Tak, tylko jest mały problem z tym, że jest to jedynie inspekcja zewnętrzna, a takie rzeczy jak żywotność amortyzatorów, prawidłowość spalin itd nie są uwzględnianie. Więc wolę jechać i zrobić normalny przegląd i przynajmniej będę wiedział co i jak A zewnętrzną inspekcję sam sobie zrobię
_________________ Jak dobrze powrócić do starych przyjaciół z Wrocławia
Wiem, wiem! Też się dopatrzyłem, że maska nie trzyma linii, ale na ogół kiedy są zmienione przednie lampy na te po lifcie to autko miało jakiegoś dzwona. Wizualnie lepiej się prezentuje od tej 528, ale wiadomo, że nie wygląd jest tu najważniejszy.
PS. Też mi się podobają:)! To chyba od E60 ?
_________________ Jak dobrze powrócić do starych przyjaciół z Wrocławia
Kontrola na stacji na której auto miało przegląd wynosi 0 zł, w innym wypadku 20 zł.Sprawdzi wszystko nawet swiatła ustawi itd.Przynajmniej tak jest u mnie.Lepiej sie tam karnąć!!!!!!!!
_________________ Czasami trzeba zwolnić......
Ostatnio zmieniony przez Colo 3 Kwiecień 09, 11:40, w całości zmieniany 1 raz
A może jakiegoś anglika do przeróbki? Słyszałem, że kiedy auto jest produkowane to wyważane jest na poszczególny standard (kier. po prawej, albo po lewej) i jak zmienia się te strony to później auto staje się trochę niebezpieczne w prowadzeniu. Np coś takiego:
Przez dwa lata jezdzilem e36 coupe ktore okazalo sie, byla po przekladce. Nie narzekam, auto bardzo dobrze sie sprawowalo. Jesli przekladka jest dobrze zrobiona to czemu nie?
Mój samochód:: e36 Coupe
Wysłany: 3 Kwiecień 09, 13:21
Mi nie chodziło o to, że przeróbka odpada tylko o trudności jakie się z tym wiążą. Jednak trzeba trochę się nalać i części nakupować zanim wszystko będzie grało
Ważne tylko tak jak piszesz, musi to być dobrze zrobione.
Zostaję kwesta kupującego, czy ma chęci i czas na taką przeróbkę.
_________________ .:B:.:M:.:W:. było 320i | 328iA | 325 TDS | 323 TI | jest 320i
Mój samochód:: BMW
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 257 Skąd: Z planety Ziemia
Wysłany: 3 Kwiecień 09, 21:22
AWV napisał/a:
Jeszcze jest opcja :
Inspekcja pojazdów
Z tego co czytałem ta opcja jest niezbyt dokładna.
Gość jedzie robi zdjęcia,ogląda auto ale nie zagłębia się w techniczne sprawy.Nie wiem nawet czy robią jazde próbną.
Jakiś artykuł był o tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum