Wysłany: 14 Kwiecień 09, 20:19 Zmieniarka meczy sie z plytami.
Witam.
Mam zmieniarke BMW Alpine na 6 plyt u siebie. Ale cholera jedna ma problem z czytaniem plyt. Raz czyta, a pozniej 6 razy nie, a pozniej przeczyta jakies 10 minut, pozniej nagle ze plyty nie ma. Czy istotne jest w jakim polozeniu jest zmieniarka? U mnie nie wiedziec czemu zmieniarka nie jest na plasko, tylko stoi. Czy to moze byc przyczyna?
Mój samochód:: BMW 735iA E32 1991r bez LPG
Wysłany: 14 Kwiecień 09, 20:49
czemu nie czyta to nie wiem ale na pewno ma stać w pionie w lewym rogu bagażnika. Jakie masz radyjko i jaki model zmieniarki bo ja nie mogę połapać się jaka mogla by podpasywać do mojego radyjka ( podobno CD6... ).
_________________ BMW 735iA E32 1991r i BMW 735iA E32 1992r bez LPG
Pozdrawiam
Wysłany: 17 Kwiecień 09, 19:17 Re: Zmieniarka meczy sie z plytami.
woz napisał/a:
Witam.
Mam zmieniarke BMW Alpine na 6 plyt u siebie. Ale cholera jedna ma problem z czytaniem plyt. Raz czyta, a pozniej 6 razy nie, a pozniej przeczyta jakies 10 minut, pozniej nagle ze plyty nie ma. Czy istotne jest w jakim polozeniu jest zmieniarka? U mnie nie wiedziec czemu zmieniarka nie jest na plasko, tylko stoi. Czy to moze byc przyczyna?
laser pada...
ja swoją zmieniarkę wykopałem w 4 d*py bo tylko miejsce zabierała, założyłem radio z mikrofonem i BT - od razu jest głośnomówiący i na kardy SD zamiast CD, 2 GB muzy starcza na miesiąc
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Wysłany: 17 Kwiecień 09, 23:13 Re: Zmieniarka meczy sie z plytami.
SataN napisał/a:
woz napisał/a:
Witam.
laser pada...
ja swoją zmieniarkę wykopałem w 4 d*py bo tylko miejsce zabierała, założyłem radio z mikrofonem i BT - od razu jest głośnomówiący i na kardy SD zamiast CD, 2 GB muzy starcza na miesiąc
Jak ci nie potrzebna to ja ja chętnie przytulę, masz cale okablowanie no i jaka cena?
Pozdrawiam
czemu nie czyta to nie wiem ale na pewno ma stać w pionie w lewym rogu bagażnika. Jakie masz radyjko i jaki model zmieniarki bo ja nie mogę połapać się jaka mogla by podpasywać do mojego radyjka ( podobno CD6... ).
Predator, kurde, zapomnialem odpisac. Dzisiaj bede smigal samochodem to zrobie fotke i wkleje zebys od razu widzial jak to wyglada. Sorry za zwloke..
[ Dodano: 18 Kwiecień 09, 19:14 ]
Radio BMW BAVARIA PROFESSIONAL a zmieniarka BMW BAVARIA 6 CD. Cos mi sie pokickalo ze BMW ALPINE, to mialem w poprzedniej Ale zmieniarka nie czyta. Na razie slucham radio albo widlastej osemki Teraz mam inne wydatki.
Wysłany: 18 Kwiecień 09, 20:56
No to masz dokładnie tego samego Beckera ( BE 1801 ) co ja. Kable ze zmieniarki idą do radia czy do puszki w bagażniku ( druga część radyjka ). Jak byś się tego pozbywał to ja chętnie odkupie.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum