Witam posiadam bmw e36 sedana i chcialbym zrobic lifting przodu cos ala e46 tzn chcialbym zalozyc zderzzak z e46 m-power maska z e46 no i blotniki tylko mam pytanie czy duzo jest z tym roboty czy zderzak z m-power e46 bedzie pasowal do sedana e36 czy duzo trzeba przerabiac i dopasowywac ??? co jeszcze musialbym wymienic zeby to pasowalo ????
Ja wyjawilem swoje zdanie , a znam ludzi tutejszych i chyba raczej nie bedzie zbyt wielu chetnych ... BMW to BMW klasa sama w sobie , a nie Hondy i inne zywicowe stworzenia
_________________ www . bmw7 . pl
mentos
Mój samochód:: bmw e36 2.0 sedan
Wysłany: 12 Luty 07, 19:31
wlasnie zauwazylem ze tutaj sa ludzie ktorzy chyba bardziej lubia jezdzic seryjnymi autami niz uzywac wyobrazni(wiadomo ze bez przesady z ta wyobraznia) )
wlasnie zauwazylem ze tutaj sa ludzie ktorzy chyba bardziej lubia jezdzic seryjnymi autami niz uzywac wyobrazni(wiadomo ze bez przesady z ta wyobraznia) )
Nie poprostu tu ludzie preferuja orginalny wyglad , lub lekko zmodyfikowane orginałami ...
Ja lubie np tylko i wylacznie german , duza gleba duze fele ...
TDSEREK lubi modyfikowac auto , napisz do niego PW to chyba jedyna osoba ktora totalnie przerabia swoje autko
heheh trolu ...no tak jest..ogolnie szykuje duzy projekt zapewne nie kazdemu sie spodoba..ale chce odrzucic zywice i zmotac abs zderzaki tuningowe...jeden juz mam i progi zostal mi tylko przedni... a potem spore fundusze na inne pierdoly ...jak zmotam to napisze...
mentos pisz do mnie... pomoge bo przerabialem temat zmiany frontu w e36... pozdro for all
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
heheh trolu ...no tak jest..ogolnie szykuje duzy projekt zapewne nie kazdemu sie spodoba..ale chce odrzucic zywice i zmotac abs zderzaki tuningowe...jeden juz mam i progi zostal mi tylko przedni... a potem spore fundusze na inne pierdoly ...jak zmotam to napisze...
mentos pisz do mnie... pomoge bo przerabialem temat zmiany frontu w e36... pozdro for all
czekam na efekty moze mi wpadnie w gust
_________________ www . bmw7 . pl
Ostatnio zmieniony przez trolu 13 Luty 07, 01:17, w całości zmieniany 1 raz
mentos
Wysłany: 16 Luty 07, 21:29
Trolu tu masz to o co mi chodzilo to auto nalezalo kiedys do znajmego.... i czy to jest wiejski tuning ??
elo mentos powiem ci ze taki fron akurat mi nie pasi..zdecydowanie za duzy badlook... za to podobaja mi sie fele ...ladny wzorek...
pozdro
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Ogólnie to mi się to nie podoba, i nigdy bym auta tak przerobionego nie kupił, chociaż to cabrio jest bardzo ładnie zrobione( jedyne co mi sie nie podoba to wloty na masce, błotnikach i tandetne lusterka)
lifting.jpg
Plik ściągnięto 47 raz(y) 49,9 KB
lifting1.jpg
Plik ściągnięto 55 raz(y) 48,74 KB
Ostatnio zmieniony przez Wojtek 17 Luty 07, 01:28, w całości zmieniany 1 raz
mentos
Wysłany: 17 Luty 07, 09:49
moze i bad look troche za duzy....ale i tak zapomnialem ze to forum seryjniakow (''japan style'' co to mial byc dojazd czy co ??)
moze i bad look troche za duzy....ale i tak zapomnialem ze to forum seryjniakow (''japan style'' co to mial byc dojazd czy co ??)
bedzie ci ciezko znalesc forum BMW na ktorym ktos pochwali twoj samochod po tym tuningu,niestety nie lubimy AGRO
... jedni wolą brunetki inni blondynki a jeszcze inni rude dlatego nie wiem po co ta
dyskusja , jesli włascicielowi sie podobał to cel został osiągniety tuning rzecz
gustu i zawsze bedzie tak ze jedni beda zachwyceni a inni zdegustowani
_________________ чёрный бумер e32 V8
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 17 Luty 07, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
mentos
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1308 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 17 Luty 07, 18:54
samochód powinien się podobać właścicielowi a że każdy ma inną wizję to temat którego nie powinniśmy poruszać
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
mentos
Wysłany: 17 Luty 07, 22:27
Podzielam Twoje zdanie jezeli ktos ma wizje jak zrobic auto i dokonal tego to znaczy ze osiagnal swoj cel !! i nie powinno byc tak ze ktos kogos wysmiewa za auto i pisze ze uprawia AGRO itp itd. '' Auto ma sie podobac wlascicielowi''
spoko panowie kazdy robi ze swoja beta co chce .ja mam twarde zdanie co, tuningu bmw wole orginalny wyglad bety. no moze minimalne zmiany lacze .lampy,ciemne szyby, tak zeby odmlodzic troszke staruszka .
spoko panowie kazdy robi ze swoja beta co chce .ja mam twarde zdanie co, tuningu bmw wole orginalny wyglad bety. no moze minimalne zmiany lacze .lampy,ciemne szyby, tak zeby odmlodzic troszke staruszka .
Ja tez potepiam takie radykalne tunningi,wole doposazyc elektrycznie golaska,zalozyc jakis oryginalny pakiet aerodynamiczny albo jakis swapik silnika,no i nadwymiarowe kola polaczone z gleba.Ale to oczywiscie rzecz gustu,jeden lubi ogorki a drugi ogrodnika corki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum