Witam, chciałbym zamontować z przodu któryś z tych zestawów, czy zmieszczą się one w oryginalnych miejscach (pod deską rozdzielczą i drzwi )? Można je jakoś upchnąć?
1. infinity kappa 1.7
2. infinity kappa 6.1
który zestaw zagra lepiej i jaki wzmacniacz będzie do tego dobry ?
Musisz sprawdzić czy te głośniki się zmieszczą w fabryczne miejsca , chodz nie polecam tam ich montować !!! lepiej zrobić boczki do drzwi albo na tył średnie tony a tweetery na przód dać Ja tak mam i jestem zadowolony
Jak cos to kliknij na drugi link w moim podpisie (sklep wszystkiego sie dowiesz na miejscu)
wszyscy mi odradzają wstawianie głośników na tył, podobno spuje to cały efekt..
jeśli chodzi o kappa 1.7 to 165mm chciałem wsadzic pod nogi, 100mm w przednie drzwi a tweetery w tych zaślepkach przy lusterkach. A jeśli sie nie zmieszczą to poprostu 130mm wstawie pod nogi, wydaje mi sie, że będize lepiej niż głośniki z tyłu
jak wolisz ale nie zgodzę się ze głosniki z tyłu żle grają ,wpadnij na nastepnego spota i zobaczysz jak ja mam to rozwiązane.... miałem wsadzone z przodu nad nogami bardzo dobre głosniki ale nie dawały rady (są za mocno schowane) a wysokotonówki daj tam gdzie mówiłeś... natomiast średnie tony ja bym dał na tył (tylko sprawdz w parametrach głośnika czy tzw. wartość ogulna jest większa niz 0,70 , bo jak nie to nie nadają sie na tylnią półkę... ) pozdro [/i]
nie jestem z Wrocławia, więc nie wpadne:) teraz plan mam taki zeby pod nogi wsadzić kappa 50.7 a w drzwi kappa 32.5 tył narazie bez głośników, za jakiś czas wsadze do bagażnika tube, ale jeszcze sie nad tym zastanowie. Radio Pioneer DEH-P6000 UB, nie wiem jaki wzmacniacz dać do tego
Mój samochód:: BMW:był Compact E36 316i. Jest sedan E36 320i
Wysłany: 18 Styczeń 08, 18:19
rafałs ja tez sie zastanawiam czy do compacta nie wrzucic glosnikow w tylna polke poniewaz mam dwa konkretne glosniczki Pioniera ,myslisz ze to byloby dobre rozwiazanie jakby te dwa dorzucic na tyl plus oryginalne ,ktore sa czy bylby sredni efekt
_________________ Części z demontażu BMW E36 sedan 316i, 318i
tel. 669-338-599.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum