Wysłany: 8 Marzec 06, 01:04 pytanko?? ile szczerze pali 525 tds na 100km, sprawa pilna!!
mam Honde civic-jest okazja kupic bmw 525 tds, 140 kM, znaczy sie zamienic za dopłata. chciałbym sie dowiedziec ile pali takie cacko na 100 km i ile moge zapłacic mniej wiecej za 1993 rocznik. prosze o pilna odpowiedz. sprawa nie cierpiaca zwłoki.
525TDS po miescie spali koło 10litrow w trasie pewnie koło 7litrow w 325TDS to wyglada
troche lepiej bo jest lzejsza buda a w 5tce masz prawie 200kg wiecej .
Jesli chodzi o ceny to wszystko zalezy od wyposazenia i stanu auta , rocznik moze byc
młody a auto zamęczone zyciem , ale przepatrz forum bo ostatnio bylo sporo pisane
o TDSach
Witka...tak jak mordulec pisal cena uzalezniona jest od wyposarzenia od stanu itp... co do spalania to jako ze silnik starszej generacji musisz sie liczyc ze w miescie spokojnie bedzie ci palil srednio 10 litrow..a jak automat to i wiecej...na trasie kolo 7 powinien spalic...ale wiadomo ze wszystko zalerzy od ciezaru twojej nogi...mi 325tds pali po miescie 10 litrow... ale nie jezdze zbyt wolno
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
moja 525TDS 95r. pali miasto zima przy duzych mrozach ekonomiczna jazda 9,7l a trasa 6,5l (przy 120km/h) skrzynia manual. jak jechalem z niemiec (predkosc ~150km/h) 6,8l. (te dane sa wg. komputera pokladowego)przy przebiegu 200 000km. ja sprowadzalem swoja w zeszlym roku w grudniu i zaplacilem za nia 3000 euro (na gotowo wyszla mnie 15 000zł ale przywiozlem ja "na kolach")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum