Mój samochód:: było e30 2.0i teraz jest e38 4.0i
Wiek: 26 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 345 Skąd: czechowice dziedzice
Wysłany: 2 Marzec 08, 10:47 czarny mat..
witam zastanawiam sięnad zmianą koloru auta..teraz mam diamant schwartz metalic a przynajmniej taki był jak wychodził z fabryki:)teraz jego kondycja jest no nie najlepsza i zastanawima sięna carnym matem.widział ktoś z Was może efekt na aucie? bo maska w macie wygląda ładnie tylko jak prezentuje sięcałe auto?chyba ze macie jakieś propozycje co do oloru?? z góry dzięki za pomoc
_________________ Siódemka jest jak kobieta, potrafi być jędzą :-)
czarny mat tzw RATS STYLE Nie polecam . Może zaraz po umyciu będzie efekt , lecz wszystkie zabrudzenia tj kurz i smugi po wodzie będą widoczne .
Widziałem kiedyś MB 123 w macie- efekt błeeee
Widziałem na żywo lambo zrobione na czarny mat. Nawet nawet.
Jednak zrobione to było poprzez oklejenie całego auta czarną matową folią. Na borowskiej chłopaki się w to bawią...
no wlasnie tez mialemnapisac o tym lambo.
tyle, ze w trojce jakos tego nie widze, chociaz moze w jakiejs coupe...
jezdzi u nas tez mercedes coupesport (czy jak to tam babskie sie nazywa) i wyglada nieciekawie w macie
witam zastanawiam sięnad zmianą koloru auta..teraz mam diamant schwartz metalic a przynajmniej taki był jak wychodził z fabryki:)teraz jego kondycja jest no nie najlepsza i zastanawima sięna carnym matem.widział ktoś z Was może efekt na aucie? bo maska w macie wygląda ładnie tylko jak prezentuje sięcałe auto?chyba ze macie jakieś propozycje co do oloru?? z góry dzięki za pomoc
miałem plan pomalować tak poprzednie auto... tzn. nie całe w mat tylko od szyb w górę (maska, klapa, słupki, dach) i znalazłem ciekawe cuś, lakier lakierem... tzn. baza, za to klar... chyba mercedes robił taki dziwny (do listew o ile pamiętam), który był matowy, na szczęście dało się to normalnie myć itp. niestety nie zdążyłem przetestować na całym aucie bo było pierdut
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Krystian z Kudowy(E38 4.4litra) ma kumpla któremu zrobili E38 w czarnym macie,ale nie w akrylu,tylko na bazę położyli matowy klar. Oglądałem zdjęcie, wygląda nieźle,ale sam nie wiem czy bym się na coś takiego zdecydował.
e30 w macie bylaby wyjebana w kosmos, ale musi byc duza gleba i duze kola z wypolerowanymi na lustro rantami,male et i odpowiedni naciag gumy,black hella przod i tyl. acha i czarne szybki koniecznie. tylko nie w akrylu bo beda plamy, tylko klarmat wlasnie taki z merca z listew
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum