Wysłany: 29 Lipiec 08, 21:27 Nowoczesny "Radio PC" dla BMW
Witam.
Poszukuje Sprzętu Car Audio /Video/PC( Multimedialnej) dla BMW 320D E46 (Także już kupuje ten model auta w najbliższym czasie) … lubię strasznie dobry sprzęt Audio/Video dużo czasu także spędzam w samochodzie…
Planowane zmiany:
-Wymian odtwarzacza radiowego(standard) na Komputer multimedialny (Touch Scrin ,I oczywiście obsługa DVD-ROM Mp3, AudioCD, DivX, DVD) Oraz najlepiej jakby by komunikował się z samochodem..
-Instalacja Nawigacji satelitarnej najlepiej zintegrowania z Touch Scrin
-Zmian nagłośnienia /głośników konfiguracji 4.1…
-Wbudować w lub na poduszki video Scriny
Wiem że jest dużo możliwości ale dla mnie jest ważne aby Nowy komputer komunikował się z samochodem (wykorzystał możliwości z kości połączenia radio odtwarzacza standartowego) oraz aby w Polsce był dostępny (cena nie gra tu wielkiej roli ale z umiarem… ) i dobrze się dopasował do wnętrza dziury po odtwarzaczu radiowym…
Jestem w tej chwili w UK i widzę tu mnóstwo supernowego sprzętu do samochodów ale nie byłem w stanie sprawdzić czy dla bmw jest jakiś konkretny? Są tu bardzo popularne „Radia” z wysuwanym tuoch panelem (4-9’ cali)z wbudowaną Nawigacją Możliwością odtwarzania prawie wszystkich formatów multimedialnych Audio i video oraz USB 2.0, Bluetooth … oraz inne bajery w zestawie znajdowały się dwa ekrany chyba 5’’ lub 7’’call na tył oraz co ciekawsze w zestawie znajdowała się kamera video do zamontowania na tylną szybę aby ułatwić sobie cofanie … Na pewno udało by się to zainstalować w BMW …
Są tu bardzo popularne „Radia” z wysuwanym tuoch panelem (4-9’ cali)z wbudowaną Nawigacją Możliwością odtwarzania prawie wszystkich formatów multimedialnych Audio i video oraz USB 2.0, Bluetooth … oraz inne bajery w zestawie znajdowały się dwa ekrany chyba 5’’ lub 7’’call na tył oraz co ciekawsze w zestawie znajdowała się kamera video do zamontowania na tylną szybę aby ułatwić sobie cofanie …
Z ciekawości ile taki zestawik kosztuje ze wszystkim ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum