Potrzebuje ustawić światła (wsadzony xenon ale świeci okropnie wysoko - nie da się śrubkami regulacyjnymi tego zrobić), dodatkowo chce zmienić spinki błotnika-zderzaka przedniego i wszystko ładnie spasować... i najważniejsze ustawić szczeliny między kloszami lamp a resztą.
tylko nie wiem gdzie mam się udać :/
może ktoś zna warsztat który by się podjął tego zadania.
Z góry dzięki za odp
AWV
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Ostatnio zmieniony przez AWV 28 Październik 08, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
nie potrzebujesz warsztatu.
Regulację świateł załatwisz długim kluczem (13 albo 8, zobacz jakie masz śruby na górze lampy).
Dostęp do śrub na dole jest utrudniony, poświeć latarką, dostęp od komory silnika.
Jak wykręcisz śrubę i wyjmiesz lampę jest takie plastikowe g* którym regulujesz "szczeliny".
Przy dokręcaniu lampy trzeba to g* przytrzymać od przodu śrubokrętem.
Ew na pałę podjedź do stacji diagnostycznej i poproś o ustawienie świateł. Zapłacisz 30zł, ale będziesz miał spokój (w mercedesie mi zrobili za darmo, ale to dlatego ze zawsze u nich przeglady robie)
Ostatnio zmieniony przez borsuk 29 Październik 08, 22:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum