Prawda jest taka ze troll dostal na starcie bo mial od niedawna autko..natomiast w polowie trojki zaczal mnie przeganiac i w rezultacie wykiwal mnie..ogolnie trza by bylo stanac normalnie jakos i sie zetrzec ale obecnie sprzeglo mam styrane i ni huja..silnik nie byl hamowany wiec nie wiem ile ma kucy..komputer jest od 5 i nie wiem czy czym sie rozni...mozliwe ze jest tez podkrecona dawka paliwa przez mechaniora lekko buehue..ael to juz nie wiem..ogolnie na g-techu pomiary przyspieszenia wypadaju duzo lepiej niz w serii wiec trudno pwoiedziec..zrobie sprzeglo i bedzie mozna sprawdzic..a swoja droga nabylem w koncu amotki na przod...blistein..fuck 500pln w plecy.. pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 3 Marzec 06, 19:42
TDSerek napisał/a:
amotki na przod...blistein..fuck 500pln w plecy
ale radośc posiadania jest hehe gdize kupiles za 500zl amorki? Byly też do innych aut?
TDSerek napisał/a:
ogolnie na g-techu pomiary przyspieszenia wypadaju duzo lepiej niz w serii
Ile ci g-tech pokazuje?
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
buehe no gdzie ***** na allegro zawsze na allegro wszystko kupuje 2 lata gwarancji bez limitu kilometrow blistein... no coz jeszcze wymiana ze 120 pln..
na g-techy wychodzilo mi na styranym sprzegle 9.78... katalogowo 10.4 a no i bylo mokro bueuhe..na zdrowym sprzegle jak sie mierzylem na stoper kilka razy to wychodzilo cos kolo 8.6-8.8 pozdro
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 06, 20:02
W 325i stoperem mialem okolo 8,6 do sety na spalonym sprzegle i zajechanych panewkach
Pozniej po remoncie osiagi wrocily i z Mordulcem tam pogrzebalismy co nieco wyskakiwalo okolo 7,2 7,0 na setke ... Mordulec wysiadl i powiedzial ze nie ebdzie jezdzic ze mna <lol>
Szkoda ze nie zmierzylem mojej 2,0 ...
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 3 Marzec 06, 20:21
TDSerek napisał/a:
buehe no gdzie k***a na allegro
skad mialem niby wiedziec?
oxstylE napisał/a:
Mordulec wysiadl i powiedzial ze nie ebdzie jezdzic ze mna
strachliwy?
katalogowo 325 ma cos kolo 7.8 nie?
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 06, 20:27
Bob napisał/a:
TDSerek napisał/a:
buehe no gdzie k***a na allegro
skad mialem niby wiedziec?
oxstylE napisał/a:
Mordulec wysiadl i powiedzial ze nie ebdzie jezdzic ze mna
strachliwy?
katalogowo 325 ma cos kolo 7.8 nie?
Ale nie w 20 letnim aucie
Poza tym prawie zadne podane osiagi nie sa zgodne z realiami
no przy dlubnietym tds..tak jak chcialbym zrobic to z 7.2= 7.4 powino spokojnie trachac...po zmianie intercoolera i oprogramowania...a narazie..trza doprowadzic do stanu pierwontego...czyli jeszcze sprzeglo no i wtrysk..ale nie wiem czy bedzie taka potrzeba ajj..pozdrowka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum