Taks ie sklada, ze chyba w najblizszym czasie (no moze troche dalszym), bede musial zmienic samochod. Powodem, jest tyo ze mam szanse na dobra prace, ale musze miec samochod czterodrzwiowy i przede wszystkim nie obnizony . No coz taka specyfikacja polskich drog.
No i tak sobie mysle, ze najchetniej widzialbym sie w BMW e30 320. Jak sadzicie czy jest szansa na znalezienie tego modelu w sstanie niemal idelanym ?
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1308 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 10 Listopad 05, 14:16
dokładnie, tylko z niemcowni albo innych krajów, bo w polsce to możliwe tylko u jakiegoś stargo dziadka który nawet do kościoła nieśmiało jedzie, na naszych drogach ciżko utrzymać samochód w dobrym stanie
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Wysłany: 10 Listopad 05, 14:24
W tym co mówi Piotr też jest prawda. Możesz szukać u osób z klubów itp. Ogólnie którzy duuużo interesują sie autami, zazwyczaj takie osoby dbają o swoje auta.
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
to fakt że najlepiej przyciągnąć auto z niemiec .....do niedawna jeszcze opłacało się z Francji .....ale to już przeszłość !
ważne jest to że niemcy dbają o auta i jeśli sam pojedziesz na pewno coś znajdziesz godnego uwagi ...za uczciwą kasę !
pzdrawiam
_________________ e36 325i coupe
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 11 Listopad 05, 21:14
jesli chodzi o tanie auta to w Hiszpani. Troche daleko ale warto. Dobrze wyposazone mają
i jeśli chodzi o E34 i E30 to tanio, bo juz nowsze typu E39 to juz maja wysokie ceny.
No i zostaje Anglia ale przekładke trzebaby robić. Mój ojciec mieszka w Leeds i tam są
naprawde tanie autka. Przykładzik: E30 2.5 1989r. SKÓRA,ELEKTRYKA, PAKIET
M TECHNIC na felgach 16", lekko obniżona za 150funtów. Czyli warto przywieźć sobie taką
i zrobić przekładke. Mam taką auto giełde z LEEDS sprzed 2tyg wiec moge na bierząco
informowac jakie ceny jakich autek. Pozdro.
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
jesli chodzi o tanie auta to w Hiszpani. Troche daleko ale warto. Dobrze wyposazone mają
i jeśli chodzi o E34 i E30 to tanio, bo juz nowsze typu E39 to juz maja wysokie ceny.
No i zostaje Anglia ale przekładke trzebaby robić. Mój ojciec mieszka w Leeds i tam są
naprawde tanie autka. Przykładzik: E30 2.5 1989r. SKÓRA,ELEKTRYKA, PAKIET
M TECHNIC na felgach 16", lekko obniżona za 150funtów. Czyli warto przywieźć sobie taką
i zrobić przekładke. Mam taką auto giełde z LEEDS sprzed 2tyg wiec moge na bierząco
informowac jakie ceny jakich autek. Pozdro.
A cena przekladki jaka jest (okolo)
Wysłany: 11 Listopad 05, 21:59
hmm zalezy jak tanio sobie załatwisz części
Trzeba elementy wnetrza, kokpit, boczki drzwi, kierownica i zegary zostają
przedewszystkim głownym elementem jest maglownica, czyli przekładnia kierownicza
oraz przednie lampy bo anglicy jeżdżą pod prąd i u nas prawa lampa swieci na pobocze a tam lewa. Czyli koszt przekładki z robocizną mi gośc powiedział ok. 2000zł z jego częściami. Ale można przecież z jakiejs rozbitej np. w tył wziąć cześci mysle ze za grosze.Wiec chyba warto przytargać stamtąd, bo jak napisałem 150f chociaż to była okazja czyli jakieś liczmy 1000zl auto +2000 przekładka + 1500zł za opłaty Powinieneś zamknąc sie spokojnie w 5000zł za piekne E30 na skórach 2.5 juz na Polskich blachach pod domkiem. Pozdro.
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Wysłany: 12 Listopad 05, 09:50
Jeśli chodzi o Hszpanie to jest całkiem nieźle, samochody są dosyć tanie choć bez rewelacji np. 528 z 98r. na pełnym wyposarzeniu za 9000euro. z tym że w hiszpanii prawie każde auto jest po stłuczce. Ale zawiecha w stanie idealnym i ani śladu rdzy nawet na bardzo starych autach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum