Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Serwisant
19 Wrzesień 06, 20:13
Głośniki do BMW 316Compact, jakie na przód ??
Autor Wiadomość
Biohazard 

Mój samochód:: BMW 316 E36 Compact
Wysłany: 22 Lipiec 06, 19:17   Głośniki do BMW 316Compact, jakie na przód ??

Witam chcę zmienić głośniki w mojej bumie E36 316 Compact są tam zamontowane oryginalne głośniki, które grają tak cicho, że tylnie je zagłuszają chodzi konkretnie o głośniki, które są zamontowane przy nogach w słupkach. Możecie mi coś polecić, co wybrać nie chodzi mi o bass, bo w bagażniku jest już skrzynia basowa napędzana Pioneer TS-W306C i wzmacniacz Clariona.

grabek1985 

Mój samochód:: BMW 318i e36
Wysłany: 14 Październik 06, 22:01   

zainwestuj w 2drozny system DLSa i nie masz problemu na wieki ( bez zmaka sie nie obejdzie)

Jesli cie na to nei stac do kup dobre soprany. Nie wiem jakie bo sam powinienes odsluchac jakie Ci pasuja. Tylko prosze nie kupuj ich w markiecie ;) tylko w dobrym salonie caradio. Jak juz sobie kupisz soprany to najwazniejsze abys nie montowal ich tam gdzie sa fabryczne. Dobre miejsce to te zaslepki przy lusterkach lub przednie slupki przyczym soprany musza byc skierowane bezposrednio na sluchacza. ELO

Biohazard 

Mój samochód:: BMW 316 E36 Compact
Wysłany: 14 Październik 06, 23:54   

Witam Thx za info kupiłem jakieś 2 tygodnie temu tweetery SinusLive Neo25s zamontowane są obok szyby przy słupkach jestem z nich bardzo zadowolony bardzo ładnie grają i już mi bas z bagażnika nie zagłusza muzyki.

Zapomniałem dodać, że te głośniki przy nogach zostały całkowicie wymontowane :P i na samych tweeterach jest ekstra :lol:

grabek1985 

Mój samochód:: BMW 318i e36
Wysłany: 16 Październik 06, 20:10   

Ja to jednak bym zamontowal jakies midbasowe glosniki tyle ze w drzwiach. Nadaly by wiekszej dynamiki zastawowi ;)

Odpowiedz do tematu