usterki na skutek uzytkowania auta na gazie?? a to dobre miałem przed tem auto ktore miało przejechane 287 tysiecy kilometrow z czego 200 tysiecy na gazie i porównując go potem do auta z takim samym przebiegiem ktore nigdy nie widziało gazu nie zauważyłem różnicy a jesli nie widać różnicy-po co przepłacać zrobisz 30 tysiecy i instalacja ci sie zwróci dodam tylko ze robie miesiecznie ok 3000km wiec baaardzo duzo oszczedzam
Ostatnio zmieniony przez streetracer! 15 Listopad 09, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
ja rowniez mam 525 na sekw gaz. ma juz 319 tyś od 2002 roku gaz i co ? brak przedmuchów w silniku nie pobiera oleju a posiada 10 w 40 . są ludzie ktorzy mowia ze nie beda na gazie jezdzic bo to siara... jaka siara... mam 192 KM on moze i tez tyle ma ale roznica taka jest ze za jego sume przejechania 100 km ja robie 150 km mam na papierosy i czteropak piwka inaczej przeliczajac on robi 100 km ja robie 200 mozna lekko kase odlozyc ja bym znowu nie kupil 525 w PB i nie dlatego ze nie stać... tylko po ciul mam tyle kasy ladowac na PB ?
_________________ Mistrzów Prostej Pozdrawia Pierwszy Zakręt !
ja rowniez mam 525 na sekw gaz. ma juz 319 tyś od 2002 roku gaz i co ? brak przedmuchów w silniku nie pobiera oleju a posiada 10 w 40 . są ludzie ktorzy mowia ze nie beda na gazie jezdzic bo to siara... jaka siara... mam 192 KM on moze i tez tyle ma ale roznica taka jest ze za jego sume przejechania 100 km ja robie 150 km mam na papierosy i czteropak piwka inaczej przeliczajac on robi 100 km ja robie 200 mozna lekko kase odlozyc ja bym znowu nie kupil 525 w PB i nie dlatego ze nie stać... tylko po ciul mam tyle kasy ladowac na PB ?
Lepiej sie tego nie dało ująć Ja mam co prawda zwykłą instalke i przejechałem od kupna auta równo 30 tys.km i nie miałem zadnych problemów z gazem oprócz małej usterki przełącznika Na regulacji byłem dwa razy po 20 zl,w trasie ciągnie dyche,a w miescie ze 12 litersów.
mi w trasie tez 10 pali jak lekko jade w miescie 15 i gazu uzywam do przemieszczania sie , kiedy chce cos przyładowac to na benzyne przelaczam i wstawiam
_________________ Mistrzów Prostej Pozdrawia Pierwszy Zakręt !
mi w trasie tez 10 pali jak lekko jade w miescie 15 i gazu uzywam do przemieszczania sie , kiedy chce cos przyładowac to na benzyne przelaczam i wstawiam
Kolejny dowód ,że na sekwencji zużycie gazu takie jak na benzynie.Masz 0,7 litra więcej i jakiego powera.U mnie troche cienizna jest ,ale przynajmniej tanio sie jezdzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum