Witam.Zamierzam zamontowac lpg do mojej BMW.Obdzwonilem kilka warsztatow i w jednym z nich powiedziano mi ze montaż wlewu lpg pod klapką wlewu paliwa ma niedlugo zostac zabroniony,dokladniej ze samochody z takim rozwiazaniem nie przejda przegladu na stacji diagnostycznej.Ja wlasnie u siebie chcialem zastosowac takie rozwiazanie. Czy ktos z was cos o tym slyszal ???
Witam.Zamierzam zamontowac lpg do mojej BMW.Obdzwonilem kilka warsztatow i w jednym z nich powiedziano mi ze montaż wlewu lpg pod klapką wlewu paliwa ma niedlugo zostac zabroniony,dokladniej ze samochody z takim rozwiazaniem nie przejda przegladu na stacji diagnostycznej.Ja wlasnie u siebie chcialem zastosowac takie rozwiazanie. Czy ktos z was cos o tym slyszal ???
A czy kiedykolwiek ktos zaglądał Ci pod klapke wlewu paliwa przy przeglądzie
Diagnostów w gruncie rzeczy interesuje tylko papier na legalizacje butli w wiekszosci
przypadków nawet nie sprawdzaja szczelnosci instalacji przy przeglądzie
Moim zdaniem spokojnie mozesz montowac wlew gazu przy wlewie paliwa
montujemy lpg.! i o takim przepisie wogole nie słyszałem a w ciagu tyg. zamontowalismy przy ok. powiedzmy czterech atach wlewy gazu przy wlewach paliwa! przepisy nie moga zmienic sie z dnia na dzien! wiec uwazam ze to kopletna bzdura!
Mój samochód:: BMW E36 318is coupe
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 267 Skąd: okol.Oświęcimia
Wysłany: 10 Lipiec 08, 22:07
Danich, a powiedz mi w takim razie czy w E36 nie ma problemu z takim wlewem? Tj. czy jest na to wystarczajaco miejsca. Zajmujesz sie tym wiec beda miał rade fachowca jak mi kolo zacznie mówic ze w tym aucie sie nie da.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum