Witam.Mam e36 i kilka dni temu jakieś gnojki ukradły mi nerkę od strony kierowcy.Teraz mam wątpliwości. czy ktoś buchnął mi atrapę bo potrzebował ,czy też chciał mi otworzyć maskę. Zaraz nad wlotem powietrza są linki od otwierania maski i teraz przez dziurę po nerce jest do nich dostęp.Czy ktoś z Was słyszał kiedyś o tym że tak komuś ukradli autko??
Mój samochód:: BMW:był Compact E36 316i. Jest sedan E36 320i
Wysłany: 18 Luty 09, 21:35
Prawde mowiac otwarcie maski aby odciac alarm to raczej nie robota fachowcow ,za to kradziez nerek z tego co slyszalem chleb powszedni:) Wiec mysle ze chcieli ci buchnac nerke.
_________________ Części z demontażu BMW E36 sedan 316i, 318i
tel. 669-338-599.
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 18 Luty 09, 22:48
Jeśli ktoś miał by już ci ukraść auto to nie certolił by się ze zdejmowaniem nerki.
Pewnie jakieś gnojki za zgodne ukradły albo "sąsiad" z okolic potrzebował...
tak to już u nas jest, jak czegoś nie masz to poszukaj i zabierz komuś.... ehhhh
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Jeśli ktoś miał by już ci ukraść auto to nie certolił by się ze zdejmowaniem nerki.
Mojej kumpeli buchneli z meska ML radio,lampy,i lusterka.
A zaczeli wlasnie od wylamania grilla i odciecia alarmu.
Ale w twoim przypadku simon77, to chyba potrzebna byla komus nerka.
"Po co kupowac jak mozna wyciagnac simon-owi,"
Ale lepiej dmuchac na zimne.
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 18 Luty 09, 23:14
hmmm możliwe, ale w dzisiejszych czasach to raczej kradzież auta zajmuje parę sec (ludzie rodzą się z "fachem" w ręku). Wszystko jest przemyślane i dopięty na ost guzik. Możliwe, że ktoś przeszkodził, czy spłoszył złodzieja więc faktycznie lepiej dmuchać na zimne.
osobiście stawiał bym na "jume" nerki bo po co kupować jak można komuś ukraść
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum