Potwierdzam, dzisiaj zostaly wyslane listy z naklejkami. Od razu musze zaznaczyc! Jak je pakowalem to stawialem na praktycznosc, a nie na estetyke Wiec te paczki moga wygladac troche jakby byly wyjete psu z gardla, ale naprawde nie bylo innego sposobu zeby zabezpieczyc te duze naklejki przez zniszczeniem. I tak zostaly wlozone do duzej kopery, wiec listonosz nie bedze mial okazji smiac sie z moich dziel i pozniej z Was. Jedynie prosilbym Rybka318is o wyslanie na pw imie i nazwisko. Adres mialem, ale tutaj paczka byla znacznie drozsza i nie chcialem ryzykowac wysylajac do osoby bezimiennej.
Prosze o potwierdzenie kiedy listy dojda. Przy dobrych wiatrach Koles na poczcie mowil, ze moze w piatek juz beda. Jesli nie to napewno na poczatku przyszlego tygodnia bedziecie mieli co naklejac na swoje samochody
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 27 Maj 09, 18:48
Super woz, już nie mogę się doczekać
Nie przejmuj się estetyką paczki, bo ważniejsze jest to co się w niej znajduje
Dam znać jak tylko dotrą
ps. Ja zamówiłem amortyzatory w poniedziałek ze Szczecina i dzisiaj o 14:00 miałem je już u siebie (szło zwykła paczką ekonomiczną, Poczta Polska) - naklejki powinny iść tyle samo.
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Wysłany: 28 Maj 09, 14:42
Mi naklejki już doszły
Co prawda na kopercie mój adres i dane a w środku Dawid z Jawora.
Zamiast 1 dużej (czarnej) i 3 małych mam 1 duża (biała) i 1 mała... ale w sumie nic się nie stało ważne że mam już upragnione naklejki
Myślę, że nie ma co się bawić w odsyłanie.
Dzięki jeszcze raz woz
ps. dopiero teraz zorientowałem się że mam 3 światło stopu i z naklejki na szybę nici, jeszcze pomyślę nad naklejeniem jej pod stop ale to bym musiał mieć czarną bo biała raczej nie będzie pasowała. Przy jakieś okazji chętnie kupię dużą czarną
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Co prawda na kopercie mój adres i dane a w środku Dawid z Jawora.
Zamiast 1 dużej (czarnej) i 3 małych mam 1 duża (biała) i 1 mała... ale w sumie nic się nie stało ważne że mam już upragnione naklejki
Myślę, że nie ma co się bawić w odsyłanie.
Dzięki jeszcze raz woz
ps. dopiero teraz zorientowałem się że mam 3 światło stopu i z naklejki na szybę nici, jeszcze pomyślę nad naklejeniem jej pod stop ale to bym musiał mieć czarną bo biała raczej nie będzie pasowała. Przy jakieś okazji chętnie kupię dużą czarną
Nie no, ja piernicze Byl ogolnie problkem z wysylaniem tych duzych paczek, bo trzeba bylo je wlozyc jeszcze do tych duzych kopert. Wiec ja przepisalem dane na koperte a babka na poczcie je wlozyla bo chciala pospieszyc sprawe. No i wlozyla, ale chyba nie patrzya ktora do ktorej. Byly trzy paczki, teraz pytanie czy wszystkie 3 zostaly pomieszane czy tylko 2? Sorry chlopaki. Ale AWV, moge ci wyslac pare bialych na moj koszt. Postawisz browar na nastepnym zlocie i tyle. Pasuje?
p.s. AWV, juz wczesniej bylo info. Duzych nie ma bialych i czarnych, sa tylko biale..
Wysłany: 28 Maj 09, 21:13
woz nic nie wysyłaj, przecież to nie Twoja wina, a babkę z poczty osobiście dorwę hehee A tak serio to jak pisałem, jest ok
Jak tylko słoneczko wyjdzie naklejam na bagażnik i pomyślę gdzie w takim razie nakleić duża
Mam pytanko. Do kogo moge sie zglosic bo tez bym chcial taka naklejke. I ile to by kosztowalo?
Wysyłką naklejek zajmuje się Woz
Naklejki są w dwóch formatach :
Duze na szerokosc tylnej szyby - kolor biały - cena 5zł/szt
Małe około 20cm szerokosci na tylna klape - kolor biały / srebrny / czarny - cena 1zł/szt
Najklejki są dostepne praktycznie na kazdym spocie , najblizszy to Tuningowisko.
Natomiast jesli chodzi o wysyłke to nie chce się pakować w kompetencje Woz'a ale
mozliwe ze jak nazbiera się znowu grupka osób chętnych na naklejki to znowu zrobi
akcje i wysle wszystko za jednym razem wtedy koszt naklejek + koszt wysyłki
Ale jak cos to niech Woz się wypowie co i jak
_________________ чёрный бумер e32 V8
miras84
Mój samochód:: BMW compact 1.8tds
Wiek: 28 Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 32 Skąd: Braszowice
Wysłany: 29 Maj 09, 15:05
ok. dzieki wielkie za info Ja postaram sie wpasc na tuningowisko to odrazu bym ja zakupil.
Natomiast jesli chodzi o wysyłke to nie chce się pakować w kompetencje Woz'a ale mozliwe ze jak nazbiera się znowu grupka osób chętnych na naklejki to znowu zrobi akcje i wysle wszystko za jednym razem wtedy koszt naklejek + koszt wysyłki
Ale jak cos to niech Woz się wypowie co i jak
No to sie wypowiadam Potwierdzam, akcje powtorze jesli bedzie odpowiednia grupa. Zreszta, dzisiaj lub jutro dam info dokladnie co i jak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum