Wysłany: 11 Luty 08, 21:08 podlaczenie zmieniarki cd w e46
panowie mam w bawarce doslownie wszystko,navi,tv,skore,no ku... wszystko co mozna miec brakuje tylko i az CD!!!! niewiem jak to jest ze sa nawet podgrzewane sie dzenia a niema CD!!!! wiecie moze czy jest mozliwosc podlaczenia zmieniary ??? a jak tak to jak to zrobic??? i jaka?? z gory dzieki
Wysłany: 11 Luty 08, 22:40 Re: podlaczenie zmieniarki cd w e46
ciacho napisał/a:
panowie mam w bawarce doslownie wszystko,navi,tv,skore,no ku... wszystko co mozna miec brakuje tylko i az CD!!!! niewiem jak to jest ze sa nawet podgrzewane sie dzenia a niema CD!!!! wiecie moze czy jest mozliwosc podlaczenia zmieniary ??? a jak tak to jak to zrobic??? i jaka?? z gory dzieki
a proszę Cię bardzo... u mnie w bagażniku kisi się oryginalna zmieniarka bmw, sprawna (oryginalne płyty czyta bez najmniejszego problemu), dawaj 300 zł i jest Twoja
w razie czego - priv
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
spoko kupic to nieproblem... najlepszym przykladem jestes TY ale jak to wszystko podlaczyc zeby furalo,bo z tego co widze to masz e36 a u mnie to chyba troszke inaczej wyglada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum