Wysłany: 2 Lipiec 08, 16:40 Wymontować radio fabryczne
Wiatm was serdecznie.Chcę wymontować fabryczny panel radia w E39 juz zamówiłam kieszeń vel zaslepkę i mam okazję kupic radio.Czy te wymiary radia są standartowe i czy każde wejdzie do zaślepki.Może pytam o banalną rzecz ale dla mnie ważna bo mam dosyć kaseciaka.Pozdrawiam
Jesli masz nowa kieszen to nowe radio wejdzie w nia bez problemu.Za twoim orginalnym radiem jest ramka metalowa na ktorej sie wszystko trzyma wiec nowe radio sie miesci.Jedna rzecz po zamontowaniu nowego radia nie bedziesz mogla zamknac "drewnianego panelu.Bylo o tym na forum jak wyciagac radio,poszukaj a jak nie dasz rady to daj znac.Pozdr
P.s A dlaczego nie kupisz zmieniarki cd do orginalnego radia? Wiem ze nie gra za dobrze ale to jakies wyjscie.
Dzięki za pomoc.Z wymianą mam nadzieję sobie poradzę a raczej mój kolega.Zmieniarki nie mogę kupić ponieważ nie mam sterowania do CD na panelu bo w moim autku mam kaseciaka.Przynajmniej tak mi powiedzieli,a zeby zmieniarka działała musiałabym kupic cały panel z CD.Bardzo ci dziękuję Tomski i jak czytałam wybieracie się do Nysy.Piękne miasto bo tam sie urodziłam i zyczę Wam udanego spotkania,zresztą jak może być inaczej
A jakie masz radio?
Ma guziki w jednej linii poziomo czy jeden po drugim?
Bo mozesz nie miec na panelu guzika z napisem cd,ale to nie problem.Ja mialem w poprzednim aucie radio z komputerem i guzilami w jednej linii.Po podlaczeniu zmieniarki ukazala sie opcja cd na wyswietlaczu.Pierwsze co to poszukaj kabla do zmieniarki.Bmw orginalnie montuje kable w bagazniku po lewej stronie,przy nadkolu,musisz odgiac dywanik>ja swojego kabla szukalem 2 tygodnie i twierdzilem ze nie ma a jednak byl.
Ma guziki w jednej lini poziomo Tylko ja za bardzo nie chce zmieniarki starczy mi zwykłe radio.Ale wiem ,że jakbym trafiła wcześniej na tą stronkę to bym poradziła sie Was a nie jakiś wachowcow od siedmiu boleści Już i tak jeste za poźno bo zamówiłam radio i zaslepkę A głównie chodziło mi informację czy zwykłe radio z zaślepką wejdzie na miejsce fabrycznego.J bardzo ci dziękuje za informacje co do tego kabla może kiedyś sie przyda Mam nadzieję że przyda sie do zmieniarki a nie do szukania drzewa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum