książki niestety nie ma ale przebieg jest na 90% oryginał ponieważ te auto sprowadziłem od mojej rodziny z Włoch
te auto sprowadziłem dla siebie ale że dostałem służbowe nie mam na utrzymanie bumy;/
Nie chodzi już o rodzine we Włoszech / Italia.
Tylko że robi idiotów z ludzi.
A było tak: 8 Wrzesień 09, 18:12 PILNIE POTZREBUJE POMOCY!!!
Siemka potrzebuje waszej pomocy !!
a wec tam mam do kupienia tanio bmke e36 coupe 320
z 1993 roku i mm kilka pytań
po 1 ona stała około 1,5 roku bez ruchu odpalania itp i czy ona teraz normalnie odpali ?? czy zastały sie tłoki czy cos???
buda lux nigdzie rdzy super lakier itp na felach 17 posadzona itp ogólnie wypas klima itp
ale 2 sprawa gosc jak kupił 2 lata temu na giełdzie i była ściagneta z Włoch i on tylko zrobił tłumaczenie dokumentów a na opłaty nie miał kasy i moje pyt. jest takie czy teraz jak ja ja kupie to bez problemu ja będę mógł ja zarejestrować ???
i jeszcze czy wiece moze ile będą kosztować opłaty za te auto po 2.0
książki niestety nie ma ale przebieg jest na 90% oryginał ponieważ te auto sprowadziłem od mojej rodziny z Włoch
te auto sprowadziłem dla siebie ale że dostałem służbowe nie mam na utrzymanie bumy;/
No i widac, ze zawsze jakis taki rodzynek sie znajdzie, ktory bedzie kit wciskal. Tak jak chiccoo pisze, na Maxbimmerze napewno nie pojdzie, a skoro duzo osob z innych klubow tutaj zagladaja, to mam nadzieje, ze nigdzie indziej tez nie.
Co za Burak... To najpierw szukasz u ludzi pomocy a później chcesz ich wych....? Oj tak się nie robi...
_________________ "Chcę być tam, gdzie tylko zechcę,
i żyć tak jak Hugh Hefner,
i pić, tak, najlepszego szampana.
Wysmażyć se grama na plaży Copa Cabana."
Mysle ze bedzie probowal na innych forach wiec warto ostrzec.
Sluchajcie nie powiescie mnie za to ale nawet naszych przyjaciol" z pasji warto by poinformowac bo jest jak jest ale na ich forum napewno wbijaja czasem normalni ludzie i szkoda zeby sie na mine wsadzili.
forest: niestety nie porostu wpienia mnie takie myślenie bo jak nie wesz co to za auto to nie komentuj jak chcesz to wpadnij i zobacz to w tedy zmienisz zdanie
Ale podjechac zawsze można, dobre pieniądze zmieniaja zdanie właściciela często.
W końcu każda wasza fura jest na sprzedaż, jak by nie patrzeć.
A fura jest we Wrocku a nie w Rzeszowie- więc daleko nie ma.
A nóż to zakup życia by był
Zielak ,zrozum wkoncu ze najwieksazy problem mamy do klamstwa w ktore sam wpadles,a jesli twierdzisz ze autko jest spoko to daj ci Boze zebys je sprzedal
Co nie zmienia faktu ze zamiast sie stroszyc powinienes zachowac sie jak facet i przyznac sie do bledu i ze sciemniales. Bez tlumaczen i wybielania,Stary,napisz ze dales d*** i glupio wyszlo.
Pusc nowy temat i dokladnie opisz bez bajek jakie autko , jaka cena , szczerze co jest git , jakie usterki I JAKA MA PRZESZLOSC<--- ! ! !
I tyle,temat kazdy odpusci bo zobaczy ze fer grasz
Chiccoo, przeciez wiadomo, ze nikt tego samochodu teraz by nie podjechal zobaczyc, nawet gdyby on byl 1km od domu. Jak Koles jest bajkopisarzem i to wychodzi to z gory jest to sprawa przegrana. Zielak, sorry stary, ale tak juz jest jak sie z ludzi struga glupka. Wyciagnij chlopie moze jakies wnioski z tego. Tak btw to powiem Ci, ze z samochodami nigdy nie mialem problemow ze sprzedaza, a szly dosc szybko. Nawet ostatni, ktory sie okazal przekladka. Mysle, ze dlatego ze wszystko bylo napisane czarne na bialym. Jak byl walniety to napisalem, ze byl walniety i gdzie. Nawet jak byly jakies pierdoly ktore moze i tak koles by nie zauwazyl, to wolalem napisac zeby sprzedawac z czystym sumieniem i zeby przede wszystkim potencjalny kupiec widzial ze ma do czynienia z normalnym kolesiem. Nawet w przypadku osatniej e36 coupejce, napisalem od razu ze jest to przekladka. Wszytsko poszlo, bo mysle, ze ludzie inaczej sie patrza na ogloszenia do ktorych maja zaufanie i wiedza, ze Koles nie kreci numerow. Sprobuj cos takiego, moze sprzedasz szybciej niz Ci sie wydaje..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum