Hehe jakis czas temu wklejałem to ogłoszenie (poprzednie) a dziale allegro itd itp
czy cena przesadzona to ciezko powiedziec ale takie auto jesli jest w kolekcjonerskim
stanie moze kosztowac koło 100 tysiaków , jakby nie patrzec to 8er V12 w manualu
raczej za wiele tego nie znajdziesz nawet u niemiaszków
Nie ukrywam, jest ladny. Ale niewazny jaki by byl, placic 130 tysiecy za samochod 15 letni, gdzie na liczniku ma 210 tys przejechane to niezly hardcore Jest przynajmniej 5 innych okazow na allegro (w automacie), gdzie niektore wygladaja naprawde ladnie, ale nie kosztuja powyzej 30 000. Wiec nawet kupic za 30, dolozyc 20 zeby doprowadzic go do stanu idealnego, i masz fure za 70 tysiecy mniej. Za duze dysproporcje...
Mój samochód:: BMW
Wiek: 27 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 257 Skąd: Z planety Ziemia
Wysłany: 23 Lipiec 09, 18:53
woz napisał/a:
Ale niewazny jaki by byl, placic 130 tysiecy za samochod 15 letni, gdzie na liczniku ma 210 tys przejechane to niezly hardcore
Uważasz,że 210tys to dużo? Poza tym weź pod uwagę to,że jeśli rzeczywiście wyprodukowano tylko 1510 szt. to jest to prawdziwy unikat.Kij wie ile z tego jeździ do tej pory,a ile jest w dobrym stanie.
woz napisał/a:
Jest przynajmniej 5 innych okazow na allegro (w automacie), gdzie niektore wygladaja naprawde ladnie, ale nie kosztuja powyzej 30 000.
Tu masz unikat-manual,to 1. Dwa,że te za ok 25tys. to złomy...
woz napisał/a:
dolozyc 20 zeby doprowadzic go do stanu idealnego, i masz fure za 70 tysiecy mniej.
To nie lepiej wydać te 70tys. odrazu na zakup w De? Nawet jeśli włożysz 20tys (a może się to okazać za mało) to 8er jest tak rozbudowanym autem,że nie masz pewności iż kwiatki nie wyjdą później.
No i kolejna sprawa-wiadomo,że Niemcy też cenią sobie dobre auta,na mobile.de cena w tych okolicach nie jest niczym dziwnym.
Ja jeśli bym miał kupe kasy,to nie wiem czy bym się nie zdecydował zrealizować jedno z marzeń za taką cenę.
Jako ciekawostka-była niedawno druga 850 za taką cenę na motoallegro
Ostatnio zmieniony przez Tukan 23 Lipiec 09, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum