wojcieszkow
Mój samochód:: bmw E-36
Wysłany: 1 Marzec 06, 17:27 SPALIŁA sie moja BMW 325i i co mam robić dalej
Witam wszytkich otóż mam taki problem spaliła sie moja Beta nie doszczętnie ale cały przód wnętrze, natomiast tył drzwi bagażnik butla koła itd są całe i co teraz zrobić zesłomować ja czy sprzedać jakie podsuniecie pomysły i co dordzicie ???
_________________ wojcieszkow
Ostatnio zmieniony przez wojcieszkow 4 Marzec 06, 01:08, w całości zmieniany 3 razy
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 1 Marzec 06, 17:32
współczuje
ja bym sprzedal na częsci na twoim miejscu te elementy które sa całe.
Hej!
A możesz napisać dlaczego spłonęła Ci bawarka??
Pytam bo miałeś gaz, a mojemu kumplowi prawie e30stka spłonęła właśnie od gazu.
A ostatnimi czasy sam się zastanawiam czy nie założyć tego ustrojostwa, tylko cholernie się tego obawiam.
Oczywiście szkoda auta i zapewne nerwów związanych z tym wypadkiem.
Pozdrawiam
wojcieszkow
Mój samochód:: bmw E-36
Wysłany: 2 Marzec 06, 13:00
Faktycznie był w niej załozony gazownik, a co było przyczną ciort wie poprostu podczas jazdy zaczeło sie dymić spod maski zatrzymałem sie i otworzyłem maskę i ogień walił jak cholera czy to było przez LPG ?? Niewiem
_________________ wojcieszkow
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 06, 20:31
Wspolczuje [`]
Jedynie sprzedac to co zostalo innego wyjscia nie widze ...
jezeli masz czas i miejsce gdize bezpiecznie bedziesz mogl rozbierac autko to proponuje sprzedac na czesci..napewno wiecej wyrwiesz za nia niz jak sprzedaz ja cala...pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
Witam...widze ze masz ciety dowcip...i nie bede tego komentowal bo nie masz pojecia o tuningu..looknij sobie na niemiecki ebay i tam na bmki..e36 ...pozdro
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
pi3s [Usunięty]
Wysłany: 6 Marzec 06, 15:17
TDSerek napisał/a:
pi3s napisał/a:
albo zarzuc jej bad-look'a co nie Serek?
pozdrawiam
Witam...widze ze masz ciety dowcip...i nie bede tego komentowal bo nie masz pojecia o tuningu..looknij sobie na niemiecki ebay i tam na bmki..e36 ...pozdro
o tjuningu!
mysle, ze zamiast TDSerek na ramce rejestracji powinienes zarzucic sobie jakis slogan na tylna szybe -> bedzie jeszcze bardziej tjunigowo.. przychodzi mi do glowy np:
"TDSerek - extra bajerek" albo moze "TDSerek - BadLook Masterek" albo "TDSerek - jezdze tak szybko, ze odpadl mi spojlerek"
i jeszcze koniecznie wymysl sobie autorskie logo jakies, ktore moglbys nad nadkolem nalepic albo na wlew paliwa z jakims haslem "PROFI TUNING by TDSerek" i rysunkiem bulldoga w kolczatce..
no nie wiem, pomysl -> przeciez inwencji tworczej i przede wszystkim zmyslu estetycznego masz az nadto..
pozdrawiam kolege z wielkim szacunkiem
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 6 Marzec 06, 15:20
żałosny jesteś człowieku
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
buehehe....widze ze ty juz masz plany co dasz sobie na szybe bo slogany dobrze ci wychodza..hehe...respekt ziom ...jestes tak upierdliwy jak ta baba z programu ''najslabsze ogniwo'' bueuhe..pozdrowka
"4).Usunięcie użytkownika Forum (derejestracja) w trybie nadzwyczajnym.
1). Konto użytkownika, który nie przestrzega zasad ogólnej kultury , w szczególności obraża innych użytkowników forum może zostać usunięte:
- w trybie natychmiastowym, bez powiadomienia - dotyczy nowych użytkowników Forum ,których wszystkie posty spełniają w/w. przesłanki lub prowokują do ich zaistnienia,
- po niedostosowaniu się do pouczenia administratora/moderatora otrzymanego e-mailem oraz zamieszczonego przy poście/odpowiedzi upomnianego (dotyczy wszystkich zarejestrowanych użytkowników),
2). Ponadto zostanie zablokowana możliwość rejestracji użytkownika z takim samym nr IP.
3). Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia postów wysłanych przez w/w użytkownika. "
uważam że w ostatnim poście obraziłeś TDSerka więc masz ostrzeżenie
chciałe,m także zauważyć że cholernie daleko odeszliście od tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum