Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowoczesny "Radio PC" dla BMW
Autor Wiadomość
CrisELdi 
CrisELDi

Mój samochód:: /BMWM3 2003/BMW318i 2000
Wysłany: 29 Lipiec 08, 21:27   Nowoczesny "Radio PC" dla BMW

Witam.

Poszukuje Sprzętu Car Audio /Video/PC( Multimedialnej) dla BMW 320D E46 <bmw_1> (Także już kupuje ten model auta w najbliższym czasie) uklon_bmw … lubię strasznie dobry sprzęt Audio/Video dużo czasu także spędzam w samochodzie…
Planowane zmiany:
-Wymian odtwarzacza radiowego(standard) na Komputer multimedialny (Touch Scrin ,I oczywiście obsługa DVD-ROM Mp3, AudioCD, DivX, DVD) Oraz najlepiej jakby by komunikował się z samochodem..
-Instalacja Nawigacji satelitarnej najlepiej zintegrowania z Touch Scrin
-Zmian nagłośnienia /głośników konfiguracji 4.1…
-Wbudować w lub na poduszki video Scriny

Wiem że jest dużo możliwości ale dla mnie jest ważne aby Nowy komputer komunikował się z samochodem (wykorzystał możliwości z kości połączenia radio odtwarzacza standartowego) oraz aby w Polsce był dostępny (cena nie gra tu wielkiej roli ale z umiarem… ) i dobrze się dopasował do wnętrza dziury po odtwarzaczu radiowym…

Jestem w tej chwili w UK i widzę tu mnóstwo supernowego sprzętu do samochodów ale nie byłem w stanie sprawdzić czy dla bmw jest jakiś konkretny? Są tu bardzo popularne „Radia” z wysuwanym tuoch panelem (4-9’ cali)z wbudowaną Nawigacją Możliwością odtwarzania prawie wszystkich formatów multimedialnych Audio i video oraz USB 2.0, Bluetooth … oraz inne bajery w zestawie znajdowały się dwa ekrany chyba 5’’ lub 7’’call na tył oraz co ciekawsze w zestawie znajdowała się kamera video do zamontowania na tylną szybę aby ułatwić sobie cofanie … Na pewno udało by się to zainstalować w BMW …

Nada coś szukam ...
Czy moje wymaganie są zgubne? <bmw_1>

Pozdr.
<bmw_3>

dj_drops 
Przyjaciel Klubu
Bo Mogę Wszystko

Mój samochód:: E34 530i V8
Wysłany: 30 Lipiec 08, 16:19   

CrisELdi napisał/a:
Są tu bardzo popularne „Radia” z wysuwanym tuoch panelem (4-9’ cali)z wbudowaną Nawigacją Możliwością odtwarzania prawie wszystkich formatów multimedialnych Audio i video oraz USB 2.0, Bluetooth … oraz inne bajery w zestawie znajdowały się dwa ekrany chyba 5’’ lub 7’’call na tył oraz co ciekawsze w zestawie znajdowała się kamera video do zamontowania na tylną szybę aby ułatwić sobie cofanie …

Z ciekawości ile taki zestawik kosztuje ze wszystkim ?

CrisELdi 
CrisELDi

Mój samochód:: /BMWM3 2003/BMW318i 2000
Wysłany: 5 Sierpień 08, 20:23   

<bmw_2> Koszt to około 800Funtów +/-100 Funtów (Nieznam ceny w polsce)

Odpowiedz do tematu