Mój samochód:: opel corsa c 1.0/ ford ka 1.3 / 320d touring
Wiek: 22 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 195 Skąd: malopolska
Wysłany: 21 Sierpień 09, 15:57 polskie menu w navi i bc
widziałem na allegro oferty polegające na wgrywaniu jezyka pl i nowych funkcji do fabrycznej nawigacji bmw (e46, duza navi mk4) za około 200 pln
czy ingerencja w soft moze odbic sie negatywnym skutkiem na funkcjonowaniu nawigacji i komputera? czy 200 zł jest dobrą ceną za tego typu usługe (krk)
ile moze kosztowac oryginalna płyta z mapą polski do nawigacji mk4? nie znalazłem ani jednej oferty na allegro
[ Dodano: 21 Wrzesień 09, 14:35 ]
juz zalatwione. sam odpowiadam na postawione przez siebie pytanie, jeżeli ktoś potrzebuje lub będzie potrzebowac tego typu informacji to znajdzie je na forum.
za aktualną mape PL i polski język oraz odblokowanie ukrytych funkcji zaplacilem 130 pln.
działa bez zarzutu, zmienił sie tylko wygląd logo przy wlączaniu zapłonu, pozatym nawigacja prowadzi bez zarzutu, nic sie nie wiesza, wykonanie usługi trwało poniżej 15 minut.
20082009.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 41,76 KB
_________________ Jestem za, a nawet przeciw
Ostatnio zmieniony przez bmw316i 21 Sierpień 09, 16:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum