Wysłany: 25 Kwiecień 08, 23:00 [E46] BMW 320D 2005r
Witam kupiłem BMW 320D touring zajefajne autko sprowadzone z niemiec więc wszystko po niemiecku i bez zmieniarki.
Gdzie można zassać instrukcje obsługi ale nie autka tylko nawigacji 16:9
i jaką zmieniarkę polecilibyście do E46 żeby pasowała do instalacji która jest w autku i czytała mp3
Myślałem nad tą zmieniarką http://www.arc.net.pl/pro...products_id=431 ale jak wygląda sterowanie. Czy po jej podłączeniu sterowanie będzie takie same jak w fabrycznej zmieniarce??
A jak wygląda sprawa TV w tym aucie??
Ostatnio zmieniony przez Gajd 26 Kwiecień 08, 14:39, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 25 Kwiecień 08, 23:18 Re: [E46] BMW 320D 2005r
Gajd napisał/a:
Witam kupiłem BMW 320D touring zajefajne autko sprowadzone z niemiec więc wszystko po niemiecku i bez zmieniarki.
Gdzie można zassać instrukcje obsługi ale nie autka tylko nawigacji 16:9
i jaką zmieniarkę polecilibyście do E46 żeby pasowała do instalacji która jest w autku i czytała mp3
Myślałem nad tą zmieniarką ale jak wygląda sprawa sterowanie. Czy po jej podłączeniu sterowanie będzie takie same jak w fabrycznej zmieniarce??
A jak wygląda sprawa TV w tym aucie??
moze kupic zmieniarke mp3 i zamontowac ja plug&play zamiast zmieniarki cd(cena okolo 1000zl) , sprawa TV wyglada tak, ze jak nie masz, to musisz kupic dodatkowy modul tv(tuner), co do instrukcji NAVI to napisz do mnie mail-a to CI podesle.
_________________ OFERUJE zmiane jezyka w NAVI mk4, wiecej na www.navibmw.prv.pl
- zmiane dowolnego języka (np D F I na GB PL USA) w nawigacji mk4 (BMW e39, e38, e46, X3, X5, Z4)
- w ofercie znajduje się menu polskie oraz ORGINALNY GŁOS LEKTORA POLSKIEGO!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum