Maxbimmer BMW Klub Wrocław Maxbimmer BMW Klub - Forum
Samochody BMW serii 1, serii 2, serii 3, serii 5,serii 6 serii 7 e-30 e-36 e-46 e90 x-3 x-5 z-3 z-4 i inne...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumGaleria BMW  Chat

Uwaga! To stara wersja forum.
Działa w trybie tylko do odczytu.
Na nowe forum zapraszamy tutaj:
Forum BMW

Poprzedni temat :: Następny temat
Bardzo fachowe podejscie. Polecam.
Autor Wiadomość
woz 
Klubowicz
sweet sound of V8

Mój samochód:: e34 530 Touring
Wysłany: 21 Maj 09, 06:40   Bardzo fachowe podejscie. Polecam.

Witam!

Jakis tydzien temu zakupilem alarm do swojej betty. Jakis tam polski, juz nei pamietam dokladnie jak sie nazywal ale juz tanich alarmow nie polecam :) . Alarm i dwa kluczyki "scyzoryki" w komplecie. Do tego jeszcze 2 groty zeby dorobic po swoj klucz, oraz jeszcze pare innych duperel do calosci (jakies czujniki wstrzasu i td itp). Pojechalem na hale targowa do tych fachowcow od kluczykow (steef, na parterze. Rowniez ich polecam. Naprawde znaja sie na rzeczach) i oni od razu, ze z tym alarmem beda problemy. Sam alarm byl tani jak barszcz (chyba jakies 130zl). Koles pokazal mi, ze przy kluczyku juz byly ukrecona srubka przy grocie. Pomyslalem, ze po zamontowaniu beda problemy. Skoro jeszcze jako nowka cos tu nie gra, to co bedze z elektronika albo z czymkolwiek jak juz zamontuje. Nie chcialem ryzykowac ze o 2 w nocy bede musial zlazic i wylaczac syrene. Nowy, znacznie lepszy alarm juz zamontowalem na Kochanowskiego w firmie Wrocar. Alarm znacznie drozszy, ale o niebo lepszy.

Mniejsze z tym. Polecam tych gdzie kupilem ten pierwszy alarm. Firma nazywa sie Master trade. Przy ul. Pilsiudskiego 74 (budynek NOT) Nie polecam alarmu, ale polecam ICH i ich podejscie do klienta. Myslalem, ze tradycyjnie bedzie problem ze zwrotem, ze tu moze beda chcieli mi wcisnac inny alarm albo cos, ale bylem milo zaskoczony. Podejscie super. Poszedlem do nich i koles nawet raz sie nie skrzywil. Spytal sie co i jak i czy chcialbym wymienic na inny. Ja ze nie, bo ide w jakis drozszy. On ze spoko no problem, oddal kase za alarm i za wszystkie inne te duperele ktore nie byly w zestawie alarmu tylko dokupione osobno (wiec teoretycznie nie musial ich przyjmowac poniewaz nie byly wadliwe). Nie wiem, moze przesadzam, ale zaj&^%$cie pozytywnie mnie chlopaki zaskoczyli. Maja tam kupe innych rzeczy, CB, alarmy, blokady, komputery (chyba na stoisku obok ale wyglada jak ta sama firma) i inne cuda na kiju. Wiec za to ich podejscie jesli cos innego bede potrzebowal to napewno ich odwiedze. Aby wiecej takich bylo na rynku! <bmw_1>

AWV 

Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 21 Maj 09, 06:54   

Mają dobre podejście do klienta, nie mogą sobie pewnie pozwolić na negatywne opinie o nich bo sporo rzeczy sprzedają. Dobrze, że tacy ludzie jak oni się jeszcze zdarzają - jest nadzieja w PL ;)

przemo_wrc 

Mój samochód:: BMW E34 2.5i ( 192ps ) + E34 530iV8 :)))
Wysłany: 21 Maj 09, 08:03   

Kupiłem u nich zestaw HID :D doradzili wytłumaczyli, miła obsługa również polecam:D

Odpowiedz do tematu