Wyjeżdżając z parkingu zachaczyłem o składaną blokadę i miska olejowa poszła w drzazgi, nie było co zbierać. Widziałem ją ale cóż.......................głupota, myślałem że się uda i
Było to w piątek koło 17 a do domu jakieś 25 km i dwoje pasażerów.................
W sobotę po zaholowaniu do speca założyłem pożyczoną michę i koło 12 byłem w domu.
WIELKIE DZIĘKI dla Mordulca i Kosy , gdyby nie WY pewnie jeszcze kilka dni bym się autobusami bujał - a wiecie jak daleko mieszkam.
Więc ostrzegam sznownych userów przed nadmiernym glebowaniem aut - moja obniżona ook. 4 cm ( tak na oko, bojuż taką kupiłem )
Ja też miałem podobny przypadek tyle tylko że miska została cała. Pospawałem u fachowca, gęsty olej i jeździ, ale na wiosne czeka mnie wymiana.
Pozdrawiam
I to się chwali
Respect chłopaki
A co do obniżania, to tak własnie przyszło mi to na myśl niedawno, ale już odeszło w dodatku po wczorajszym wypadzie
do Rzeczki glebowanym autem po tych koleinach to n a bank bym coś urwał, ale milej dla oka wygląda glebowane...... ;-)
Pozdrawiam
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1308 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 6 Luty 06, 13:36
Tak powinno być zawsze, jeśli ktoś potrzbuje pomocy nalezy pomóc. Jeśli tylko bede miał możliwosć to chętnie pomoge.
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 6 Luty 06, 16:57
to ja wam powiem gdzie trzeba baaaaardzo uważać, przed PRAKTIKEREM na Krakowskiej.
Jadąc w strone książa małego nikomu nie radze jechać prawym pasem, są tam wielkie
garby, mam spręzyny tylko -15mm z tyłu i -5cm na zderzakach, po wjechaniu na te "hopki"
wróciłem do domu bez zderzaka, przednich lamp i z uszkodzonym łożyskiem więc wiem
Piotr co czujesz to było jadąc w 2osoby, a drugie "niebezpieczne" miejsce to TGG
wjezdzając na parking w 4osoby auto zawiesilo mi sie na progach.
Pozdro
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 6 Luty 06, 21:25
To mi sie podoba . Czysto klubowe podejscie do sprawy
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
Tam została jedna z moich misek , jak bylem w drodze na zlot w Pile
Nawet nie wiecie jak się cieszę,że mam taką wysoką bunię
Szczególnie przy dzisiejszej pogodzie kiedy tylko dwie koleiny wyjeżdżone a pomiędzy kołami kupa śniegu.
A tak wogóle to Piła to już moje okolice ;-)
jakby ktos jechal na biskupin to za mostem zwierzynieckim jak jest przejscie dla pieszych kolo zoo są masakrycz dziury w asfalcie az do nawierzchni z kocich łbów. lepiej tam maxymalnie dwójke wrzucic. tam nie trzeba miec wcale niskiej bety zeby zawieszenie niezle "porobic"... kumpel w to wpadl golfem IV i od razu mu zaczelo cos w przednim zawieszeniu stukac mimo ze mial prawie wszystko wymieniane 2 miesiace wczesniej...
To fakt, straszne tam dziury, a najlepsze że w stronę grunwaldu to samo na tym przejściu.
Ostatnio duża dziura się zrobiła pod drugą kładką jadąc od Biskupina na Grunwald
Generalnie to na rogatkach Wrocławia powinni postawić znak "uwaga jedna wielka dziura"
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 7 Luty 06, 23:15
na kazdym przejsciu granicznym z polską po naszej stronie powinien stać znak
"Uszkodzona nawierzchnia" a odwołaniem powinien być wyjazd z polski.
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum