Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 15 Styczeń 06, 16:59 GLUPIE PYTANIE O NAKLEJKE :)
wiem ze to idiotyczne pytanie ale cholernie mnie ciekawi o co chodzi z ta naklejka mianowicie mam naklejona na tylnej szybie od wewnatrz naklejke na ktorej pisze : BAHLE HERFORD w naklejce tej obnok napisu tego co napisalem jest jeszcze logo BMW to samo mam na tylnej klapie ale duzo mniejszy znaczek malutki w rogu maski . Chcialbym sie dowiedziec czy wie ktos cos moze na ten temat ? To autohaus ? diler ? szukalem troszke w necie ale nie moge znal;ezc zabardzo nic na temat : Bahle Herford . jesli ktos by sie nudzil to niech poszuka czwegos w necie albo jak ma jakies pojecie to niech powie mi o co chodzi bo ciekawi mnie historia mojego BMW
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
Wysłany: 15 Styczeń 06, 20:43
kurde moze niekumaty jestem ale nie moge znalezc zadnej strony tego autohausu. mozesz mi dac lepsza lokalizacje w formie linku ?
Kurde nie podchodzi mi to pod komis bo ma w swojej nazwie logo bmw
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Wysłany: 15 Styczeń 06, 21:04
wszystko spoko ale gdyby nie to logo bmw obok nazwy chyba ze ma to byc jakis diler tej marki to spoko albo autohaus siedzacy tylko w tej marce .
Tak troszke z innej beczki ale od kogo poza wlascicielem szlo by uzyskac ksiazke pojazdu jesli takowa kiedys byla i gdzie o takie rzeczy pytac ?
Chodzi mi o to by uzyskac max informacji na temat mojego samochodu
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 15 Styczeń 06, 21:16
Obawiam się , że to nie będzie możliwe , patrz w farzeugbrief jeśli się zachował, tam są dane na temat poprzedniego wlaściciela w niemczech. Tylko od poprzednich wlascicieli mógłbyś taka książke odzyskać, jesli w ogole się zachowała.
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
Wysłany: 15 Styczeń 06, 21:19
Z dokumentow nie posiadam nic poza dokumentami zrobionymi w polsce .
Jedyne czego moge sie domyslic to tylko to ze przywiezione zostalo w 1997 roku bo wtedy jest wpisana w dowodzie data pierwszej rejestracji a tak to nic poza tym. Wlascicelem przedemna byla kobieta pytalem ja o roznego rodzaju ksiazki itp ale szukala i nic nie znalazla po przeprowadzce. W jakims urzedzie nie ma zadnych kopi itp ..??
moze w tej nazwie wczesniej bylo : BMW Bahle Herford ale zlozylo sie w jakas spolke z jakims K....... ?
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Rekin szkoda zachodu to jest jakiś Autohaus prawda jest smutna pewnie jakieś turasy tym śmigaly to jest standart w niemczech odnalezienie tej książki graniczy z cudem rzadko żeby ktoś miał komplet dokumentow do auta
Wysłany: 16 Styczeń 06, 13:48
hehe co ty zes sioe uparl i pod najgorsza opcje bierzesz turasow ?? Podejrzewam ze jest to albo byl poprostu dealer Bmw . Dokumenty podejrzewam ze ma wczesniejsza wlascicielka ale ona nie kumata jest zbytnio w tych sprawach .
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
a wcześniejsza właścicielka byłą Turasem czy nie ? a moze Libańczykiem u Niemców jest poprostu plaga ich i też sie wzieli za handel furami 3/4 autohaus lub sprzedawanych pojazdów to od turasów
Prawda o tych kolorowych jest taka, że na wszystkim oszczędzają. Ja mialem taki przyp[adek z poprzednią BMką 1.6, e36:
Autko zostalo ściągnięte z niemiec przez handlarza. Ja zostałem jego 1 wlaścicielem w kraju. Z wyglądu autko było poprostu piękne (do tego stopnia, że po 4 tygodniach mi je ukradli ). po około 500 km wysiadło mi łozysko w tylnym kole. Kiedy je rozebrałem okazało się, że poprzedni właściciel tak mocno w coś uderzył, że pękła obudowa łożyska i ktoś ja zwyczajnie zaspawał. Poza tym zalożona piasta była była zuzyta do tego stopnia, że tez trzeba było ja wymienić.
witam zauważyłem ten temat i tez miałbym małe pytanko... mam taką naklejke w swojej e30 na przednim błotniku "TUNING CENTER AMBUR" nic na ten temat nie znalazłem... ambur to jakaś firma? miasto? a moze było kiedyś hamburg ale "h" i "g" gdzieś znikło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum