Mój samochód:: Honda CB 750 SF , BMW R1150GS
Wysłany: 3 Marzec 05, 09:54 Majówka z BMW 7.05.2005
Hej !!!
7.05.2005 (sobota) na torze rallycrossowym w Toruniu odbędzie się majówka z BMW Ja jak co roku jadę , kto z Wrocka i okolić był by chętny pojechać ? Imprezy są naprawde fajne i warto pogonić te 330 km do Torunia , program imprezy jest TUTAJ
Zloty w Toruniu przyciągaja masę ludzi z całej Polski , zawsze ściąga kilkaset beemek , fajnie było by pojechac większą grupka z Wrocka i wjechać na zlot w wielkim stylu Więc kto był by chętny niech uderza tutaj , do mnie na gg 6992466 , albo na maila bawarak@poczta.fm
P.S Mam nadzieje że w tym roku nie pojade jako jedyny z Wrocka
pozdro
_________________ Motocykle są wszędzie
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
Twoje pierwsze wymuszenie
może być moim ostatnim.
Perschin jeżeli bede miał czas i nei bede akuratnie tego dnia w pracy i bede miał zasobność w portfelu i zrobiony samochód to pojade widze to optymistycznie
Wysłany: 3 Marzec 05, 21:32
ja też , przynajmniej chciałbym widzieć to optymistycznie , chociaż w ubiegłych latach też widziałem , a jechałem sam , albo podłączałem sie do ekipy z Poznania:(
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
może być moim ostatnim.
nic nie wiem jeszcze ze swoimi bmkami ewentualnie możemy to tak rozwiązać że zabierzemy się jednym autem i się złożymy na wache (czyt paliwo) a może bedzie tak że pojade juz swoja 520 24 V Nic nie wiem
Wysłany: 30 Kwiecień 05, 18:39
Majówka za tydzień , sobota 7.05 , zbieram ekipe z Wrocka , jesli ktos reflektuje to spotykamy się pod hotelem "Jasek" (wylotówka na Trzebnicę w Widawie przed mostem po prawej stronie) o 5:30 rano , wyjazd o 6:00 , jedziemy przez Konin na Toruń. Zapowiada się fajna impreza , jesli ktos jest zdecydowany jechac w kolumnie to zapraszam na GG 6992466 dla obgadania sczegułów
pozdro
Pershing
patrz w lusterka
Motocykle są wszędzie
Kierowco żyj bez winy
może być moim ostatnim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum