebiegu, el. przednie szyby, lusterka, abs, radio cd pioneer, klimatyzacja(nie nabita). Przeglad do polowy pazdziernika a ubezpieczenie do konca listopada.
Nie ukrywam iz wpakowalem w nia mnostwo pieniedzy, lecz problemy mam nadal. Otoz bmka gubi olej, raz zostawia plamy a potem przez dwa dni jest znow sucho, nie mam pojecia co jest przyczyna a moj mechanik rowniez zdebial bo nie wie o co chodzi i skad jest wyciek..;/ poza tym do zrobienia jest tylne zawieszenie, mechanizm otwierania przedniej szyby od kierowcy,linka od klamki w tylnych drzwiach oraz padl mechanizm tylnej wycieraczki(mozliwe ze to jedynie bezpiecznik, lecz jeszcze nie sprawdxzalem).Wymienione zostaly klocki hamulcowe, sprzeglo, rozrzad (ok 1500km temu), pompa wspomagania..
Jestem jednak uzalezniony od samochodu wiec najlepszym rozwiazaniem bylaby wymiana(szczegoly przez tel).
Jesli ktos z was ma jakis pomysl dlaczego tak sie dzieje z tym autem to prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Cena: do uzgodnienia
tel. 600872647 - Dominik
_________________ Freedom...
Ostatnio zmieniony przez dizzy71 5 Październik 09, 13:58, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum