Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Kilka pytań nt. BMW 530 D touing 1999r
Autor Wiadomość
Maacieqq 

Mój samochód:: BMW 530 D
Wysłany: 6 Styczeń 08, 11:03   Kilka pytań nt. BMW 530 D touing 1999r

Witam,
jestem nowy na forum, więc z góry przepraszam, jeśli taki temat już był.
Mam BMW 530 D touring z 1999r i kilka pytań na jego temat.
1. Podczas jazdy przestała działać tylna wycieraczka. Gdzie należy szukać przyczyny? W silniczku przy tylnej szybie, czy przy przełączniku?
2. Czy można zmienić język komputera i menu nawigacji na polski ?? Jeśli tak to w jaki sposób?
3. Czy ma ktoś mapy to takiej nawigacji? Zależy mi na mapie Niemiec i Danii ( ale całej europy zachodniej też może być). Jaki to jest wogóle typ nawigacji??

Z góry dzięki za odpowiedzi.

baca 
BACA

Mój samochód:: 530
Wysłany: 7 Styczeń 08, 20:30   

witam mam dokladnie taki sam model i mape niemiec na zbyciu a co do jezyka oczywiscie ze mozna go zmienic ale niestety nie ma polskiego menu ma wejsc na poczatku lutego a wycieraczka niemam pojecia powodow moze byc wiele od przelacznika az do silniczka

Maacieqq 

Wysłany: 7 Styczeń 08, 22:44   

wlasnie mi bardziej zalezaloby na tym, aby mapa niemiec i Danii byla na jednej plycie. jeszcze pomysle i dam znac w najblizszych dniach.
Odnosnie jezyka polskiego... jesli tylko sie pojawi taka mozliwosc (wgrania) chociazby do menu nawigacji to bardzo prosze o informacje gdzie to bedzie mozna zrobic i jakie ebda koszty. W sumie niemiecki i angielski znam ale z rodzimym jezykiem na pokladzie tak jakos lepiej byloby :)

baca 
BACA

Wysłany: 13 Styczeń 08, 21:16   

SIEMANKO Maciegg pojawil sie na rynku soft z polskim menu na caly komputer pokladowy koszt wgrania to 4 stowki bmw_beer

Maacieqq 

Wysłany: 15 Styczeń 08, 18:12   

Bardzo mnie to cieszy :) Można wgrać we Wro ?? Jesli tak to na jakiej ulicy :D

baca 
BACA

Wysłany: 17 Styczeń 08, 22:40   

WITAJ Maciegg dowiem sie wiecej szczegulow na ten temat i dam ci numer tego goscia reszte sam sobie juz popilotujesz

Maacieqq 

Wysłany: 18 Styczeń 08, 21:50   

Bede bardzo wdzieczny za info :) mam jeszcze jedno pytanie. Jakies 3 dni temu pojawił mi sie na komputerze ( tym pod licznikiem ) komunikat NIVO INAKTIV... troche mnie to martwi a akurat znajomy nie ma oprogramowania do nivo. co moze byc przyczyna ??

baca 
BACA

Wysłany: 19 Styczeń 08, 23:02   

jezeli nie czujesz dyskomfortu w jezdzie to pewnie cos z elektronika gdyby poducha strzelila auto siedzialo by na glebie jak bolid Kubicy

Odpowiedz do tematu