Chciałem otworzyć przednią maskę i nie udało się . Poprostu zamek w klapie nie reaguje na naciąg linki. Może ktoś wie jak otworzyć maskę, bo mi nic do głowy nie przychodzi.Samochód to e39 525td.
A na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia wszystkim składam życzenia szczęśliwych spokojnych i radosnych świąt, oby nam się nasze autka nie psuły.
Bogdan
[ Dodano: 29 Grudzień 06, 10:24 ]
Już poradziłem. rozkręciłem rączkę od otwierania klapy i kilka razy na wyczucie pociągnąłem i wepchnąłem pancerz od linki. A następnie kombinerkami pociągnąłem linkę - trzymając za pancerz no i sezam się otworzył !. Jak czytałem w mądrych książkach problem z otwarciem może wystąpić w BMW po wypadnięciu pancerza z prowadnicy przy zamku, a to się stało u mnie jak nieopatrznie musiałem pociągnąć go przy wcześniejszych naprawach.
Pozdrawiam. Bogdan.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum