Witam jestem tutaj nowy i nie wiem czy dobry wybralem dzial,ale chcialem sie dowiedziec czy aby podlaczyc telefon w E60 (2003rok) musze posiadac bluetooth czy wystarczy adpter np do noki 6230.A jesli wystarczy adaapte to jak go podlaczyc.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Remik 1 Czerwiec 08, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
to znaczy zestaw który podpinasz pod kompa lub radio z tym jest mikrofon antena na szybe , jak chcesz to jutro dowiem sie dokładnie co i jak i Ci napisze na skrzynkę .
jak cos to będę miał do zgolenia może taki zestawik tyle że wyjęty z laguny II i on jest podłączany pod radio z kościami iso a w e60 sa chyba już fabryczne złącza i trzeba by było sie przepinać . czyli z dzień roboty by był
ale ja mam tam orginalnie zamontowany mikrofon(kolo wlacznika oswietlenia ) a telefon chce odbierac przy kierownicy takim pizdzikiem guzikiem.Na ebayu moge kupic extra adapter do noki ktory sie montuje sie w podlokietniku,tak ze tego nie widac.Tylko nie wiem czy ten adapter wystaczy czy musze miec bluetooth bo to juz wiekszy wydatek.tak to wyglada
łączysz sie przez bluetooth , a nie masz u siebie bluet.... poszukaj w kompie napewno masz , chyba we wszystkich były montowane skoro jest opcja telefonu.
tym pokrętłem na środku tunelu sie włancza ale ja sie nie bawiłem tym bo nie miałem jeszcze czasu ale jutro obadam i powiem Ci dokładnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum