Przede wszystkim na to co jest pod pokrowcami na przednich siedzeniach. Niech Koles ci nie wciska ze tam jest przejechane 214 000 bo nawet tylny fotel jest przetarty po stronie kierowcy (tak mi sie wydaje). Juz nie mowiac o tym, ze to diesel, a to sie zazwyczaj kupowalo jak sie mialo jezdzic sporo. Jako argument zerknij na kierownice i pedal gazu i hamulca, czy sa przetarte. Zreszta, sadzac po cenie samochodu to czego mozna sie spodziewac. Plus to ze to jest automat, przynajmniej silnik nie byl katowany.. To touring z podwojnym szyberem, upewnij sie czy nie cieknie. No i reszta to standard, jak zmienia biegi, czy szarpie, rowna praca silnika itd.
A tak tylko na przyszlosc. Tutaj wrzucamy jak mamy samochod do sprzedania, lub jezeli poszukujemy jakiegos egzemplarza do kupienia. Upatrzony egzemplarz dajemy do "obejrzyj mi samochod".
Co za taką cene można kupić?- samochód z dobrym opisem TYLKO.
Jeśli średnio sa ok 7500, a tu nagle za 3700 i w traści ogłoszenia do negocjacji i pilnie to coś mi tu śmierdzi- nie zwracam uwagi na takie tematy.
Coś sie pewnie sypie, bo cena była 5900 kartka na dywaniku za siedzeniem.
Kupisz "okazujnie"- fajnie, tylko później dokłądac trzeba i suma sumaru na konoiiec wyjdzie drożej niż ta która ciebie nie interesowała bo była droga.
Oszczędzasz czas i nerwy a wychodziś na to samo.
Dlaczego np E30 są za 3tys i za 9tys czy 15tys?- bo sa zwłoki i perełki.
Moja bedzie na sprzedaż za kilka dni- 8900zł (link na dole)
Może powiesz dużo, ale wiem co sprzedaję- liczy sie stan a nie zdjęcia z opisem.
Ja w swoja wkomponowałem kupe kasy ale wiem że jest tak jak powinno byc, a nie tak jak mówi mi portwel cienki.
Popieram Woz'a co do miejsca zamieszczenia tematu.
E34 benzyny z tego roku mają przebiegi podchodzące średnio pod 300000 a w ofercie jest diesel wiec bądź czujny bo nawet nie wiesz jak łatwo przekręca się tego typu liczniki.
Kumpel miał 525TD z 93r i troche ponad 150000:) realny 420000 wiec masz pewien obraz:)z przebiegiem 15kkm nie mogł jej sprzedac,z 42kkm ludzie kreciliby nosem wiec przestawil na 25kkm i poszło migiem:)
Ale nie zniechęcaj się pojedz,zobacz.
Chłodnica w okolicach górnego węża ubabrana chłodziwem,silnik myty,to jakoś mi troche niepasuje.
Jeśli kiera wyświechtana to duży przebieg,jeśli ma ładny stan to tymbardziej i pewnie byla zmieniana.
Z pedałami/nakładkami również.
Jaki welur pod pokrowcami kierowcy?
Wizualnie wygląda jakby miała więcej najechane.
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
A nie widzieliście kartki z ostatniego zdjęcia? Jest tam sprzedam 5,900.. więc autko chyba długo jest sprzedawane i coś nie idzie więc cena spoooro spadła żeby się go pozbyć...
_________________ "Chcę być tam, gdzie tylko zechcę,
i żyć tak jak Hugh Hefner,
i pić, tak, najlepszego szampana.
Wysmażyć se grama na plaży Copa Cabana."
Ale chlew w srodku! Mogl chociaz do zdjec posprzatac. Ta guma przy kolektorze ssacym jakos krzywo. No i to jest TD, a przy takiej budzie to troszke malo. Licznik na 100% krecony, zwlaszcza ze z niemiec, a tam dieslem to duzo jezdza, bo duze oplaty i jak ktos kupuje diesla to z mysla, ze bedzie duzo jezdzil, bo inaczej sie nie oplaca. Z takim przebiegiem to mialem ostatnio Golfa IV z 200r. Moj TDS tez jest 93r. i tez sprowadzony w 2005 i mam teraz 380tys. Pieniadze faktycznie male, ale musialbys miec rezerwe, bo napewno trzeba troche w nia wlozyc. I powiedz zeby Ci przyslal zdjecia suchego auta, bo mokre zawsze lepiej wyglada na foto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum