Wysłany: 10 Listopad 09, 22:27 [S] BMW 320 e30 touring
BMW 320 e30 touring
No i moj kombiak.
Granatowy, 1989 rok, w dowodzie 325, ale niestety tylko 320.
Przebieg 260 tysiecy.
M pakiet, kierownica, galka, zawieszenie, dokladka z ISa, SZPERA!!!, szyberdach, elektryczne lusterka, zawias NIVO (samopoziomujacy tyl), siedzenia recaro, bardzo bogata wersja.
W dwoch miejscach wgniecenia male, oprocz tego blacharsko bardzo ladnie.
Z wad - delikatny luz na maglu sie pojawil, jeszcze jakies drobiazgi.
Kola:
Zima 14 ori felgi w bdb stanie
Lato 15 co na zdjeciu, bdb stan
Jakby ktos sie zdecydowal na zakup przed 20.11.2009 z miejsca obnizam 500zl, bo po 20.11 musze zaplacic ubezpieczenie
cena: 5500
Sa 2 litry poniewaz mnie koles zrobil przy kupieniu niestety. Po dlugim zastanawianiu sie co jest grane, ze motor tak nie jedzie okazalo sie ze zamiast 2.5 jest 2.0. A nie mialem jak dochodzic swojego po kupieniu, bo oczywiscie umowa na jakas smieszna sume.
Silnik zapala na dotyk, pracuje ladnie i rowno, tu akurat nie ma zadnych problemow.
W srodku generalnie ladnie, ale ma swoje wady - podsufitka, zaciek od deszczu na szyberdachu, fotele sie juz lekko przetarly.
Zamiana niestety nie, chyba ze na e36 325 bo dokladnie taka bede kupowal jak sprzedam swoja.
Ewentualnie jak nie sprzedam swojej to bede swapowac motor, ale nastawiony jestem juz na e36, wiec sklonny do negocjacji pewnej.
Pozdr
[ Dodano: 27 Listopad 09, 17:33 ]
BMW 320 e30 touring
Moj kombiak.
Granatowy, 1989 rok, w dowodzie 325, ale niestety tylko 320 (poprzedni wlasciciel zmienil silnik)
Przebieg 260 tysiecy.
M pakiet - kierownica, galka, zawieszenie, dokladka z ISa, SZPERA!!!, wspomaganie, abs, szyberdach, elektryczne lusterka, zawias NIVO (samopoziomujacy tyl), siedzenia recaro, bardzo bogata wersja, nigdy nie widziala gazu.
W dwoch miejscach wgniecenia male, oprocz tego blacharsko bardzo ladnie. Nigdy nie lakierowana, oryginalny lakier!!
Z wad - delikatny luz na maglu sie pojawil, jeszcze jakies drobiazgi.
Niestety ostatnio przestal dzialac obrotomierz i predkosciomierz, jestem w trakcie diagnozowania i usuwania usterki.
Do bmw mam kola:
Zima 14 ori felgi w bdb stanie
Lato 15 co na zdjeciu, bdb stan
cena: 5200
telefon: 506 377 399
imię: mop
adres: wwa
województwo: mazowieckie
e-mail: mopi@tlen.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum