Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
[S] BMW 320 e30 touring
Autor Wiadomość
sajfer 

Mój samochód:: e30
Wysłany: 10 Listopad 09, 22:27   [S] BMW 320 e30 touring

BMW 320 e30 touring
No i moj kombiak.
Granatowy, 1989 rok, w dowodzie 325, ale niestety tylko 320.
Przebieg 260 tysiecy.
M pakiet, kierownica, galka, zawieszenie, dokladka z ISa, SZPERA!!!, szyberdach, elektryczne lusterka, zawias NIVO (samopoziomujacy tyl), siedzenia recaro, bardzo bogata wersja.
W dwoch miejscach wgniecenia male, oprocz tego blacharsko bardzo ladnie.
Z wad - delikatny luz na maglu sie pojawil, jeszcze jakies drobiazgi.
Kola:
Zima 14 ori felgi w bdb stanie
Lato 15 co na zdjeciu, bdb stan

Jakby ktos sie zdecydowal na zakup przed 20.11.2009 z miejsca obnizam 500zl, bo po 20.11 musze zaplacic ubezpieczenie :)
cena: 5500

telefon: 506 377 399
e-mail: mopi@tlen.pl

Maciek 

Wysłany: 11 Listopad 09, 14:55   

Dlaczego jest 2.0? Jak silnik pracuje, zapala itd? Jak auto wygląda w środku? Interesuje Cię zamiana na http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C10357049 ?

sajfer 

Wysłany: 12 Listopad 09, 15:55   

Sa 2 litry poniewaz mnie koles zrobil przy kupieniu niestety. Po dlugim zastanawianiu sie co jest grane, ze motor tak nie jedzie okazalo sie ze zamiast 2.5 jest 2.0. A nie mialem jak dochodzic swojego po kupieniu, bo oczywiscie umowa na jakas smieszna sume.
Silnik zapala na dotyk, pracuje ladnie i rowno, tu akurat nie ma zadnych problemow.
W srodku generalnie ladnie, ale ma swoje wady - podsufitka, zaciek od deszczu na szyberdachu, fotele sie juz lekko przetarly.
Zamiana niestety nie, chyba ze na e36 325 bo dokladnie taka bede kupowal jak sprzedam swoja.
Ewentualnie jak nie sprzedam swojej to bede swapowac motor, ale nastawiony jestem juz na e36, wiec sklonny do negocjacji pewnej.
Pozdr

[ Dodano: 27 Listopad 09, 17:33 ]
BMW 320 e30 touring
Moj kombiak.
Granatowy, 1989 rok, w dowodzie 325, ale niestety tylko 320 (poprzedni wlasciciel zmienil silnik)
Przebieg 260 tysiecy.
M pakiet - kierownica, galka, zawieszenie, dokladka z ISa, SZPERA!!!, wspomaganie, abs, szyberdach, elektryczne lusterka, zawias NIVO (samopoziomujacy tyl), siedzenia recaro, bardzo bogata wersja, nigdy nie widziala gazu.
W dwoch miejscach wgniecenia male, oprocz tego blacharsko bardzo ladnie. Nigdy nie lakierowana, oryginalny lakier!!
Z wad - delikatny luz na maglu sie pojawil, jeszcze jakies drobiazgi.
Niestety ostatnio przestal dzialac obrotomierz i predkosciomierz, jestem w trakcie diagnozowania i usuwania usterki.
Do bmw mam kola:
Zima 14 ori felgi w bdb stanie
Lato 15 co na zdjeciu, bdb stan

cena: 5200
telefon: 506 377 399
imię: mop
adres: wwa
województwo: mazowieckie
e-mail: mopi@tlen.pl

Odpowiedz do tematu